Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Όχι στον σαββατιατικο καφέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Κουλοσυνάδελφοι μου τι μαρτύριο και το σημερινό! Λέμε με ένα φιλικό ζευγάρι να πάμε για καφεδάκι στην παραλιακή...Λέμε ο κόσμος έφυγε για το τριήμερο, ωραία θα περάσουμε... Δεν δάγκωνα καλύτερα την γλώσσα μου? Πάμε Balux... Γ Ε Μ Α Τ Ο! Πάμε Νότο... Γ Ε Μ Α Τ Ο! Ούτε το αυτοκίνητο είχε να αφήσουμε! Πέμε Vive Mar... Γ Ε Μ Α Τ Ο το parking... Λέω καλά δε βρήκαμε να το παρκάρουμε σιγά μη βρούμε μέσα! Τέλος πάντων αφήνουμε το αυτοκίνητο σε ένα στενό και το πέρνουμε με τα πόδια...Και Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ναι βρήκαμε και εμείς ένα τραπεζάκι! Μετά σου λέει οικονομική κρίση! ΟΛΟΙ έξω ήταν! Καλά όλοι εδώ έχουν μεταφέρει τα εκλόγικά τους δικαιώματα? OMG! Και να φανταστείς θέλαμε λίγο ρομαντισμό για να φτιάξουν τα πράγματα... Εδώ κοντεύαμε να σκοτωθούμε μέσα στο αυτοκίνητο με αυτή την ταλαιπωρία! Χιχι! Ελπίζω εσείς τουλάχιστον να τα περάσατε τέλεια!!!! Φιλιάααααααααααα!!!

6 κουλοσχολίασαν:

Αθανασία είπε...

Γειάααασουυυυυ φτυαράτσι μας!καλέεεεεεεε αχ,επέστρεψε δε το πιστέυω....!μας έλειψες κοριτσάκι! ε,έτσι γίνεται συνήθως!και εσύ πήγες στο Νότος;;;ωραίο!έχω πάει πολλές φορές...αλλά έχω τύχει να είναι και πηγμένο,μέσα...χαμός!ε, τέτοιες μέρες,δε το ξέρεις βγαίνει όλη η σάρα και η μάρα!...καλό μου να σου πώ,αν θες απόδώ και πέρα θα με βρίσκεις εδώ-www.mikriahtida.wordpress.com ok;; φιλάκιαααααααα!χάρηκα που σε 'βλέπω' πάλι!......

Από μικρό κι από τρελό είπε...

πω πω ταλαιπωρηθήκατε ε?

ε μα μου θέλατε κι εσείς παραλιακή... κ μια λίγο πιο μέσα καφετέρεια θα σας χάλαγε???


σματς!

το φτυαράτσι είπε...

Αθανασία: Γεια σου!!! Και εσεις μου λείψατε...Αλλά είχα εξεταστική και τώρα ψάχνω για δουλίτσα και τρέχω και δε φτάνω! Τελικά πήγα Vive Mar και όχι Νότο!Αλλά όντως είναι ωραίο! Φιλάκια!!!

Από μικρό κι από τρελό: Ναι ασε μεγάλη ταλαιτωρία! Εεε πόσο πιο μέσα? Όλο μέσα είμαστε... :P
Φιλάκια!!!

KitsosMitsos είπε...

Είδες τι γίνεται τελικά; Χαχα! Εμ, μου θέλατε θάλασσα. Αλλά τι να κάνεις...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!ΦΤΥΑΡΑΤΣΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/ΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

το φτυαράτσι είπε...

KitsosMitsos:Αν ήταν χειμώνας θα ήθελα βουνό!Δεν ζήτησα κάτι παράλογο...:P:P:P

JK O SKROYTZAKOS::) Καλό βράδυ!!!