Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Ολες οι γνώμες δεκτες αλλά εχουμε και όρια...


Γεια σας Κουλοφίλοι μου! Τι κανατε? Μου λείψατε! Αλλά που χρόνος? Έπιασα δουλειά αλλά δεν κράτησε πανω από μήνα πολλές εργασίες!Οπότε που χρόνος και για blogging?Τεσπα! Ελπίζω τα Χριστούγεννα να μου δώσουν την ευκαιρία να σας επισκεφτώ όλους! Πέρα από αυτά μπαίνοντας σήμερα στο blog μου, μετά από μια εβδομάδα είδα στο chat box μου το nick μου να με κράζει! Αυτό βέβαια δε γίνεται πρώτη φορά! Και στο παρελθόν είχα κραχτεί αλλά είχε πλάκα γιατί αυτός που με έκραζε είχε ταυτότητα! Τωρα να σε κράζει κάποιος με το όνομα σου το θεωρώ τόσο δειλό..Θές κάτι να μου πεις? Πες το στα ισια! Γιατί κρύβεσαι? Με την ανωνυμία πιστεύεις πως έχεις μαγκια? Εγώ δεν ασχολούμαι αρνητικά με κανέναν πια! Γιατί πιστεύω πως η ζωή είναι τόσο κουλή και πρέπει να τη ζεις κοντά σε φίλους και όχι σε ανθρώπους που σε ξενερώνουν και σου χαλάνε την αισθητική! Εγώ ήξερα πως bloggers ενωμένοι ποτέ νικημένοι! Και μια συμβουλή στο άτομο που χρησιμοποιεί το nick μου "Εσυ δεν έχεις με καλύτερα πράγματα να ασχοληθείς? Γιατι ασχολείσαι όλο μαζί μου? Νομίζεις πως μπορώ να ασχολούμαι με το άτομο σου? Τι? Τη βρίσκεις να ασχολούμαι μαζί σου?Ε! Όχι! Είναι η τελευταία φορά! Απο εδώ και πέρα θα σβηνω τα αρνητικά σου σχολια χωρίς το πραγματικό σου όνομα !"

Σόρρυ φίλοι μου για το ξεσπασμα! Αλλά βαρέθηκα μερικοί να νομίζουν πως η γη γυρίζει μόνο γύρω απ' αυτούς! Θα τα λέμε από εδώ και πέρα συχνά!Την κουληνύχτα μου!

15 κουλοσχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

Κολλητούλα μου μην δίνεις σημασία σε τέτοια γελοία άτομα που δειλιάζουν να πουν την γνώμη τους με το κανονικό τους όνομα!!Μην ξαναασχοληθείς δεν αξίζει!!Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το διασκεδάζεις κ να γελάς με τα χάλια τους!!!!:P

Ανώνυμος είπε...

theikooooooooooooo kopelitsa mou mpravo mpravo to xeisssssssssss!!!!!!!!!!!sunexhse!!!!
!!!!!!mn akous ta geloioatoma auta..........eleossssss!!!

Skouliki είπε...

ελεος με τους γυροχαμενους του νετ πλεον...get a life ..

τι ζωα

lz είπε...

Μπορει και να σε γουσταρει...οποιος και να ειναι ο λογος,λαθος τροπος προσεγγισης την κουλη σπερα μου

If...ιγένεια είπε...

Συμφωνω με σκουληκακι.. Μη δινεις σημασια..

το φτυαράτσι είπε...

diva:Aυτό έκανα κούκλα μου αλλά δε μπορώ χωρίς να κάνω κάτι εγώ να μου κάνουν επίθεση!Τεσπα! Ετσι και αλλιώς είπα πως δε θα ξανασχοληθώ με οποιοδήποτε είναι δειλός!

tzoutzou:Ευχαριστώ Τζουτζούκα μου!Να 'σαι καλα!

skouliki:Όντως έλεος!Τι να πεις?

Iz:Mπαα δεν το νομίζω...Την κουλημέρα μου!!!

if..ιγένεια:Αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα!Έτσι κι αλλιώς το είπα!Απλά δε θέλω να με περνάνε για χαζή την κουλή μερικοί μερικοί!!!;)

*Κορίνα* είπε...

Χαίρομαι που εμφανίστηκες μικρό κουλό!!
Μην δίνεις σημασία σε τέτοια, αν και απ'οτι κατάλαβα, ήδη δεν το κάνεις!
Η σχολή πώς πάει?
Έχεις να μας πεις τίποτα πουλό για τη συμπεριφορά μας κλπ?
Περιμένουμε! Φιλιάαα!
κ belcome back!

jk in your life είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

το φτυαράτσι είπε...

Spider:Κουλώς σας βρήκα!Και εγώ χαίρομαι που σας ξαναβρήκα!Η σχολή πάει super!!!Και ναι έχω να σας πω αρκετά σε επόμενα post που δε θα αργήσουν!!!

jk in your life:Έτσι όπως τα λες είναι!Χαίρομαι που συμφωνούμε!!!Κουλές γιορτές και σε εσένα!!!

rain είπε...

Μην ασχολείσαι παιδί μου!
Κομπλεξικά άτομα που δεν έχουν δική τους ζωή και οικοιοποιούνται την δική σου για να ασχοληθείς μαζί τους! μην τους κάνεις και τη χάρη! Και πολύ μπλογκοχώρο κατανάλωσες για τέτοια άτομα!!!!!!!

Χαμογέλα εσύ και κάντους ν'ανησυχούν!

το φτυαράτσι είπε...

rain:Δίκιο έχεις!Από εδώ και πέρα αυτό θα κάνω!!!;)

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου καλό μου!...ααα,λυπάμαι για την απαράδεκτη στάση του αγνώστου..αλλά υπάρχει και η μέθοδος διαγραφής των spam όπως λέγονται στη γλώσσα του μπλόγκινγκ τα ανεπιθύμητα μνματα...και τελίωσε...μη του δίνεις αξία...δε χρειάζεται καλή μου..υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν στο διαδύκτιο... έχει παραγίνει η κατάσταση με αυτούς πιά....μας έλειψες..πολύ.. Υσ-πρόσφατα άνοιξα κι εγώ το δικό μου μπλογκάκι..γι αυτό βγαίνω μπλέ!...φιλάκια...

Ράθυμος είπε...

Δώσε σε κάποιον εξουσία ή ανωνυμία και θα δεις το πραγματικο του πρόσωπο!
...
Δεν αξίζει κάν να ασχολήσε με το τι, ποιος, που πότε!Μία techila special θα σε βοηθήσει σίγουρα!
:D

Aντώνης είπε...

Θέλω τις γάτες που είναι στο πλάι της σελίδας σου!!!

το φτυαράτσι είπε...

Αθανασία:Καλά καιρό τους διαγράφω αλλά βαρέθηκα πια!Και εσείς μου λείψατεεεεεεεε!!!Α!Και να σου πω και από εδώ πως είναι τέλειο το blog σου! :)

Ράθυμος:Σωστά τα λες! Μια techila special Kουλοπαρακαλώωωωωωω!!! :D

Αντώνης:Πάρτες!Τ'αφεντικό τρελαθηκε και τα πουλάει τσάμπα!:P