Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008


Χάθηκα παλι ε ? Τι να κάνω ? Είναι η φάση που περνάς και ψάχνεις να δεις τι θα κάνεις με το μέλλον σου... Όποιος παρακολουθούσε το blog μου από την αρχή θα έβλεπε πως έχω αλλάξει ένα κάρο επαγγέλματα που θέλω να ακολουθήσω... Τελικά όπως οι ναυτικοί παλαιότερα κατευθήνονταν από τα άστρα, έτσι και εμένα λαμπίρισε αμιδρά το άστρο μου στην ψυχολογία! Δεν ξέρω αν λάμψει ποτέ... Διαιτολογία ήταν το όνειρό μου...Μετά γυμναστική ακαδημία και μετά ψυχολογία... Βέβαια όσο πιο κοντά της φτάνω τώρα στο κολλέγιο τόσο πιο πολύ μου αρέσει... Μη νομίζεται βέβαια να σοβαρευτώ! Γι αυτό για να μην πέσω με αυτά που θα ακούω σκέφτομαι μεταπτυχιακό στην σεξολογία! Βέβαια το πήγα πολύ μακριά τώρα... Ας πάρω πρώτα το πτυχίο και μετά... Ουφ! Είμαι πολύ αγχωμένη γιατί έχω πολύ δουλειά μπροστά μου τώρα, αλλά και πολύ ενθουσιασμένη με αυτό που θα ακολουθήσω!!! Τεσπα μου λείψατε πολύ!!! Ελπίζω να βρω το χρόνο να σας επισκευτώ!!! Και για να μην ξεχνιόμαστε... ΤΗΝ Κ Ο Υ Λ Η Ν Υ Χ Τ Α ΜΟΥ!!!

17 κουλοσχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι το ονειρο για μια καριερα να γινει πραγματικοτητα κ να σου κανει τη ζωη πολυ πιο ομορφη σε αμεση συναρτηση με τα αισθηματικα σου φυσικα...Κ οτι κ να γινει μην απογοητευτεις γιατι η ζωη δν περνα μεσα απο το πανεπιστημιο κ το κολλεγιο.Θελει κι αλλα πολλα...

Ο μεγαλυτερος
ισως θαυμαστης σου,ο
μπεμπης σου...

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να τελειώσεις μπορεί να έχεις αλλάξει και τη σεξολογία!! Αφού επέλεξες αυτό που σου αρέσει, συνέχισέ το μέχρι τέλους!! Άντε και ξέρεις ποιος θα είναι ο καλύτερος πελάτης σου ε?? χιχι!! Φιλιά μικρό κουλό!!

VagSiok είπε...

Καληνυχτα και υπομονή..
Οτι ειναι να γίνει θα γινει οποτε μη σκάς..

Manolog3 είπε...

Καλη σταδιοδρομια. Και μη μασας, κοιτα μονο να γουσταρεις αυτο που κανεις!!!

Καλησπερα :)

το φτυαράτσι είπε...

panos:Μεγαλύτερα θαυμαστή μου αν είσαι έτσι γλυκός θα πηγαίνουν καλά τα αισθηματικά μου!Από την άλλη μη μου θυμίζεις ή μη με βάζεις να σκέφτομαι πως ίσως κάτι δε θα πάει καλά στη σχολή μου γιατί θα βάλω εσένα να πληρώσεις τα 6000 ευρώ!Χαχα!:P

laxanaki:Χμμμ...Μήπως εσυ?Χαχα! Την πάτησες! Δε γίνεται γιατί σε ψιλοξέρω...Χιχι!

vagsiok:Ελπίζω να γίνει προς τη θετική πλευρά! Αλλιώς ναι θα Σ Κ Α Σ Ω! LOL!

manolog3:Ευχαριστώωωωωωωωωω!!!Δε μασάω τα καταπίνω ολόκληρα!!!LOL!

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου καλή μουυυ!που είσαι βρέ κοριτσάκι τόοοοσο καιρό;;;που χάθηκες;;;α,ωραία κι εσύ ψυχολόγος;; χαίρομαι!είναι καλή σχολή και δε χρειάζεται και το τρελλό διάβασμα όπως άλλες σχολές.. σου έυχομαι τα καλύτερα.. είναι ενδιαφέρον τομέας..πραγματικά...καλό μου γιατί αυτό το μάυρο κι άραχλο στο μπλόγκ σου;;;ωραίο το νέο λούκ του αλλά θα το προτιμούσα λίιιγο πιό φωτεινό!!φιλάκια,Αθανασία.

Ενεσούλα είπε...

Ψυχολόγος;
Χμμ, πρόσεξε καλό μου για την επαγγελματική σου αποκατάσταση γιατί καλές οι σπουδές αλλά να ξέρεις και τι θα κάνεις μετά.
Ό,τι και να ναι όμως, καλή τύχη!
Φιλιά

Υ.Γ. Το ροζ αυγό...τα σπάει!

Antoine είπε...

Αχ, δε θα μου γίνεις νοσηλεύτρια;
Και ποια θα έχω δίπλα μου να παιδεύω;;;

το φτυαράτσι είπε...

αθανασία:Γειά σου!Έλειπα τόσο καιρό γιατί έκανα και εγώ τις διακοπές μου και γενικά ήμουν πολύ αγχωμένη με το θέμα της σχολής!Βασικά δεν πιστεύω πως η ψυχολογία δε θέλει το τρελό διάβασμα ίσα ίσα το αντίθετο, θέλει τρελό διάβασμα και έρευνες!Όσο αναφορά τώρα το μπλοκ μου...έγινε μαύρο γιατί και αρχικά μαύρο ήταν και απλά το έκανα λίγο καλοκαιρινό όμως πολλοί μου είπαν πως το προτιμούσαν όπως ήταν παλιά γι αυτό το άλλαξα και πάλι!Τα κουλοφιλιά μου!!!

ενεσούλα:Το έχω ψάξει για την μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση και έχω δει πως είναι το επάγγελμα του μέλλοντος!Η ψυχολογία τώρα αρχίζει και μπαίνει παντού, στις επιχειρήσεις, στα σχολεία...παντού παντού.Ε!Και μετά θα ανοίξω κανα γραφείο!

Υ.Γ.
Χαίρομαι που σου άρεε το κουλοαυγό μου!:P

antoine:Εεε τι να κάνω? Το πολύ πολύ να με παιδεύεις λέγοντάς μου τα προβλήματά σου!Χιχι!

Skouliki είπε...

μην ανησυχεις εδω ειμαστε εμεις

φιλακια

KitsosMitsos είπε...

Όλα καλά θα πάνε κούκλα, μην ανησυχείς. Είναι ίσως η καλύτερη φάση της ζωής σου!
Φιλιά

prophet81 είπε...

Καλή αρχή και μη στεναχωριέσαι, όλα..."κουλά" θα πάνε!

daydreamer είπε...

Αμα δεν κυνηγησουμε λιγο και τα ονειρα μας τη βαψαμε!!Καλη συνεχεια!!

kat. είπε...

άντε καλέ..
και εσύ τα ίδια; και εγώ!
ποια ίδια..
και εγώ χάθηκα..
ουφ.
τώρα γύρισα.

Menia είπε...

Τα όνειρα και οι επιθυμίες είναι για να πραγματοποιούνται! Σου εύχαομαι να τα καταφέρεις σε ότι αποφασίσεις τελικα! :)

Ανώνυμος είπε...

Koulh epituxia apo thn koulh adelfh. Kai mhn ksexnas pws h Ellada exei anagh apo mia koukla sexouala sexologo! Treme Askhth!

το φτυαράτσι είπε...

skouliki:Χαχα!Οκ! Θα σας έχω κατα νου! :P

kitsosmitsos:Ναι και εγώ έτσι νομίζω!
Κουλοφιλιά!

prophet81: Έτσι έτσι! Εχεις πιάσει το νόημα των κουλών ;)

daydreamer:Έτσι είναι!Ευχαριστώ πολύ!

kat.:Ααα ωραία γίναμε πολλοί!:) Κουλως ήρθες λοιπόν...

menia: Ευχαρστώ πολύ!!!:)

koulh adelfh: Χαχα! Είσαι Θ Ε Α!!!