Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Mε πιάνει Κ Ρ Ι Σ Η ! ! !


Κουλοί μου φίλοι δε θα πιάσω ποτέ δουλειά έτσι όπως πάει! Έχω πιάσει τις χρυσές ευκαιρίες εδώ και 2 εβδομάδες και ψάχνω για δουλειά με το αγόρι μου!Που όμως; Πάμε στον τομέα του σερβιτόρου και ψάχνουμε... Ζητούνται μόνο αλλοδαπές, ζητούνται αλλοδαπές και Ελληνίδες λέω επιτέλους μια αγγελία και για εμένα κοιτάω τι ζητούν λέει 18-25! Λέω ααα ωραία τέλεια εμένα ζητούν! Παίρνω τηλέφωνο και με ρωτάει έχετε προϋπηρεσία; Λέω όχι πρώτη μου δουλειά είναι! Που να προλάβω αφού μόλις έκλεισα τα 18! Και μου κάνει ε τότε τι θες να γίνεις σερβιτόρα; Μα λέω από κάπου πρέπει να αρχίσεις για να έχεις προϋπηρεσία! Ε λέει γίνε βοηθος! Και πάνω που πάει να μου πει αν θέλω να πάω να με δει του λέω γεια και του το κλείνω στη μούρη! Τα πήρα στην κράνα ή κλανα όπως λέει και ο κουλοανιψιός μου! Ε!Μετά λέω οκ και εγώ στη θέση του πεπειραμένους θα ήθελα! Τι ζητάς ρε Φτυαρατσι; Χωρίς να ξέρεις να αναλάβεις τέτοια ευθύνη; Ας πας για βοηθός σερβιτόρου! Παίρνω τηλέφωνο λέω για ΒΟΗΘΟ σερβιτόρου και τι γυρνάει και με ρωτάει; Προϋπηρεσία έχετε; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Τα νεύρα μου! Δεν το ήξερα να σερβίρω και από την κούνια κιόλας για να έχω προϋπηρεσία! Βέβαια καλά να πάθω! Γιατί νόμιζα πως σε αυτές τις δουλειές χρειάζονται μόνο εμφάνιση! Τι να πω! Αύριο έχω κλείσει ραντεβού να με δουν και κάποιες άλλες καφετέριες... Θα σας πω τα νεότερα! Πάντως αν υπάρχει κάποιος που να θέλει μια ευχάριστη παρουσία, με κέφι για δουλειά, γνώσεις αγγλικών, απόφοιτη Λυκείου προς το παρόν για σερβιτόρα ή πωλήτρια, χωρίς ΙΚΑ μέχρι τον Σεπτέμβριο ας μου αφήσει σχόλιο για να χαρώ προσωρινά!!!Χαχαχα!

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Τι θα κουλογίνω επιτέλους?

ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ

ή

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ?

Λοιπόν θέλω να κάνω ένα flash back!Αν πάτε στην ανάρτηση μου με τίτλο αδιαφορία που γράφτηκε πριν από ένα χρόνο (19 Ιουνίου 2007) θα δείτε ν' αγανακτώ που δε με γράφουν σε φροντιστήριο οι γονείς μου και να λέω πως αδιαφορούν για εμένα και τι θα κάνω χωρίς φροντιστήριο..και μπλα μπλα μπλα...Τεσπα με έγραψαν σε φροντιστήριο, χάλασαν 3200 και τελικά τι έγινε; Θα σας πω εγώ τίποτα! Βέβαια οκ μην είμαι παράλογη έβγαλα πάνω από 10000 μόρια και σύμφωνα με τον νόμο μπαίνω αυτομάτως σε μια σχολή! Αλλά σε ποια; Μου αρέσει που από μικρούς μας ρωτάνε "Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;". Θέλω να γίνω διαιτολόγος! Μπορώ; Όχι! Οπότε βλακεία ερώτηση! Τεσπα η διαιτολογία που ήταν το όνειρό μου είχε διαγραφεί από νωρίς από τα σχέδια μου ,γιατί ως γνωστών είμαι τεμπέλα και βαριέμαι να διαβάζω τόσο ώστε να βγάλω 18000+ μόρια, οπότε προσπάθησα να βρω άλλους δρόμους που να με οδηγούν σε αυτήν που όμως σιγά σιγά έκλειναν! Προσπάθησα να τα δώσω όλα για να περάσω γυμναστική ακαδημία, λέω ε στη χειρότερη περνάω εκεί και δίνω κατατακτήριες για διαιτολογία! Έλα όμως που τα θαλάσσωσα ατα αθλήματα... Πάει και η γυμναστική ακαδημια... Τώρα η μόνη λύση που μου έχει μείνει είναι να περάσω νοσηλευτική ... Που να το φανταζόμουν; Όταν την έβλεπα στο τρίτο πεδίο όπου και έχω επιλέξει έκανα μπλιάξ! Βέβαι τώρα που το έχω ψάξει μου αρέσει περισσότερο! Αλλά τώρα με φαντάζεστε από γυμνάστρια -> νοσηλεύτρια; Πλάκα θα έχει! Κυρίως για εμένα που είμαι και σιχασιάρα και δεν αντέχω στα νοσοκομεία!

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Απο πότε το Γ Ε Ι Α είναι βρισιά?


Κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο με το στρουθοκαμηλάκι μου και το κλείνουμε στέλνουμε φιλάκια,αν όμως με πειράζει ή με κοροϊδεύει του στέλνω ένα σκέτο γ ε ι ά και εκείνος θυμώνει!Μου κάνει γ ε ι ά?Έ καλά αφου το θες έτσι γ ε ι ά!Και το λέει νευριασμένος!Απο πότε το γ ε ι ά είναι βρισιά?


Υ.Γ

Μήπως φταίνε οι ακροατές του Τσουκαλά που λένε άντε γ ε ι ά μ@@@@@ Τσουκαλά και παίρνει έναυσμα απο εκεί?

Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

ΟΧΙ ΠΑΛΙ!!!


Το μεσημεράκι πάνω που είχαμε όλοι ηρεμήσει, ξάπλωσα στο κρεβατάκι μου...πήρα και το λάπτοπ μου και χάζευα στο ίντερνετ! Κάποια στιγμή αισθάνομαι να κουνιέμαι! Λέω καλά Φτυαράτσι η αδυναμία σου είναι και αισθάνεσαι πως είναι σεισμός(γιατί εκείνη την ώρα νύσταζα πάρα πολύ)! Και αμέσως μετά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε να κοιτάξω τα φώτα μου!Γιατί δεν τους πίστευα η κουλή! Που να περίμενα πως σε αυτό το μικρό κούνημα που ένιωσα εγώ μέσα στο σπίτι μου, άλλοι θα έχαναν τις ζωές τους, θα εγκλωβίζονταν και θα τραυματίζονταν; Είναι τραγικό! Κάθε καλοκαίρι που ο καθένας κάνει όνειρα η φύση τον τιμωρεί! Μια πυρκαγιές, μια σεισμοί μια πλημμύρες!Aκόμα μια φορά η φύση μας εκδικείται!!!

Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Oups!


Tα κουλοσχόλια δικά σας!!!

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008


Χαμός μετά την είδηση για τη δολοφονία του Σεργιανόπουλου! Βγήκαν τώρα όλοι και το έριξαν στην ομοφυλοφιλία! Οκ το γνωρίζαμε καιρό πως ήταν! Τώρα είναι λογικό να μας ενδιαφέρουν τα κουτσομπολιά; Ας δείξουμε λίγο σεβασμό στη μνήμη του, που μας χάρισε τόσες ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές! Ας σκεφτούμε και τη Δευτέρα Παρουσία βρε αδερφέ! Τότε που θα γυρίσει πίσω που θα πάμε να κρυφτούμε;Ε;

Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Επιτέλους ξανά κοντά σας!


Κουλό μας μήνα!!!Επίσης κουλά αποτελέσματα να έχω!!! Με χάσατε ε; Τι να κάνω; Που χρόνος; ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!! Πω πω! Σαν βρισιά μου ακούγεται αυτή η λέξη πια! Φρίκαρα τόσες ημέρες! ΟΚ! Δε διάβαζα πολύ! Το παραδέχομαι! Αλλά η αίσθηση του δε με αφήνουν να βγω γιατί πρέπει να διαβάσω είναι τραγική! Βέβαια κουλά έκαναν δεν αντιλέγω γονείς είναι θέλουν το καλύτερο για εμένα! Αλλά δεν είμαι μαθημένη... Τεσπα ... Καλά τα πήγα σε σχέση με αυτά που περίμενα...Τα 3 πρώτα μαθήματα (έκθεση-βιολογία-λογοτεχνία) ήταν τα αγαπήμενα μου οπότε τα διάβαζα με όρεξη και έγραψα καλά! Τα 3 επόμενα όμως (ιστορία-αρχαία-λατινικά) ήταν τα χειρότερά μου! Θυμάμαι πέρισυ από την πίεση για να διαβάσω αρχαία μου άνοιξε η μύτη! Φέτος όμως είχα μια απίστευτη τυχη! Ε λέω κορόνα ή γράμματα! Αφού δεν μπορώ να τα διαβάσω και να τα μάθω όλα (εξαιτία και της αχρηστίας μου στην παπαγαλία) ας κάνω επιλογές και ας διαβάσω τα sos! Τέταρτο μάθημα ιστορια ... Διαβάζω τις 10 απο τις 80 σελίδες και μαθαίνω μόνο 1 παπαγαλία! Ε!Τα περισσότερα θέματα που έπεσαν ήταν από αυτές τις σελίδες και η 1 που έμαθα παπαγαλία έπιανε 5 στα 20!Τρομερή τύχη σας λέω! Πέμπτο μάθημα αρχαία...Αφήστε βούλωσα! Διάβασα μόνο στα 5 κείμενα μεταφραση και σε άλλα 3 σχολιασμό...Ε!Έπεσαν και πάλι αυτά που είχα διαβάσει και δε θα τα διάβαζα τόσο καλά, αν δεν ήταν η αδερφή μου και η φίλη της που μου τα είπανε στην τύχη και τις άκουσα! Βέβαια την ημέρα που διάβαζα αρχαία είχα και τα γενέθλια μου, τα οποία όμως τα έκανα εχθες αλλά θα σας τα πω αυτά σε άλλο ποστ!Αρκετά σας κούρασα και έχω να πάω και για καφέ!Καλά δεν το πιστεύω ότι τελείωσαν οι Πανελλήνιες!Τσιμπήστε με!!!