Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2007

Bloggogame again!

Μετά την πρόσκληση του Vasilis2001 για να ανέβω λίγο επειδή είχα πέσει το κουλόφτυαρο, θα παίξω και εγώ το blogogame μόνο που εξαιτίας της έλλειψης φωτογραφιών από το pc, θα σας δείξω μόνο τις διακοπές μου του 2006-2007 αν και αυτές θα είναι ελλειπής, γιατί από τα περισσότερα μέρη έχω video.Ξεκινάμε λοιπόν!
Αύγουστος 2006:Λοιπόν εδώ το Ftuaratsi βρίσκεται στο Λονδίνο που είναι ένα από τα αγαπημένα του μέρη και θα το επισκευτεί ακόμα πολλές φορές!Γιατί με την αδερφή του κάνουν πολλά κουλά και περνάν αξέχαστα!Α!Τότε ήταν και η περίοδος που πέταγα και τα μαργαριτάρια αν θυμάστε το ταμπόν=υπόθετο θα καταλάβετε!Χαχα!Ακόμα εκείνη την περίοδο είχα πάει LA και Αφρική αλλά δεν έχω τις φωτογραφίες!:-(Αύγουστος 2007:Σκόπελος!Περισσότερες φωτογραφίες σε παλαιότερο post μου!
Σεπτέμβρης 2007:Oι αξέχαστε διακοπές στη Νίκαια της Γαλλίας,εκεί είναι που μπορείς να πεις αβίαστα "Πωπω χλίδα"!Ανοίγει το μάτι σου να βλέπει ακριβά αυτοκίνητα!Χαχα!

Σεπτέμβριος 2007:Μονακό ονειρεμένο κράτος!
Τώρα με τη σειρά μου θα κουλάνω τους:
α)Laxanaki
β)Ηaris
γ)topapei
δ)Όποιον άλλο έχει κέφι να παίξει το bloggogame!!!

5 κουλοσχολίασαν:

Εφιάλτης είπε...

To bloggogame τι είναι οεο;

DARK_ERA είπε...

ti einai afto to paixnidi

το φτυαράτσι είπε...

Ωχ ναι δίκαιο έχετε ξέχασα να εξηγήσω η κουλή τι είναι!Χαχα!Λοιπόν υο bloggoπαίχνιδο αυτό είναι να βάλεις φωτογραφίες από καλοκαιρινές σου διακοπές!Την κουλημέρα μου!!!

Haris είπε...

Πολυταξιδευμένο το φτυαρατσάκι!!! Μπράβο και ευχαριστώ και για την πρόσκληση.

το φτυαράτσι είπε...

haris:Ναί είμαι ειμαι που να μην ήμουνα!Χαχα!Όσο για το ευχαριστώ,τίποτα καλέ!!!