Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

ΟΧΙ ΠΑΛΙ!!!


Το μεσημεράκι πάνω που είχαμε όλοι ηρεμήσει, ξάπλωσα στο κρεβατάκι μου...πήρα και το λάπτοπ μου και χάζευα στο ίντερνετ! Κάποια στιγμή αισθάνομαι να κουνιέμαι! Λέω καλά Φτυαράτσι η αδυναμία σου είναι και αισθάνεσαι πως είναι σεισμός(γιατί εκείνη την ώρα νύσταζα πάρα πολύ)! Και αμέσως μετά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε να κοιτάξω τα φώτα μου!Γιατί δεν τους πίστευα η κουλή! Που να περίμενα πως σε αυτό το μικρό κούνημα που ένιωσα εγώ μέσα στο σπίτι μου, άλλοι θα έχαναν τις ζωές τους, θα εγκλωβίζονταν και θα τραυματίζονταν; Είναι τραγικό! Κάθε καλοκαίρι που ο καθένας κάνει όνειρα η φύση τον τιμωρεί! Μια πυρκαγιές, μια σεισμοί μια πλημμύρες!Aκόμα μια φορά η φύση μας εκδικείται!!!

20 κουλοσχολίασαν:

KitsosMitsos είπε...

Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις καταστροφές πάσης φύσεως. Γιατί σαν να αυξάνονται...

το φτυαράτσι είπε...

kitsosmitsos:Ναι το βλέπω!Αφού και εγώ που τις φοβόμουν τόσο τώρα τις έχω συμβιβαστεί με αυτές...

"ζαχαρούλα.." είπε...

αχ καλή μου.. ο νομός Ηλείας πέρυσι κάηκε φέτος αφανίστηκε.... είναι να λυπάσαι....

όσο και να μάθουμε να ζούμε με τους σεισμούς....κάθε φορά εμπεριέχει τον ίδιο τρόμο!!!!!!!!!!!!!!

φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

egw pali ekeini tin wra imoun sto pc k apo panw eixa k ti bibliothiki k psilofovithika k eixa k to ftuaratsi na mou leei egine seismos?eytixws i mana mou dn ton katalabe giati tha arxize na fwnazei boitheia seismos...kathe fora ta idia kanei.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ευτυχώς για ακόμα μία φόρα την ώρα του σεισμού πάλι κάτι έκανα και δεν κατάλαβα τίποτα!Όμως βλέποντας στην τηλεόραση τις καταστροφές που προκάλεσαι στα σπίτια,τραυματίζοντας ανθρώπους , πανικοβάλομαι στην σκέψη οτι μπορεί κάποια στιγμή να βρεθώ κι εγώ στην ίδια θέση!βέβαια αυτό δεν το τολμάω να το πώ στην μαμά μου που κάθε φορά με το που καταλάβει οτι γίνεται σεισμός πετάγεται έξω απο το σπίτι!!!!!

το φτυαράτσι είπε...

ζαχαρούλα:Όντως έχουν υποφέρει πολλά οι άνθρωποι εκεί!
Τα κουλοφιλιά μου!

panos:Χαχα!Τι να κάνω που είμαι άπιστο ftuaratsi ε?Καλά θέλω πολύ να δω τη μαμά σου σε τέτοια σκηνή!Θα είναι όλα τα λεφτά!

diva:Κοριτσάκι μου δε θα βρεθείς σε αυτή τη θέση γιατί και πάλι να γίνει πάλι θα χορεύεις και αν πέσει και τίποτα θα νομίζεις πως σου πετάνε λουλούδια για τα χορευτικά σου!LOL!

Emy είπε...

Είναι όντως πολύ άσχημο.... Εγώ δεν τον κατάλαβα καν και δεν έδωσα σημασία αρχικά, αλλά όταν είδα τελικά τι συναίβει ένιωσα πολύ άσχημα....

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου αγαπητό φτυαράτσι...αχααααχχααα! ε,ναί που να δείς εγώ τί έπαθα όταν το μεσημέρι που είχα ξαπλώσει...είδα το πολύφωτο που έχω στο δωμάτιό μου ...που παρεπιπτόντως είναι πολύ βαρύ και τεράστιο και γεμάτο κρύσταλα..και που είναι πάνω από το κεφάλι μου...να κουνιέται σα τρελλό...! και όταν ταρακουνήθηκε και το κρεβάτι μου...εκεί τα δα όλα!έπαθα πλάκα! μου ρθε να σηκωθώ και να φύγω τρέχοντας έξω από το σπίτι!...που θα πάει πιά αυτό το βιολί με τους σεισμούς κάθε τρίς και λίγο!...στο τέλος έτσι όπως το πάμε θα αρχίσουμε να χορέυουμε από το συνεχές κούνημα!....πλάκα,πλάκα τώρα τα πράγματα όσο πάνε και γίνονται όλο και πιό σοβαρά και στο θέμα των σεισμών..και γενικότερα σε ότι αφορά το περιββάλον...και το μέλλον της γής σα πλανήτη...οι προβλέψεις των επιστημόνων είναι φοβερά δυσίονες...Αθανασία.

το φτυαράτσι είπε...

emy:'Ολοι όσοι δεν το αισθανθήκανε ένιωσαν κάπως έτσι!

αθανασία:Δεν ξέρω που θα πάει αυτό το βιολί!Πάντως μην κοροιδεύεις καθόλου που λες πως θα χορεύουμε από το συνεχές κούνημα,γιατί ένα κοριτσάκι έπαθε ψυχολογικό από τους σεισμούς και νόμιζε πως είναι χορευτρια και κουτούλαγε στους τοίχους και τα παράθυρα με αποτέλεσμα να χτυπάει ασχημα!

Κατουρημένη ποδιά είπε...

και δε χαίρεσαι?? έχεις να θάψεις ουκ ολίγους..

tzonakos είπε...

Δεν τον κατάλαβα το σεισμσό αυτο, ήμουν εξω, αλλα σίγουρο ειναι οτι μας περιμένουν διάφορες κουλές καταστροφές.
Καλήμερα :)

το φτυαράτσι είπε...

κατουρημένη ποδιά: Όχι δε χαίρομαι,γιατί μου αρέσει να θάβω μόνο μεταφορικά!

tzonakos:Όντως μας περιμένουν πολλές κουλοκαταστροφές!
Την κουλησπέρα μου!!!

Dr. Feleki είπε...

Αυτα δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε φτυαρατσι. Αυτο που μπορουμε να αποφυγουμε ειναι να ξεχναμε τους πληγέντες στο έλεος του θεού λίγο μετα απο καθε τετοια καταστροφή...

το φτυαράτσι είπε...

βρασίδας ο κάφρος:Πόσο δικιο έχεις Βρασίδα μου!Όλοι πέφτουμε πάνω τους στην αρχή για βοήθεια και μετά από λίγο τους ξεχνάμε,χωρίς όμως να έχουμε λύσει τα προβλήματά τους!

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλησπέρα!!!!!!!!!!!

τι κάνεις?

το φτυαράτσι είπε...

ζαχαρούλα:Κουλα ειμαι!Εσυ?
Την κουληνύχτα μου!

Skouliki είπε...

nai ...οχι παλι..και εγω βαρεθηκα ..κουραστηκα και λυπαμαι

φιλακι


καλο 3μερο ευχομαι

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλημέρες πολλές.. ζεστές.. και φωτεινές!!!

the BluElephant είπε...

..... κουνααααα

κουνααααααα

? είπε...

ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση τη μέρα του σεισμού.. καλησπέρα!