Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2007

Γκουχ γκουχ καιγόμαστε!!!Αυτό μας έλειπε τώρα η φωτιά!Δεν μπορούσαμε που δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε λόγω του καύσωνα,τώρα δεν θα μπορούμε να αναπνεύσουμε και λόγω έλλειψης οξογόνου.Πάει και άλλος ένας πνεύμονας της Αθήνας,που όπως πάντα δεν πήραμε τα μέτρα μας για να τον σώσουμε!Σε λίγο θα καούν και τα μπατζάκια μας και δεν θα το καταλάβουμε με αυτή την αδιαφορία που δείχνουμε!Τώρα κατι είπα ε;Ε ας τα πω εγώ και όποιος με ακούσει, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω...

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2007

Τα κουλά ερωτήματα? 1. Τα περδίκια δεν αρρωσταίνουν ποτέ?
 2. Επιτρέπονται τα μπινελίκια στο Ευγενίδιο Ίδρυμα?
 3. Πόσο καλή φρούρηση έχουν πια αυτά τα πράσα και τους πιάνουν όλους εκεί?

 4. Η Αίγινα στα αγγλικά δε θα έπρεπε να λέγεται i became?

 5. Αν διασταυρωθεί μια αλογόμυγα με μία χρυσόμυγα θα προκύψει ένα χρυσό άλογο ή μία απλή μύγα?

 6. Τελικά στη σκουληκομηρμυγκότρυπα μένουν σκουλίκια ή μυρμήγκια?

 7. Οι μικρές αγγελίες είναι μικρές σε σχέση με τι?

 8. Τι ακριβώς σιχαίνεται ο Μίκυ Μάους και φοράει γάντια?

 9. Αυτός που έγραψε το στοίχο "Σαν την παπαρούνα μοιάζεις,όλο χρώματα αλλάζεις",τί ακριβώς είχε πάρει?

 10. Αυτός που γράφει"ακόμα πιο νόστιμο",στη συσκευασία των Friskies,πώς είναι τόσο σίγουρος?
 11. Πώς γίνεται και κάθε χρόνο καίγεται πάντα ο "τελευταίος πνεύμονας πρασίνου"?

 12. Τόσο λίγη εκτίμηση,δείχνουν πια όλοι οι ταξιτζήδες για τα αυτοκίνητα τους,ώστε να κολλάνε και αυτοκόλλητα που γράφουν"σιγά τις πόρτες"?
 13. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει τμήμα αισθητικής προσώπου στο ΙΕΚ "ΑΚΜΗΣ"?
 14. Οι αντροχωρίστρες χρησιμοποιούν τσατσάρες?

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2007

Θέλω επειγόντως διακοπές!!!


Καμίνι η Αθήνα δεν αντέχω άλλο! Θέλω να πάω να αράξω σε καμιά παραλία σε κανένα νησάκι μπας και συνέλθω λιγουλάκι από αυτή τη ζέστη!!!

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2007

Ποιός θάνατος τελικά απο τους δύο είναι καλύτερος;


Χωρισμός =θάνατος!

Άλλοτε βιολογικός θάνατος και άλλοτε ψυχολογικός θάνατος.Ποιος όμως από τους δύο θανάτους είναι ο καλύτερος;Εγώ ψηφίζω ότι ο βιολογικός θάνατος είναι ο καλύτερος χωρισμός, γιατί χάνεις μεν αυτόν που αγαπάς, αλλα μετά συνηθίζεις με την ιδέα έλλειψής του, ενώ αν ξέρεις πως ο άλλος ζει και είστε και οι δύο μαζί κάτω από τον ίδιο ουρανό σε πιάνει τρέλα, γιατί δεν μπορείς να ξεχάσεις την απουσία του και τον σκέφτεσαι συνέχεια.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2007

Αδιαφορία!


Τα νεύρα μου!Αυτή η αδιαφορία με σκοτώνει και κυρίως όταν είναι οι γονείς αδιάφοροι μαζί σου, σου τη δίνει ακόμα περισσότερο!Τόσο καιρό τους λέω να πάμε να γραφτώ σε φροντιστήριο και κάθε μέρα το αναβάλουν ή το φορτώνει ο ένας στον άλλον με αποτέλεσμα να μην πηγαίνει κανείς να κανει την εγγραφή.Μετά εγώ θα φταίω αν τα πάρω και πάω για σπουδές στη Θεσσαλονόκη για να ησυχάσω από αυτούς ή εκείνοι;Κοίτα έχουν και το θράσος επειδη περι θράσους πρόκειται να περάσω Αθήνα, αν δεν γραφτώ σε φροντιστήριο ούτε στην Αλεξανδρούπολη που είναι τόσα χιλιόμετρα μακρυά θα περάσω.Αλλά ετσι είναι,όταν κάνεις τις πλάκες σου μια χαρά είναι,αν τους θες ομως κάτι σοβαρό την κάνουν με ελαφρά και αν τους πεις το προβλημά σου στα ίσια, κάνουν την πάπια και βρίσκουν ένα κάρο δικαιολογίες.

Αμάν πια!!!

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2007

Πλήξη=Έλλειψη


Πλήξη=Έλλειψη...Έλλειψη=Πλήξη

Κάνε την έκπληξη: γέμισε την έλλειψη!

Αγκάλιασέ με, μόνο έτσι θα με αγκαλιάσω

Κοίταξέ με, μόνο έτσι θα μπορέσω να κοιτάξω μέσα μου

Μόνη...Μόνη...Μόνη...

Πλήξη... Πλήξη...Πλήξη...

Άραγε ξέρει κανείς πως νοιώθω;

Κοίταξέ με!

Άκουσέ με!

Αγκάλιασέ με!

Είμαι μπροστά σου, με βλέπεις;

Σ ' εσένα μιλάω,μ ' ακούς;

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2007

Ποιητική Τεχνολογία


Χαίρε, ω χαίρε
ποίημα
από τα σπλάχνα του υπολογιστή βγαλμένο
με δυο κλικ σε κατεδαφίζω
και σε τρεις μέρες σε χτίζω
σε κάνω κάθετο
σε οριζοντιώνω
σε επιλέγω
και σε ακυρώνω
σε ανατρέπω
και σε μετατρέπω
Αν σε θέλω,το στυλ σου αλλάζω
τώρα τα γραμματά σου πλαγιάζω
τα μεγαλώνω,τα κάνω δεκάρια
Τα μικραίνω, τα κάνω εφτάρια.

Εκδικούμαι για τους ποιητές που ικέτεψαν
κι ένα νεύμα σου μάταια γύρεψαν.
Λοιπόν, τα άειδε και τα έννεπε τέλος.
Θα σε σβήσω απ ' την μνήμη αν δεν θέλω.
Έχω επάνω σου μια εξουσία
όσο ανθίστασαι,θ ' αλλάξω στοιχεία.
Σωρό με πέσσους θα σε κάνω
Να σωριάσω τα κομμάτια μου επάνω.

Τασούλα Καραγεωργίου
<<Ποιητική Τεχνολογία>>

Y.Γ.
Ωραία τα λέει η Τασούλα αλλά αμα δεν κατεβάζει καμιά ιδέα το ακατοίκητο τι να κάνουν τα εφτάρια,τα δεκάρια,τα bold και τα italics;Τελικά απ' ό,τι φαίνεται ούτε συγγραφέας ,ούτε ποιήτρια βλέπω να γίνομαι...πάμε γι' άλλα!!!

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2007

Eίμαι εκτός εαυτού!!!


Ψάχνω όλη μέρα σήμερα να βρω τι θα σπουδάσω και δε βρίσκω τίποτα που να μου αρέσει και να μπορώ να γίνω!Θέλω τη βοήθεια σας και τις γνώμες σας μπας και και βρω κατι και ηρεμήσω λίγο.Γιατί τόσο καιρό δεν με αποσχολούσε αυτό το θέμα αλλα τώρα που θα γραφτώ στο φροντηστήριο, πρέπει να δηλωσω ένα μαθημα επιλογής και αυτό για να γίνει, πρεπει να διαλέξω τη δέσμη που θα ακολουθήσω,αλλά εμένα μου αρέσουν σχόλες απο τρείς διαφορετικές δέσμες και εκεί είναι το προβλημά μου!


 1. Ψυχολογία (αλλά θέλει πολλά μόρια)

 2. Διαιτολόγος (αλλά δεν είναι της κατεύθηνσής μου γιατί είμαι στη θεωρητική και θα χάσω πολλά μόρια εκτός και αν πάω στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης)

 3. Εμπορίας και διαφήμισης (αλλά θα πρέπει να δώσω μαθηματικα και για να σας πω και την αλήθεια εγώ είμαι άσος κυριολεκτικά στα μαθηματικά)

 4. Αισθητικός (αλλά δε μου αρέσει να κάνω αποτριχώσεις)

 5. ΜΜΕ (αλλά έτσι όπως εχουν καταντήσει και αυτά...)

Θέλω να μου πείτε και εσείς αν υπάρχει κάποια άλλη σχολή που δεν έχω σκεφτεί εγώ και ειναι ενδιαφέρουσα και προσοδοφόρα ή να μου πείτε πιο απο αυτά τα 5 είναι το καλύτερο για να αποφασίζω και να του δώσω περισσότερη βαρύτητα και να μην μπερδεύω το μυαλό μου με πολλα και τρελαίνομαι!!!PLEASE I WANT YOYR HELP!!!

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2007

Πλήξη!!!


Πλήξη=χαρακτηριστηκό των Ελλήνων, των bloggers και των λιονταριών!!!

Αλλά κυρίως είναι ένα γνώρισμα που με διακρίνει ανάμεσα στα άλλα μέλη της οικογένειάς μου.

Πλήττω να πηγαίνω σχολείο...

Πλήττω να κάνω κάποιο άθλημα...

Πλήττω να κάθομαι μέσα στο σπίτι αλλά πλήττω και να βγαίνω έξω...

Όμως το πιο κουλό από όλα είναι πως μερικές φορές πεινάω αλλά πλήττω οικτρά να φάω!!!

Νομίζω πως αυτή η πλήξη θα με καταστρέψει, γιατί δείχνει έλλειψη ενδιαφερόντων.Οπότε λέω σιγά σιγά να αλλάξω τακτική μπας και γίνω κάτι χρήσιμο στη κοινωνία...
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2007

Kουλό καλοκαίρι!!!

Κουλό καλοκαίρι...Πόσο θέλω να πω αυτή τη φράση μα μάταια, όσο μου ερχονται στο μυαλό οι εξετάσεις όλα γύρο μου φαίνονται χάλια!!!<<Μόνο μια εβδομάδα έμεινε >>,όλοι μου λένε.<<Ναι>> τους απαντώ εγώ!Αλλά τι εβδομάδα;Γεμάτη γραπτά από μαθήματα που υποτίθεται ότι μας εχει διδάξει η δωρεάν παιδεία.Ποιά δωρεάν παιδεία;Κοροϊδευόμαστε;Όποιος δεν πάει φροντιστηριο ειναι ξοφλημένος.Ρωτήστε κι εμένα!Τόσες ώρες διαβάζω και δεν καταλαβαινω τίποτα,γιατί αμα δεν βάλει το λιθαράκι του ο καθηγητής,εσύ πως θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις ωστε να γίνει οικοδόμημα;ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!Τα βιβλία μου εχουν γεμισει απο σκορπιες λεξεις που λενε:κουλό μάθημα,κουλά σχόλια και τέτοια,είναι τα μόνα αυτή την στιγμη που με κάνουν να νιώθω καλύτερα από τους 4 τοίχους του σπιτιού μου.Οπότε ας ανέβω λίγο λέγοντας I LOVE KOULES ISTORIES!!!

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2007

Mε συγχωρείς που σου την πέφτω...


Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια συμβαίνουν στις παραλίες, όλοι οι άντρες πηγαίνουν για να βρουν κανένα γκομενάκι και αυτό πλέον καταντάει βαρετό!Να είναι ωραίοι πάει στο καλό αλλά ο άλλος με το σώμα πιθήκου που πάει καλέ;Πείτε μου!!!Όλα αυτά σας τα λέω,γιατί σε μια φίλη μου,που πηγαίνοντας να χαλαρώσει στην παραλία και να κάνει την ηλιοθεραπεία της, ήρθε αντιμέτωπη με έναν άντρα και όταν λέω αντιμέτωπη εννοω πως εκείνος πήγε και κόλλησε την πετσέτα του δίπλα στη δικιά της.Η κοπέλα που είχε και τα πιασηματάκια της μόλις τον είδε τρόμαξε.Αλλα αυτός απτόητος της έπιασε την κουβέντα λέγοντας της αργά και ολίγον τι βλάχικα: <<Με συγχουρείς που σου την πέφτω,αλλά μου αρέσουν πολύ οι γεματούλες κοπέλες >>.Ε!Τότε η κοπέλα δεν άντεξε έσκασε στα γέλια και έφυγε για να γλιτώσει από τη γελοιότητά του!

Συμβουλή


Ο χειρότερος τρόπος να σου λείπει κάποιος είναι να κάθεσαι δίπλα του και να να ξέρεις ότι δεν τον εχεις...

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2007

Please help!!!

Αγαπητοί κουλοί αναγνώστες,
Ζητώ τη βοήθειά σας απελπισμένα!Παρακαλώ να μου τη δώσετε απλόχερα(όχι υπο τη μορφή φάσκελου).Πώς να προσεγγίσω το γείτονά μου ερωτικά?Με βλέπει σαν τη μικρή του αδερφή.
Είπα να του πετάξω τη γλάστρα από μπαλκόνι όπως τον παλιό καλό καιρό, αλλά κάποιος μου είπε οτι είναι ντεμοντέ.Βοηθήστε να βρώ μια μαϊμου ιδέα...γιατί κάποιος μου είπε να του στείλω e-mail για να βάλει την υπογραφή του ενάντια στην εκμετάλλευση των μαιμούδων ως πειραματόζωα αλλά μου φαίνεται πολύ μαιμου το θέμα!Έχετε καμία άλλη ιδέα?Απαντήστε please!!!

Y.Γ.
Γραμμένο από μια πολύ καλη μου φίλη που χρειάζεται βοήθεια!

u get exactly what u see: οι κουλες εν δρασει

οι θεες!!!!!!!!!! χορευουμε???