Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Χαρούμενα Χριστούγεννα!!!

Κουλά-Καλά Χριστούγεννα!! Με υγεία!!! Αγάπη!!! Και ειρήνη!!!

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Ενδιαφέρον!


Μετά από παρότρυνση της Spider (που ήθελε να γράψω μερικά κουλά για την συμπεριφορά μας) και αφού άκουσα μια διάλεξη συμφοιτητριών μου τη Δευτέρα για τον Sigmund Freud,όπου ανέφεραν αιτίες σε κάποιες κουλές συνήθειες που έχουμε, είπα να σας τις μοιραστώ και εγώ μαζί σας, γιατί τις βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες... Ένα πολύ κουλό (=καλό, για να μην ξεχνιόμαστε) που άκουσα ήταν τα ψυχοσεξουαλικά στάδια από τη γέννηση εως την εφηβεία. Αρχικά άκουσα για το στοματικό στάδιο...Εεε μην πάει ο νου σας στο πονηρό..Λοιπόν,αυτό το στάδιο εμφανίζεται από τη γέννηση εως 1,5 ετών και στη φάση αυτή το μωρό πρέπει να πάρει όσο ικανοποίηση γίνεται από τη θηλή της μητέρας ή από την πιπίλα ή από το μπιμπερό ώστε αργότερα να μην εμφανιστεί αυτή η έλλειψη! Αν ωστόσο εμφανιστεί αυτή η έλλειψη το άτομο αυτό μεγαλώνοντας θα βάζει αντικείμενα στο στόμα του (πχ.το καπάκι του στυλό) ή θα καπνίζει ή θα τρώει τα νύχια του...Το δεύτερο στάδιο είναι το πρωκτικό...Άντε πάλι!Δε σας είπα να μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό?Τεσπα συνεχίζω...Το στάδιο αυτό εκδηλώνεται στην ηλικία από 1,5 εως 3 ετών και γίνεται φανερό με το αν το παιδί κρατάει τα "κακακια" του, που σημαίνει πως δεν είναι τόσο ευτυχισμένο και το κάνει για να τιμωρήσει τους γονείς ή τα κρατάει γιατί μπορεί να το είχε μαλώσει η μαμα του που τα έκανε στο παρελθόν...Από την άλλη όμως όταν τα "κάνει" δηλώνει μια ικανοποίηση το παιδι...Αυτό το στάδιο είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί αν δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία, μπορεί μετέπειτα το άτομο αυτο να επιθυμεί την ικανοποίησή του από εκεί!Το 3ο στάδιο είναι το φαλλικό στάδιο, όπου το παιδί από 3,5 εως 6 ετών έχει ερωτική διέγερση. Το 4ο στάδιο είναι το στάδιο λανθάνουσας σεξουαλικότητας, όπου το παιδί από 6 εως την αρχή της εφηβείας παύει να διεγείρεται σεξουαλικά και τέλος υπάρχει το γενετήσιο στάδιο, όπου εμφανίζεται από την αρχή της εφηβείας εως το τέλος της...Αν κάποιο από τα παραπάνω στάδια δεν καλυφθούν, τότε εμφανίζονται σε όλη τη ζωή του ατόμου! Βέβαια όπως είναι γνωστό ο Freud κατακρίθηκε από πολλούς, όμως δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το μεγάλο έργο που προσέφερε στην ψυχολογία...
Ελπίζω να σας άρεσε...Αν δεν σας άρεσε δεν συνεχίζω...Θα συνεχίσω να λέω μόνο τα δικά μου κουλά!Χαχα!!!

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Ολες οι γνώμες δεκτες αλλά εχουμε και όρια...


Γεια σας Κουλοφίλοι μου! Τι κανατε? Μου λείψατε! Αλλά που χρόνος? Έπιασα δουλειά αλλά δεν κράτησε πανω από μήνα πολλές εργασίες!Οπότε που χρόνος και για blogging?Τεσπα! Ελπίζω τα Χριστούγεννα να μου δώσουν την ευκαιρία να σας επισκεφτώ όλους! Πέρα από αυτά μπαίνοντας σήμερα στο blog μου, μετά από μια εβδομάδα είδα στο chat box μου το nick μου να με κράζει! Αυτό βέβαια δε γίνεται πρώτη φορά! Και στο παρελθόν είχα κραχτεί αλλά είχε πλάκα γιατί αυτός που με έκραζε είχε ταυτότητα! Τωρα να σε κράζει κάποιος με το όνομα σου το θεωρώ τόσο δειλό..Θές κάτι να μου πεις? Πες το στα ισια! Γιατί κρύβεσαι? Με την ανωνυμία πιστεύεις πως έχεις μαγκια? Εγώ δεν ασχολούμαι αρνητικά με κανέναν πια! Γιατί πιστεύω πως η ζωή είναι τόσο κουλή και πρέπει να τη ζεις κοντά σε φίλους και όχι σε ανθρώπους που σε ξενερώνουν και σου χαλάνε την αισθητική! Εγώ ήξερα πως bloggers ενωμένοι ποτέ νικημένοι! Και μια συμβουλή στο άτομο που χρησιμοποιεί το nick μου "Εσυ δεν έχεις με καλύτερα πράγματα να ασχοληθείς? Γιατι ασχολείσαι όλο μαζί μου? Νομίζεις πως μπορώ να ασχολούμαι με το άτομο σου? Τι? Τη βρίσκεις να ασχολούμαι μαζί σου?Ε! Όχι! Είναι η τελευταία φορά! Απο εδώ και πέρα θα σβηνω τα αρνητικά σου σχολια χωρίς το πραγματικό σου όνομα !"

Σόρρυ φίλοι μου για το ξεσπασμα! Αλλά βαρέθηκα μερικοί να νομίζουν πως η γη γυρίζει μόνο γύρω απ' αυτούς! Θα τα λέμε από εδώ και πέρα συχνά!Την κουληνύχτα μου!

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Νομίζω βρήκα τον κουλοκοσμό μου!!!


Ναι ναι! Όπως σας το λέω! Βρήκα τον κουλόκοσμό μου! Τελικά η ψυχολογία που διάλεξα είναι η κουλότερη σχολή που θα μπορούσα να επιλέξω! Όταν πάω εκει μαθαίνω πολλά κουλά πράγματα που θα σας τα λέω για να κουλένεστε κ εσείς! Αφού η συμφοιτήτρια μου λέει όλο "Α! Είναι τρελοί". Τεσπα ένα κουλό που μας είπαν είναι, πως όταν καθόμαστε σταυροπόδι... και το κουναμε περα δώθε το πόδι μας... είναι υποκατάστατο του αυνανισμού... Το θέμα είναι πως την ώρα που το έλεγε καθόμουν σταυροπόδι και το κουνούσα κιόλας... Αλλά σας το ορκίζομαι το έκανα επειδή κάναμε 2 ώρες χωρίς σταματημό και είχα εκνευρισμό... :$ Χαχα!!!

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008


Χάθηκα παλι ε ? Τι να κάνω ? Είναι η φάση που περνάς και ψάχνεις να δεις τι θα κάνεις με το μέλλον σου... Όποιος παρακολουθούσε το blog μου από την αρχή θα έβλεπε πως έχω αλλάξει ένα κάρο επαγγέλματα που θέλω να ακολουθήσω... Τελικά όπως οι ναυτικοί παλαιότερα κατευθήνονταν από τα άστρα, έτσι και εμένα λαμπίρισε αμιδρά το άστρο μου στην ψυχολογία! Δεν ξέρω αν λάμψει ποτέ... Διαιτολογία ήταν το όνειρό μου...Μετά γυμναστική ακαδημία και μετά ψυχολογία... Βέβαια όσο πιο κοντά της φτάνω τώρα στο κολλέγιο τόσο πιο πολύ μου αρέσει... Μη νομίζεται βέβαια να σοβαρευτώ! Γι αυτό για να μην πέσω με αυτά που θα ακούω σκέφτομαι μεταπτυχιακό στην σεξολογία! Βέβαια το πήγα πολύ μακριά τώρα... Ας πάρω πρώτα το πτυχίο και μετά... Ουφ! Είμαι πολύ αγχωμένη γιατί έχω πολύ δουλειά μπροστά μου τώρα, αλλά και πολύ ενθουσιασμένη με αυτό που θα ακολουθήσω!!! Τεσπα μου λείψατε πολύ!!! Ελπίζω να βρω το χρόνο να σας επισκευτώ!!! Και για να μην ξεχνιόμαστε... ΤΗΝ Κ Ο Υ Λ Η Ν Υ Χ Τ Α ΜΟΥ!!!

Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Ήρθα και φεύγωωωωωωωωωωω!!!


Γειά σας και πάλι κουλοφίλοι μου!!! Μου κουλολείψατε πολύ, αλλά μετά την προσπάθεια μου να βρω δουλειά...Που στο τέλος τα παράτησα επειδή ξενέρωσα που δε με άφησε ο ΒΡΟΥΤΟΣ να πάω διακοπές στην Πάρο και έτσι τι στόχο έχω να μαζέψω λεφτά; Και επειδή ένα καλοκαίρι ξέγνοιαστο έχω, γιατί να το φάω τρέχοντας και όχι αράζοντας και κάνοντας πράγματα που αργότερα δε θα μπορώ, όπως πχ να πάρω δίπλωμα... Ωχ σαν να σας απειλώ ακούγετε!!! Χαχα!!! Αυτά θα σας τα πω άλλη φορά...Τεσπα ξέφυγα από το θέμα ως κουλή πάλι, ναι που λέτε χάθηκα γιατί με όλα αυτά δεν είχα χρόνο, ούτε κέφι και επειδή δεν ήθελα να κάνω ψυχοπλακωτικό το μπλοκ μου, σκέφτηκα να αποχωρήσω για λίγο... Τώρα βέβαια έχω πολύ κέφι να σας κουλάνω γιατί επιτέλους άκουσα τη λέξη διακοπές!!! Ναι ναι!!! Απίστευτο!!! Φεύγω για τριήμερο στην Ακράτα και μετά θα αρχίσω ένα tour και στους δικούς σας μαγευτικούς ιστότοπους!!!



Καλά να περνάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Mε πιάνει Κ Ρ Ι Σ Η ! ! !


Κουλοί μου φίλοι δε θα πιάσω ποτέ δουλειά έτσι όπως πάει! Έχω πιάσει τις χρυσές ευκαιρίες εδώ και 2 εβδομάδες και ψάχνω για δουλειά με το αγόρι μου!Που όμως; Πάμε στον τομέα του σερβιτόρου και ψάχνουμε... Ζητούνται μόνο αλλοδαπές, ζητούνται αλλοδαπές και Ελληνίδες λέω επιτέλους μια αγγελία και για εμένα κοιτάω τι ζητούν λέει 18-25! Λέω ααα ωραία τέλεια εμένα ζητούν! Παίρνω τηλέφωνο και με ρωτάει έχετε προϋπηρεσία; Λέω όχι πρώτη μου δουλειά είναι! Που να προλάβω αφού μόλις έκλεισα τα 18! Και μου κάνει ε τότε τι θες να γίνεις σερβιτόρα; Μα λέω από κάπου πρέπει να αρχίσεις για να έχεις προϋπηρεσία! Ε λέει γίνε βοηθος! Και πάνω που πάει να μου πει αν θέλω να πάω να με δει του λέω γεια και του το κλείνω στη μούρη! Τα πήρα στην κράνα ή κλανα όπως λέει και ο κουλοανιψιός μου! Ε!Μετά λέω οκ και εγώ στη θέση του πεπειραμένους θα ήθελα! Τι ζητάς ρε Φτυαρατσι; Χωρίς να ξέρεις να αναλάβεις τέτοια ευθύνη; Ας πας για βοηθός σερβιτόρου! Παίρνω τηλέφωνο λέω για ΒΟΗΘΟ σερβιτόρου και τι γυρνάει και με ρωτάει; Προϋπηρεσία έχετε; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Τα νεύρα μου! Δεν το ήξερα να σερβίρω και από την κούνια κιόλας για να έχω προϋπηρεσία! Βέβαια καλά να πάθω! Γιατί νόμιζα πως σε αυτές τις δουλειές χρειάζονται μόνο εμφάνιση! Τι να πω! Αύριο έχω κλείσει ραντεβού να με δουν και κάποιες άλλες καφετέριες... Θα σας πω τα νεότερα! Πάντως αν υπάρχει κάποιος που να θέλει μια ευχάριστη παρουσία, με κέφι για δουλειά, γνώσεις αγγλικών, απόφοιτη Λυκείου προς το παρόν για σερβιτόρα ή πωλήτρια, χωρίς ΙΚΑ μέχρι τον Σεπτέμβριο ας μου αφήσει σχόλιο για να χαρώ προσωρινά!!!Χαχαχα!

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Τι θα κουλογίνω επιτέλους?

ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ

ή

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ?

Λοιπόν θέλω να κάνω ένα flash back!Αν πάτε στην ανάρτηση μου με τίτλο αδιαφορία που γράφτηκε πριν από ένα χρόνο (19 Ιουνίου 2007) θα δείτε ν' αγανακτώ που δε με γράφουν σε φροντιστήριο οι γονείς μου και να λέω πως αδιαφορούν για εμένα και τι θα κάνω χωρίς φροντιστήριο..και μπλα μπλα μπλα...Τεσπα με έγραψαν σε φροντιστήριο, χάλασαν 3200 και τελικά τι έγινε; Θα σας πω εγώ τίποτα! Βέβαια οκ μην είμαι παράλογη έβγαλα πάνω από 10000 μόρια και σύμφωνα με τον νόμο μπαίνω αυτομάτως σε μια σχολή! Αλλά σε ποια; Μου αρέσει που από μικρούς μας ρωτάνε "Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;". Θέλω να γίνω διαιτολόγος! Μπορώ; Όχι! Οπότε βλακεία ερώτηση! Τεσπα η διαιτολογία που ήταν το όνειρό μου είχε διαγραφεί από νωρίς από τα σχέδια μου ,γιατί ως γνωστών είμαι τεμπέλα και βαριέμαι να διαβάζω τόσο ώστε να βγάλω 18000+ μόρια, οπότε προσπάθησα να βρω άλλους δρόμους που να με οδηγούν σε αυτήν που όμως σιγά σιγά έκλειναν! Προσπάθησα να τα δώσω όλα για να περάσω γυμναστική ακαδημία, λέω ε στη χειρότερη περνάω εκεί και δίνω κατατακτήριες για διαιτολογία! Έλα όμως που τα θαλάσσωσα ατα αθλήματα... Πάει και η γυμναστική ακαδημια... Τώρα η μόνη λύση που μου έχει μείνει είναι να περάσω νοσηλευτική ... Που να το φανταζόμουν; Όταν την έβλεπα στο τρίτο πεδίο όπου και έχω επιλέξει έκανα μπλιάξ! Βέβαι τώρα που το έχω ψάξει μου αρέσει περισσότερο! Αλλά τώρα με φαντάζεστε από γυμνάστρια -> νοσηλεύτρια; Πλάκα θα έχει! Κυρίως για εμένα που είμαι και σιχασιάρα και δεν αντέχω στα νοσοκομεία!

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Απο πότε το Γ Ε Ι Α είναι βρισιά?


Κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο με το στρουθοκαμηλάκι μου και το κλείνουμε στέλνουμε φιλάκια,αν όμως με πειράζει ή με κοροϊδεύει του στέλνω ένα σκέτο γ ε ι ά και εκείνος θυμώνει!Μου κάνει γ ε ι ά?Έ καλά αφου το θες έτσι γ ε ι ά!Και το λέει νευριασμένος!Απο πότε το γ ε ι ά είναι βρισιά?


Υ.Γ

Μήπως φταίνε οι ακροατές του Τσουκαλά που λένε άντε γ ε ι ά μ@@@@@ Τσουκαλά και παίρνει έναυσμα απο εκεί?

Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

ΟΧΙ ΠΑΛΙ!!!


Το μεσημεράκι πάνω που είχαμε όλοι ηρεμήσει, ξάπλωσα στο κρεβατάκι μου...πήρα και το λάπτοπ μου και χάζευα στο ίντερνετ! Κάποια στιγμή αισθάνομαι να κουνιέμαι! Λέω καλά Φτυαράτσι η αδυναμία σου είναι και αισθάνεσαι πως είναι σεισμός(γιατί εκείνη την ώρα νύσταζα πάρα πολύ)! Και αμέσως μετά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε να κοιτάξω τα φώτα μου!Γιατί δεν τους πίστευα η κουλή! Που να περίμενα πως σε αυτό το μικρό κούνημα που ένιωσα εγώ μέσα στο σπίτι μου, άλλοι θα έχαναν τις ζωές τους, θα εγκλωβίζονταν και θα τραυματίζονταν; Είναι τραγικό! Κάθε καλοκαίρι που ο καθένας κάνει όνειρα η φύση τον τιμωρεί! Μια πυρκαγιές, μια σεισμοί μια πλημμύρες!Aκόμα μια φορά η φύση μας εκδικείται!!!

Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Oups!


Tα κουλοσχόλια δικά σας!!!

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008


Χαμός μετά την είδηση για τη δολοφονία του Σεργιανόπουλου! Βγήκαν τώρα όλοι και το έριξαν στην ομοφυλοφιλία! Οκ το γνωρίζαμε καιρό πως ήταν! Τώρα είναι λογικό να μας ενδιαφέρουν τα κουτσομπολιά; Ας δείξουμε λίγο σεβασμό στη μνήμη του, που μας χάρισε τόσες ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές! Ας σκεφτούμε και τη Δευτέρα Παρουσία βρε αδερφέ! Τότε που θα γυρίσει πίσω που θα πάμε να κρυφτούμε;Ε;

Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Επιτέλους ξανά κοντά σας!


Κουλό μας μήνα!!!Επίσης κουλά αποτελέσματα να έχω!!! Με χάσατε ε; Τι να κάνω; Που χρόνος; ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!! Πω πω! Σαν βρισιά μου ακούγεται αυτή η λέξη πια! Φρίκαρα τόσες ημέρες! ΟΚ! Δε διάβαζα πολύ! Το παραδέχομαι! Αλλά η αίσθηση του δε με αφήνουν να βγω γιατί πρέπει να διαβάσω είναι τραγική! Βέβαια κουλά έκαναν δεν αντιλέγω γονείς είναι θέλουν το καλύτερο για εμένα! Αλλά δεν είμαι μαθημένη... Τεσπα ... Καλά τα πήγα σε σχέση με αυτά που περίμενα...Τα 3 πρώτα μαθήματα (έκθεση-βιολογία-λογοτεχνία) ήταν τα αγαπήμενα μου οπότε τα διάβαζα με όρεξη και έγραψα καλά! Τα 3 επόμενα όμως (ιστορία-αρχαία-λατινικά) ήταν τα χειρότερά μου! Θυμάμαι πέρισυ από την πίεση για να διαβάσω αρχαία μου άνοιξε η μύτη! Φέτος όμως είχα μια απίστευτη τυχη! Ε λέω κορόνα ή γράμματα! Αφού δεν μπορώ να τα διαβάσω και να τα μάθω όλα (εξαιτία και της αχρηστίας μου στην παπαγαλία) ας κάνω επιλογές και ας διαβάσω τα sos! Τέταρτο μάθημα ιστορια ... Διαβάζω τις 10 απο τις 80 σελίδες και μαθαίνω μόνο 1 παπαγαλία! Ε!Τα περισσότερα θέματα που έπεσαν ήταν από αυτές τις σελίδες και η 1 που έμαθα παπαγαλία έπιανε 5 στα 20!Τρομερή τύχη σας λέω! Πέμπτο μάθημα αρχαία...Αφήστε βούλωσα! Διάβασα μόνο στα 5 κείμενα μεταφραση και σε άλλα 3 σχολιασμό...Ε!Έπεσαν και πάλι αυτά που είχα διαβάσει και δε θα τα διάβαζα τόσο καλά, αν δεν ήταν η αδερφή μου και η φίλη της που μου τα είπανε στην τύχη και τις άκουσα! Βέβαια την ημέρα που διάβαζα αρχαία είχα και τα γενέθλια μου, τα οποία όμως τα έκανα εχθες αλλά θα σας τα πω αυτά σε άλλο ποστ!Αρκετά σας κούρασα και έχω να πάω και για καφέ!Καλά δεν το πιστεύω ότι τελείωσαν οι Πανελλήνιες!Τσιμπήστε με!!!

Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Πω πω ρεζιλίκι...


Καλά χτές έμαθα την καλύτερη ιστορια ever και δεν μπορούσα να μη μοιραστώ το κουλογέλιο μου μαζί σας!Λοιπόν όλο το σκηνικο εγινε στην Αγγλία!Ήρωες της ιστορίας μας ο γαμπρός μου και η 55χρονη γειτόνοπούλα του που ζει μόνη...Λοιπόν να μην πολυλογώ ήταν Σάββατο πρωί και ο γαμπρός μου κατέβαινε τις σκάλες της πολυκατοικίας του. Εκεί πετυχαίνει την 55χρονη γειτονοπούλα και του φωνάζει πως την ενοχλεί ο θόρυβος που κάνουν οι εργάτες! Εκείνος της απαντά πως δεν έχει εργάτες σήμερα και εκείνη του απάντησε "Αποκλείεται αφού ρώτησα όλους μας τους γείτονες!Από εσάς έρχεται ο θόρυβος!". Έτσι άρχισε ο γαμπρός μου να ψάχνει από που έρχεται ο θόρυβος για να τον αφήσει ήσυχο και να πάει στη δουλεία του! Δε μπορείτε να φανταστείτε από που ερχόταν αυτό το εκνευριστηκο ζζζζζζζζζζζζζζζζ... Από το σπίτι της 55χρονης! Ε!Έτσι μπαίνει στο σπίτι της ο γαμπρός μου ακολουθόντας τον ήχο και κατέληξε στην συρταριέρα της κρεβατοκάμαράς της...Της κάνει από εδώ ερχεται ο θόρυβος για ανοιξτε το συρτάρι να δούμε τι κάνει έτσι; Και εκείνη άρχισε να ξεφυσάει εκείνη την ώρα και να τον κοιταει πανικοβλημένη! Τι νομιζετε πως έκανε ζζζζζζζζζζζζζ απο τις 10 που ξύπνησε και την ενοχλούσε; Ε!Ανοίγοντας το συρτάρι... ο γαμπρός μου αντίκρισε έναν δονητη! Ε!Αφού έσκασε στα γέλια, έφυγε από το σπίτι της γειτονοπούλας! Η 55χρονη από τότε δεν νομιζω να ξανακυκλοφορήσει στη γειτονιά!!!Χαχαχα!!!

Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Πόσο κοστίζει ένα χέσιμο;


Πριν 2 μέρες από μια γνωστή μου, ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε έμαθα κάτι πολύ αστείο για εμένα αλλά πολύ τραγικό για εκείνη! Λοιπόν αυτή η γνωστή μου πριν κάτι μήνες πήρε μια διαμερισματάρα και όπως πάντα έχουν τη λόξα με τον άντρα της να τα ανακαινίζουν πριν ... Έτσι αρχιζαν να τα ανακαινίζουν όλα...Τι σαλόνια ανακαίνιζαν,τι κρεβατοκάμαρες, τι μπάνια...Μπάνια είπα;Χαχαχα! Στα μπάνια ήταν η πιο τραγική ανακαίνηση! Εκεί λοιπόν άρχισαν οι μάστορες τις εργασίες τους... Ε! Αφού φύγαν λέει η γνωστή μου ας κάνω ένα μπανάκι! Εκεί όμως που αρχίζει να κάνει το μπανάκι της άρχιζαν να κάνουν και οι από κάτω το μπανάκι τους, γιατί οι μάστορες δεν είχαν τελειώσει τα μαστορέματα με την μπανιέρα και έτσι τα νερά πήγαν στο από κάτω διαμέρισμα (βέβαια οι μάστορες δεν είχαν ενημερώσει πως δεν είχαν τελειώσει)... Αυτό βέβαια δεν ήταν τίποτα μπρος τα άλλα... Έμεινε χωρίς τηλεόραση, χωρίς ίντερνετ και χωρίς τουαλέτα γιατι δεν έπρεπε να τραβίξει το καζανάκι...Έτσι πήγε να τρελαθεί μέσα στο καταραμένο σπίτι όπως το αποκάλεσε εκείνη αργότερα, που ό,τι άγγιζες καταστρεφόταν... Έτσι τι να κάνει; Έκανε υπομονή... Όμως η φυσική της ανάγκη δεν μπορεσε να κάνει υπομονή,έτσι δεν ήξερε τι να κάνει! Που να πάει να τα κάνει σε κουβά; Δεν μπορούσε! Μετά τι θα τα έκανε μου λέτε? Ε!Έτσι αποφάσισε να πάει στο πιο κοντινό ξενοδοχείο για να χέσει όπως λέμε και να περάσει εκείνη τη βραδιά! (Ουπς που πήγε το sovoir vivre μου οεο;Τεσπα συνεχίζω)Πόσο λέτε να κόστισε αυτό το χέσιμο;Ε;Εγώ λέω πως δύσκολα θα το βρείτε, οπότε θα σας το πω εγώ! Κόστισε 150 euro! Έχει πληρώσει άλλος τόσο για να κάνει τι φυσική του ανάγκη;Ε;

Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Κουλογελάστε!!!


Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη, για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο. Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος. Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει και laptop με σύνδεση στο internet! Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail στη γυναίκα του. Κατά λάθος όμως ξεχνάει ένα γράμμα από το e-mail και το στέλνει χωρίς να καταλάβει τι έκανε.


Στο Χιούστον, μια χήρα έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για mail από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο, λιποθυμάει. Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή.

Το mail έγραφε:
Προς: την αγαπημένη μου γυναίκα
Θέμα: Έφτασα
Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα. Έχουν και laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δώ. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα
ΥΓ: Πολύ ζέστη εδώ κάτω!

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Πέρασαν 2 μήνες!


Με το στρουθοκαμηλάκι μου χθες κλείσαμε 2 μήνες μαζί και έτσι αποφάσισα να του γράψω ένα ποιηματάκι (απ' ότι θα δείτε δεν είναι σε σοβαρό ύφος γιατί δεν αρμόζει άλλωστε σε μία κουλή ή καραγκιοζάκο όπως με αποκάλεσε μια φορά εκείνος!) Βέβαια πάντα όταν κάνω κάτι θέλω να μου το ανταποδίδουν έτσι του ζήτησα να γράψει ένα ποίημα και για μένα, σαφώς η απάντηση του ήταν πως δεν κάνει τέτοια αλλά στο τέλος μου έγραψε!

1)Φτυαράτσι:

Εδώ και μήνες, τόσο καιρό
ένα αγόρι μου κυβερνάει το μυαλό
είναι ψηλό, όμορφο, μελαχρινό
μα και πολύ ψώνιο τ' ομολογώ!
Στρουθοκαμηλάκι το αποκαλώ
μα είναι μόνο συμβολικό!
Τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ
αν δε μου πει καληνύχτα, σ' αγαπώ!
Αχ τον σκέφτομαι μέρα νύχτα δε μπορώ
μου λείπει κι αυτό είναι φανερό!
Έλα στρουθοκαμηλάκι μου που σ' αγαπώ!

2)Στρουθοκαμηλάκι:

Ήρθες στη ζωή μου κι έφερες τη χαρά
αλήθεια σου το λέω, πως σ' αγαπώ τρελά!
Για μένα πλέον είσαι το ιδανικό
σε θέλω και δεν ξέρω τι είναι λογικό!
Μη φύγεις σου το λέω, εγώ θα τρελαθώ
πλέον μακριά σου δεν αντέχω ούτε λεπτό!
Σαν κρίκοι αλυσίδας είμαστε εμείς μαζί
και τίποτα εμάς τους δυο πλέον δεν χωρίζει!

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Δε ζηταω πολλά μόνο μια συγγνώμη!


Σήμερα έγινε κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ! Ένιωσα πως δεν έχω πια κανέναν άνθρωπο για να εμπιστευτώ! Όλα ξεκίνησαν ως εξής, το απόγευμα έστειλα ένα μήνυμα στην «κολλητή» μου (με την οποία είμαστε 14 χρόνια φίλες) το οποίο ήθελα να ξέρει μόνο αυτή! Αλλά εκείνη μόλις της το έστειλα…επειδή εκείνη την ώρα μίλαγε με τη συμμαθήτρια μου στο τηλέφωνο, αμέσως της διάβασε το μήνυμά μου! Τότε η συμμαθήτριά μου χωρίς να χάσει καιρό μου έστειλε ένα ειρωνικό μήνυμα για να καταλάβω ότι το ήξερε! Εντάξει δε λέω, κι εγώ έχω πει μυστικά της αλλά όχι τόσο προσωπικά! Ποτέ δεν είχε μαρτυρήσει μυστικό μου και την εμπιστευόμουν απόλυτα, αλλά από εδώ και πέρα χάθηκε αυτό, γιατί δεν είναι μόνο πώς έκανε λάθος δεν το παραδέχεται κιόλας! Εγώ μ’ ένα συγγνώμη θα τα ξέχναγα όλα, αλλά όσο μου βγαίνει από πάνω τόσο με κάνει να πεισμώνω! Το χειρότερο είναι πως πριν μαλώσουμε είχαμε κανονίσει με τα αγόρια μας να βγούμε όλοι μαζί και δεν μπορώ να το ακυρώσω γιατί το αγόρι μου με το αγόρι της είναι κολλητοί! Βέβαια το είπα στο στρουθοκαμηλάκι μου αν γίνεται να πάμε κάπου οι δυο μας ,αλλά εκείνος όχι μόνο θέλει να βγούμε όλοι μαζί αλλά θέλει να μας τα φτιάξει κιόλας!
Τεσπα κάποια πετυχημένα για φίλους που δεν ταιριάζουν βέβαια στην περίσταση αυτή αλλά ήθελα καιρό να τα γράψω:
1)Ο φίλος και το φίδι αρχίζουν από φι!
2)Όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν οι εχθροί μου, γιατί τόσο καιρό με έθαβαν οι φίλοι μου!
Υ.Γ.
Αν ξέρετε κι άλλα τέτοια πετυχημένα κουλά πείτε μου!

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Άγιος Βαλεντίνος!


Πιστεύεται στον Άγιο Βαλεντίνο?Εγώ ναι και το ξέρω πως θα με βρίσετε πολλοί!Βέβαια τις προηγούμενες φορές τον μισούσα και εγώ γιατί δεν είχα αγόρι και ζήλευα να βλέπω τους άλλους που έπαιρναν δώρα και να είναι ερωτευμένοι...Τεσπα το αστείο είναι πως πρώτη φορά μου τυχαίνει να είμαι ερωτευμένη 14 Φεβρουαρίου και το αγόρι μου δεν πιστεύει στη γιορτή αυτή!Δεν είναι πολύ κουλό;

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Ζήλια!!!


Πάντα μια κουλή την κυνηγάνε τα κουλότερα!Έτσι και εμένα!Ένα απόγευμα καθώς γυρνούσα από το σινεμά με την κουλητή μου, σταμάτησε μια μηχανάρα με 2 κουκλιά! Εγω βέβαια εκείνη τη στιγμή έψαχνα ταξί που με την τύχη που έχω έβλεπα να περιμένω κανένα χρόνο εκεί, οπότε δεν τους έδωσα σημασία, ωσπου κάποια στιγμή μου μιλάει ο συνοδηγός(βέβαια εγώ προτιμούσα τον οδηγό αλλά τεσπα)...Τότε μας χαιρετάει, μας συστηνεται και τα τοιαύτα...Εγώ βέβαια επειδή ήμουν αγχωμένη στο δρόμο με 2 ξένους και μη βρήσκοντας ταξί όταν άρχισαν να με ρωτάνε αν θα πάω για καφέ και τέτοια για να τους ξενερώσω ειπα πως θα πάω σπίτι μου να διαβάσω!Βέβαια αυτός δεν πτοήθηκε και αρχίσαμε ένα διάλογο του τύπου "θα μου δώσεις το κινητό σου;","όχι δε στο δίνω!"Αφού το είπαμε αυτό 5-6 φορές για να μη με ζαλίζει του τον έδωσα,εξάλλου είχα 3 αριθμούς! Τελικά δεν έγινε τίποτα, πήγαμε για καφε σε φιλικό επιπεδο!Δεν έχω να πω ήταν κύριος!Χιχι!Και μετά μιλούσαμε στο τηλέφωνο αλλά ποτέ δεν ευκαιρούσε αυτός ούτε και εγώ για να ξαναβρεθούμε! Οπότε επειδή βρήκα άλλο παιδί του είπα πως με το τηλέφωνο δεν πάει άλλο αυτή η κατασταση οπότε ας μη το κουράζουμε άλλο το θέμα!
2 παρα κάτι μήνες μετά με παίνει μια κοπέλα και μου λέει "Γεια σου είμαι η ταδε δε με ξέρεις!Ξέρεις κάποιον Κώστα;" Λέω "Κώστα;Ποιόν Κώστα;" Γιατί εγώ συνήθιζα να τον φωνάζω Κωνσταντίνο! Ε!Μετά μου εξήγησε και κατάλαβα για ποιον έλεγε και της εξήγησα πως τον ξέρω αλλά δε συνέβει τίποτα μεταξύ μας και πως έχω να του μιλήσω πάρα πολύ καιρό και πως τώρα έχ άλλη σχέση!Η κοπέλα αυτή μου ακούστηκε πολύ ήρεμη και ευγενική, αλλά με έβαλε σε σκέψεις...Δηλαδή το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο άλλος εξαιτίας της ζήλιας και το πόσο κατινιστικο ήταν όλο αυτό!Τώρα αυτά σας τα λέει μια ζηλιαρόγατα που όμως ποτέ δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο!Τεσπα μετά από λιγες ώρες με πήρε ο περιβόητος Κωνσταντίνος και με ρώτησε τι της είχα πει!Ε!Αφου άκουσε πως έχω αλλη σχέση και περνάω υπέροχα μου είπε κριμα και πως θα τη χωρίσει την άλλη επειδή τον ξενέρωσε!Βέβαια στο τέλος αφού ειχε ακούσει όλα αυτά μου είπε το κουλότερο! "θες να βγούμε;" και τελικά αναρωτιέμαι η κοπέλα του έφταιγε και ήταν ζηλιάρα ή αυτος ήταν μ@λ@κ@$;Ε;

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Μάθε το κουλοόνομα σου!!!


Σας παραθέτω μια επιστημονική, βασισμένη σε εκατομμύρια (να μη πω τρισεκατομμύρια) ψυχοσωματικά πειράματα (κάπου μέσα στην Πάντειο σχολή) μελέτη που αναλύει το κάθε όνομα.


¶γγελος, Αγγελική: Ο ¶γγελος είναι ονειροπόλος και δίνει συχνά την εντύπωση ότι βρίσκεται "αλλού". Είναι, όμως, πεισματάρης και πετυχαίνει πάντα αυτό που βάζει στο μυαλό του. Η Αγγελική αγαπάει την τέχνη και τα ταξίδια. Είναι καλή φίλη και δημιουργεί ισχυρούς προσωπικούς δεσμούς.


Αθανάσιος, Αθανασία: Απλός κι ευγενικός, ο Αθανάσιος χρειάζεται χρόνο για να επιβληθεί. Επηρεάσιμος, έχει ανησυχίες και ψάχνει τρόπο να τις εκφράσει. Η Αθανασία είναι σταθερή στα πιστεύω της και τα συναισθήματά της. Δίνει πολλά στους άλλους, χωρίς να ξεχνάει τον εαυτό της.


Αθηνά: Γεμάτη νεύρο και κέφι για τη ζωή, η Αθηνά διψάει για μάθηση και κοινωνικές επαφές. Περίεργη κι ανυπόμονη, έχει πολλά ενδιαφέροντα. Κι είναι πολύ καλή οικοδέσποινα...


Αικατερίνη: Μοιάζει συνήθως νεότερη από την ηλικία της. Διχασμένη ανάμεσα σε πρακτικές και πνευματικές επιθυμίες, είναι γενναιόδωρη κι έχει το χάρισμα του λόγου. Είναι χαρακτήρας δυνατός, ικανός να αντιμετωπίσει και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.


Αλέξανδρος, Αλεξάνδρα: Αν όλοι οι Αλέξανδροι δεν είναι ήρωες, τουλάχιστον φαίνεται ότι βλέπουν μακριά και ψηλά! Δεν έχουν πολλή φαντασία, αλλά η θέλησή τους τους επιτρέπει να πετυχαίνουν εκεί όπου άλλοι αποτυχαίνουν. Δεν είναι πολύ συναισθηματικοί κι αγαπούν την ελαφριά όψη της ζωής.... Φιλοσοφημένη και καλλιεργημένη, η Αλεξάνδρα δεν περιφρονεί τα υλικά αγαθά και την οικονομική ασφάλεια. Ανεξάρτητη και δυναμική, ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Της αρέσει ο αθλητισμός.


Αναστάσιος, Αναστασία: Αυταρχικός και δυνατός χαρακτήρας, ο Αναστάσιος προσπαθεί να επιβληθεί στους άλλους και συνήθως τα καταφέρνει. Δίνει σημασία στα υλικά αγαθά και κοπιάζει για να τα αποκτήσει. Του αρέσει να δίνει συμβουλές, όπως και της Αναστασίας, που είναι όμως πιο μαλακιά. Αλλά αργότερα εγωκεντρική...


Ανδρέας: Του αρέσει η οικογενειακή ζωή και η συμμετοχή στα κοινά. Κερδίζει την υποστήριξη των ισχυρών. Ζηλιάρης, πεισματάρης και οικονόμος. Έξυπνος, με ιδέες συχνά πολύ πρωτότυπες..


¶ννα: Σοβαρή και δυναμική, η ¶ννα ξέρει τι θέλει από τη ζωή. Έχει συχνά καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία, απολαμβάνει τα υλικά αγαθά. Της αρέσει να δίνει συμβουλές.


Αντώνιος, Αντωνία: Γεννημένος για επικοινωνία ο Αντώνης, χρειάζεται ποικιλία. Δίνει σημασία στις απολαύσεις και τις διασκεδάσεις. Κυκλοθυμικός, ενθουσιώδης, θυμώνει εύκολα... Η Αντωνία διακρίνεται για την κοινή λογική και την κρίση της. Είναι εργατική, πιστή, με ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο.


Απόστολος:Κοιωνικός και γλεντζές, ο Απόστολος λατρεύει τη ζωή και της απολαύσεις της. Του αρέσουν οι γυναίκες και το καλό φαϊ. Ευγενικός και πράος χαρακτήρας, δεν πηγαίνει στο βάθος των πραγμάτων.


Βασίλειος, Βασιλεία-Βασιλική: Ο Βασίλης είναι άνθρωπος της σκέψης, με καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία και πολύ απόλυτος. Πεισματάρης, του λείπουν συνήθως η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα... Του αρέσει να κάνει το δικό του και τα καταφέρνει. Πιο συμβατική, η Βασιλική δίνει μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά. Φιλόδοξη, ακολουθεί το δρόμο της με ρεαλισμό και χωρίς να παίρνει μεγάλα ρίσκα.


Γεώργιος, Γεωργία: Ιδεαλιστής κι ενθουσιώδης, αναζητάει περιπέτειες και πνευματικές συγκινήσεις. Μοιάζει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά δειλός. Πιο αισιόδοξος χαρακτήρας, η Γεωργία αναζητάει πάντα την ευτυχία.. Είναι εφευρετική, θαρραλέα και φιλόδοξη.


Γλυκερία: Αισθησιακή και κεφάτη. Κάτω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό, κρύβεται μια ατσάλινη θέληση.


Δέσποινα: Θεληματική, ξέρει να παίρνει τη ζωή της στα χέρια της. Μερικές φορές οι άλλοι υποτιμούν την εξυπνάδα της. Ιδιόρρυθμη προσωπικότητα.


Δημήτριος, Δήμητρα: Πεισματάρης και απαιτητικός, ο Δημήτρης δεν είναι τόσο εύκολος στη συμβίωση. Καλός φίλος, αγαπάει τις αντρικές παρέες και το ποδόσφαιρο.Επηρεάζεται όμως απ' τη γυναίκα που αγαπά. Λογική και πρακτική, η Δήμητρα ξέρει ποιο είναι το συμφέρον της. Είναι ικανή στο να χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις. Αγαπάει τα παιδιά.


Διονύσης , Διονυσία : Λίγο άκαμπτος μερικές φορές , ο Διονύσης δημιουργεί συμπάθειες και αντιπάθειες. Ωστόσο, έχει χιούμορ και του αρέσει να αναθεωρεί τη ζωή του.Πιο σοβαρή, η Διονυσία έχει πιο κλειστό χαρακτήρα και είναι σε γενικές γραμμές συντηρητική.


Ειρήνη: Χαριτωμένη, κρατάει τις αποστάσεις της. Καθοδηγείται από τα συναισθήματά της, με αποτέλεσμα να οδηγείται συχνά σε εσφαλμένες εκτιμήσεις. Είναι αρκετά φιλόδοξη και δίνει σημασία στην εικόνα που έχουν οι άλλοι γι' αυτήν. Θέλει να φαίνεται πιο ανεξάρτητη απ'όσο στην πραγματικότητα είναι.


Ελένη: Όνομα που και στη σημερινή εποχή φέρουν γυναίκες με δυνατό χαρακτήρα και προσωπικότικότητα. Διαθέτουν γοητεία κι όταν ακόμα δεν είναι όμορφες κι επιμένουν να γίνεται πάντα το δικό τους. Ακόμα κι όταν φαίνονται ήρεμες, είναι κυριαρχικές.. Και ευαίσθητες στα κομπλιμέντα...


Ελευθέριος, Ελευθερία: Ζωντανός και ανεξάρτητος χαρακτήρας, διαπρέπει στα ελεύθερα επαγγέλματα. Του αρέσει η φύση, ο αθλητισμός και η ομαδική ζωή. Η Ελευθερία είναι ευγενική και ντροπαλή. Κερδίζει εύκολα φίλους και θαυμαστές.


Ελισάβετ: Περήφανη, κατορθώνει να ελέγχει τέλεια τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο της. Το πρόσωπό της αποκτάει γρήγορα μια έκφραση ωριμότητας. Είναι κάπως αυταρχική με το σύντροφό της. Δεν κατορθώνει εύκολα να αποδεσμευτεί από το παρελθόν της.


Εμμανουήλ, Εμμανουέλα: Ονειροπόλοι, είναι συχνά κυκλοθυμικοί. Όταν συμπαθούν κάποιον γίνονται ζεστοί, ομιλητικοί και αξιαγάπητοι. Αγαπούν την πολυτέλεια και δε θυσιάζουν εύκολα τον τρόπο ζωής τους. Οι γυναίκες είναι αρκετά ιδιόρρυθμες και δύσκολες στη συμβίωση.


Ευάγγελος, Ευαγγελία: Ήρεμοι και αισθησιακοί, είναι πολύ ευτυχισμένοι όταν βρουν το ταίρι που τους ταιριάζει. Δεν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι και συχνά προτιμούν τη ρουτίνα από την αβεβαιότητα. Τους αρέσει η οικογενειακή ζωή κι η παρέα με τους φίλους.


Ευστάθιος: Δυνατός και τρυφερός χαρακτήρας, έχει αδυναμία στις υλικές απολαύσεις. Με την εμψύχωση των φίλων του και της οικογένειάς του, που του είναι απαραίτητη, πετυχαίνει επαγγελματικά.


Ζωή, Ζώης: Χαρούμενη και αισιόδοξη, η Ζωή έχει καλή επαφή με τα παιδιά. Πιο σοβαρός, ο Ζώης είναι άνθρωπος του καθήκοντος, συνεπής και υπεύθυνος.


Ηλίας: Αθόρυβος και διακριτικός, τα καταφέρνει πολύ καλά στη ζωή. Ξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Βρίσκει την ευτυχία στην οικογένεια.


Θεόδωρος, Θεοδώρα: Έξυπνη και ικανή, η Θεοδώρα έχει αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Ζητάει πολλά από τους άλλους, χωρίς η ίδια να είναι τέλεια στη συμπεριφορά της. Μαχητική ξέρει να αγωνίζεται γι' αυτά που πιστεύει. Πιο συναισθηματικός χαρακτήρας, ο Θεόδωρος είναι πιστός στους φίλους του κι αφοσιωμένος στη δουλειά του. Πολύ αγχώδης, πρέπει να μάθει να εξωτερικεύει το άγχος.

Ιωάννης, Ιωάννα: Ο Γιάννης είναι δυναμικός και αρκετά αυταρχικός. Υπεύθυνος και άνθρωπος του καθήκοντος, αγαπάει πολύ την οικογένειά του. Κλειστός χαρακτήρας όταν βρίσκεται με πολύ κόσμο, γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστος στον κύκλο των φίλων του. Η Γιάννα είναι αισιόδοξη και γελαστή, αλλά λίγο επιπόλαιη. Έτοιμη πάντα για δράση, αντιμετωπίζει με χιούμορ τις αναποδιές της ζωής.
Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνα: Αν και κοινωνικός, ο Κωνσταντίνος είναι στο βάθος κλειστός χαρακτήρας. Συχνά είναι υποταγμένος ψυχολογικά σε μια γυναίκα, τη μητέρα του ή τη γυναίκα του. Στη δουλειά του διαπρέπει γιατί είναι εργατικός και επίμονος. Η Κωνσταντίνα είναι πιο αυθόρμητη και ενθουσιώδης. Αγαπάει τα παιδιά, είναι πολύ τακτική και αφιερώνει πολύ χρόνο στο σπίτι της.


Λάμπρος, Λαμπρινή: Ο Λάμπρος είναι συναισθηματικός και αυθόρμητος. Στην πραγματικότητα δεν ωριμάζει ποτέ, γι' αυτό και διατηρεί μέχρι τα γεράματα τη γοητεία ενός παιδιού. Η Λαμπρινή είναι πιο συνεσταλμένη και διακριτική. Της αρέσει η οικογενειακή ζωή και προτιμάει να δουλεύει στο σπίτι.


Μαργαρίτα: Όσο πετυχημένη κι αν είναι η Μαργαρίτα στη δουλειά της, θα ενδιαφέρεται πάντα περισσότερο για τη γοητεία της. Ερωτεύεται με πάθος, δίνει πολλά από τον εαυτό της κι αργότερα απογοητεύεται! Πολύ μητρική, όταν δεν έχει παιδιά «νταντεύει» τους φίλους της.


Μαρία, Μάριος: Η Μαρία έχει την αίσθηση του καθήκοντος και τη μανία της τελειότητας.. Της αρέσει να φαίνεται ικανή και οργανωτική και η γνώμη των άλλων μετράει πολύ γι' αυτήν. Η Μαίρη είναι πιο εγωίστρια, αλλά ζωηρή και κοινωνική. Η Μάρω είναι σοβαρή και αρκετά συχνά διανοούμενη.Τέλος, η Μαρίκα αγαπάει πάνω απ' όλα τα παιδιά της. Όσο για το Μάριο, ζει έντονη ζωή όταν είναι νέος. Αγαπάει την ταχύτητα, τις γυναίκες και τα χρήματα. Είναι ικανότατος σε όποιο επάγγελμα και αν διαλέξει.


Μιχαήλ, Μιχαέλλα: Του αρέσει να επιβάλλεται στο περιβάλλον του. Εύθικτος, δεν ανέχεται «μύγα στο σπαθί του». Δίνει μεγάλη σημασία στην οικογενειακή παράδοση και είναι μεγάλος πατριώτης. Κοινωνικός, συνηθίζει να περιστοιχίζεται από τους φίλους του.

Νικόλαος, Νικολέττα: Ιδιαίτερα καλόκαρδος, ο Νικόλαος μπορεί να χαρίσει και τα ρούχα που φοράει. Γλυκομίλητος, είναι η αδυναμία της μητέρας του. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι δε θέλει να στεναχωρεί αυτούς που αγαπάει και αναγκάζεται συχνά να λέει ψέματα. Πιο θαρραλέα, η Νικολέττα δε διστάζει να πει καθαρά τη γνώμη της. Είναι ικανή να κάνει πολλές θυσίες για να μπορέσει να σπουδάσει. Δεν είναι καθόλου φιλάρεσκη.


Όλγα: Ζωντανή, γελαστή και φλύαρη, ασχολείται συνήθως με επαγγέλματα που έχουν επαφή με κόσμο. Έχει όμως και μια απαισιόδοξη πλευρά, επειδή δύσκολα ικανοποιείται με όσα έχει.. Της είναι απαραίτητο να έχει μπροστά της ένα στόχο. Συχνά έχει την εντύπωση ότι δίνει περισσότερα απ' όσα παίρνει.


Παναγιώτης, Παναγιώτα: Και οι δύο είναι δραστήριοι και εργατικοί. Στα νεναικά τους χρόνια αφοσιώνονται στην οικογένειά τους και ζουν περιορισμένη ζωή, γι' αυτό, μετά από μια ορισμένη ηλικία, προσπαθούν να απολαύσουν αυτά που έχασαν.


Παύλος, Παυλίνα: Είναι και οι δύο ήρεμοι και απεχθάνονται τους καβγάδες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν προσπαθούν να επιβληθούν στους άλλους και να κάνουν το δικό τους. Ενώ μοιάζουν συγκρατημένοι, είναι στην πραγματικότητα παρορμητικοί και κανείς δεν μπορεί να τους κάνει να αλλάξουν γνώμη όταν αποφασίσουν κάτι.


Πέτρος, Πετρούλα: Ο Πέτρος είναι σοβαρός και αρκετά... δογματικός. Θέλει να φαίνεται γενναίος, αλλά κοιτάζει μάλλον να αποφεύγει τους κινδύνους. Το μεγαλύτερο ελάττωμά του είναι ότι έχει την τάση να παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά. Η Πετρούλα του μοιάζει αρκετά σαν χαρακτήρας, αλλά είναι ακόμα πιο άκαμπτη κι αυτό της δημιουργεί δυσκολίες στη ζωή της.


Σάββας: Κλασικός τύπος οικογενειάρχη, που σέβεται τις παραδόσεις και είναι πολύ συντηρητικός. Συχνά έχει πρόβλημα επικοινωνίας με τα παιδιά του και τους νέους γενικότερα.


Σοφία: Είναι πολύ απαιτητική από τη ζωή και τους ανθρώπους. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και μεγάλη έφεση στα γράμματα. Διαθέτει φαντασία και ξέρει να διηγείται ωραία. Της αρέσει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.


Σπυρίδων, Σπυριδούλα: Βλέπουν πολύ ρομαντικά τη ζωή και όταν απογοητευτούν κλείνονται στον εαυτό τους ή κοιτάζουν να βρουν μια ήσυχη δουλειά, που να τους εξασφαλίζει κάποια ανεξαρτησία.


Σταμάτης: Ήσυχος άνθρωπος. δίνει σημασία στην καλοπέραση και απεχθάνεται τους καβγάδες. Αποφεύγει τους μπελάδες και τις κακοτοπιές και προτιμάει να ασχολείται με το σπίτι του, τον κήπο του και τα διάφορα χόμπι του.


Σταύρος, Σταυρούλα: Ο Σταύρος είναι λιγομίλητος κι εργατικός. Έχει μεγάλη επιδεξιότητα στα χέρια. Είναι καλός φίλος και σύζυγος. Η Σταυρούλα είναι νευρική και οξύθυμη. Πολύ περήφανη, δε λέει ποτέ τα προβλήματά της. Τα παιδιά αποτελούν γι' αυτήν παράγοντα ισορροπίας.


Στέφανος , Στεφανία: Σοβαρός, συντηρητικός και αυστηρός, ο Στέφανος ξεχνάει όλες τις αναστολές και τους φόβους του όταν είναι να αγωνιστεί για κάποιο ιδανικό. Παιχνιδιάρα, ζωηρή και άφοβη, η Στεφανία είναι εντελώς διαφορετική προσωπικότητα, που ξέρει να χαίρεται τη ζωή.


Στυλιανός, Στυλιανή: Βλέπουν τη ζωή με κάποια αποστασιοποίηση και δεν παίρνουν τίποτα πολύ στα σοβαρά. Το γέλιο αποτελεί το όπλο τους, με αποτέλεσμα να τους τα συγχωρούν όλα. Εργατικοί και ευσυνείδητοι, είναι πολύ καλοί επαγγελματίες.

Σωτήρης, Σωτηρία: Ο Σωτήρης έχει πάθος με τη μουσική και πολύ συχνά ξέρει να παίζει κάποιο μουσικό όργανο. Είναι πολύ καλοφαγάς και θαυμάσιος μάγειρας. Η Σωτηρία είναι δυναμική και ντόμπρα, με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και πολλούς φίλους.

Φώτιος, Φωτεινή: Ακολουθούν την πορεία που έχουν χαράξει, χωρίς να κοιτάζουν δεξιά ή αριστερά. Θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους, αλλά τους λείπει η διπλωματία. Δε διαλέγουν πάντα τον κατάλληλο σύντροφο.

Χαράλαμπος: Προσγειωμένος, δε συγκινείται με ρομαντικά ιδεώδη. Αντίθετα, κυνηγάει πολύ πρακτικούς και χειροπιαστούς στόχους. Έχει όμως καλή καρδιά και καθώς είναι πολύ κοινωνικός, αποκτά εύκολα φίλους και φίλες, αφού έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες!
Χρήστος, Χριστίνα: Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το πείσμα. Δεν παραδέχονται εύκολα ότι έχουν άδικο. Η επιμονή τους τούς κάνει τις πιο πολλές φορές να πετυχαίνουν τα αδύνατα. Κατά τ' άλλα ο Χρήστος είναι πολύ αυθόρμητος, αρκετά μοναχικός και μάλλον ιδιόρρυθμος με ιδιαίτερα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα , ενώ η Χριστίνα βρίσκει την ευτυχία στην οικογενειακή και κοινωνική ζωή. Κι οι δυο δίνουν απειροελάχιστη σημασία στην οικονομική ασφάλεια.

Όσοι δεν βρείτε το όνομα σας στην λίστα προφανώς ακόμη το ερευνούν

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Eπιτέλους!


Και ναι επιτέλους βρήκε μετά απο 13 μέρες η κουλή χρόνο για να ξαναγράψει!Αλλά βέβαια πως να μη χαθεί; Την έφαγαν οι έρωτες, οι βόλτες και τα διαβάσματα (λέμε τώρα)!Ελπίζω να περάσετε καλά αυτή τη συννεφιασμένη Κυριακή! Προσεχώς έρχονται αρκετές κουλαμάρες στο blog μου! Την κουλησπέρα μου!!!

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

Κουλή χρονιάααα!!!


O σάκος του Αϊ-Βασίλη ας κρύβει για εσάς bloggoφίλοι μου ξεχωριστές αναμνήσεις του χθες, ευτυχισμένο σήμερα και ένα μονοπάτι που θα σας οδηγήσει σε υπέροχα αύριο!!!Ακόμα εύχομαι το 2008 να κυλάει για εσάς σαν την αριθμητική...Χαρές να προσθέτονται! Λύπες να αφαιρούνται! Πλούτη να πολλαπλασιάζονται και αγάπη να μένει πάντα αδιαίρετη!Καλή Χρονιά!!!

Υ.Γ.
H εκατοστή μου ανάρτηση ήρθε επιτέλους καταϊδρωμένη με το νέο έτος!!!