Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2007

Καλά Χριστούγεννα bloggoφίλοι μου!!!

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ bloggers



Επιτέλους ήρθε η μέρα που περίμενα εδώ και 3 μήνες! Εκδόθηκε το βιβλίο ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ bloggers ιδέα του artbomber από τις εκδόσεις ΣΟΚΟΛΗ-ΚΟΥΛΕΔΑΚΗ όπου έχω γράψει κα εγώ ένα μέρος του και τίτλος της δικής μου ιστορίας είναι "Πέρα από το όνειρο"! Τώρα τα Χριστούγεννα πιστεύω πως είναι το καταλληλότερο δώρο για ένα Blogger γιατί συνδυάζει δύο μέρη είναι και δώρο αλλά και μέρος των εσόδων της έκδοσης θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Ίδρυμα «Αναπηρία Τώρα», οπότε τι καλύτερο; Τρέξτε στα βιβλιοπωλεία να το προλάβετε!!!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Το κουλοδωροδεντράκι μου!!!

bgcolor="ffffff" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" >

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Θέλετε να κουλοπαίξουμε;


Μετά την προειδοποίηση της if..ιγένειας είδα και εγώ στο όνειρό μου το σοφό τυπάκο όπου με ρώτησε τι μεθάει τα δικά μου συναισθήματα. Βέβαια προβληματίστηκα πολύ τι να του απαντήσω επειδή γενικά όλη τη μέρα κάνω σαν μεθυσμένη, οπότε θα σας πω τα κυριότερα που με μεθούν! Χιχι! Τεσπα μεθάω αλλά όχι μόνο συναισθηματικά με την τεκιλα και την votka, καλά μη φανταστείτε ότι παραπατάω κιόλας απλά μπορεί να αρχίσω να λέω περισσότερες κουλαμάρες εκείνη την ώρα, έτσι κι αλλιώς μου αρκεί μόνο ένα ποτηράκι και δεν πίνω και συχνά! Τώρα συναισθηματικά μεθάω με την κολόνια του πρώην που τη μυρίζω παντού και νομίζω πως με καταδιώκει! Α και φυσικά μεθάω μόλις βλέπω ένα αγόρι που είναι ο συνονόματος του διπλανού της κουλής αδερφής μου! Χιχι!
Τώρα σας λέω amor-al,laxanaki,papei,hari,dark_era,manolog3,άκη και φυσικά gothangel πως ο σοφός τυπάκος θα περάσει και από εσάς οπότε να είστε έτοιμοι!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007

Xρόνια πολλά στις Αννούλες!!!


Χρόνια μου πολλά!!! Και αν δεν το καταλάβατε σας λέω πως σήμερα γιορτάζω!!! Γι’ αυτό θέλω να ευχηθώ και στις άλλες Αννούλες της μπλογκόσφαιρας χρόνια πολλά και να χαίρονται το ονοματάκι τους και όσους αγαπάν!!! Βέβαια η φετινή γιορτή μου με προϋπαντεί με ένα διαγώνισμα κειμένων νεοελληνικής λογοτεχνίας αλλά δε κολώνω εγώ, γιατί γιορτάααααααααζω όπως σας είπα! Χιχιχι!

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Ουαου απίστευτο!


Ξέρετε ότι ...
1. Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων !

2. Η φράση « του πήρε τον αέρα» προέρχεται από την αρχαιότητα και την εκμετάλλευση του ανέμου κατά τις ναυμαχίες έναντι του εχθρού !

3. Η γνωστή συνοικία των Αθηνών ονομάστηκε «Κολωνάκι» από ένα κολωνάκι που ήταν εκεί για παλούκωμα όπως συνηθιζόταν κατά την Τουρκοκρατία!

4. Στον γνωστό άθλο του Ηρακλή τα γνωστά « χρυσά μήλα των εσπερίδων» ήταν ... πορτοκάλια!

5 . Η ακριβής εξήγηση της φράσης «Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή καν ' έλα» δεν έχει σχέση με κανέλλα ή άλλα καρυκεύματα αφού σημαίνει «Έρχομαι από την Κωνσταντινούπολη και σε προσκαλώ να έρθεις στην κορυφή »!

6 . Όταν δίνουμε σε κάποιον « πουρμπουάρ » η ακριβής του ερμηνεία είναι ότι του προσφέρουμε χρήματα για να πιει κάτι δηλαδή τον κερνάμε ένα ποτό Ενώ το T.I.P . σημαίνει "To Improve Performance", για βελτίωση απόδοσης, και δινόταν πάντα πριν από τιςυπηρεσίες του υπαλλήλου.

7 . Οι οδηγοί των πρώτων αυτοκινήτων ατμού ονομάστηκαν «σοφέρ » δηλαδή «θερμαστές » γιατί ζέσταιναν το νερό της μηχανής πριν ξεκινήσουν!

8 . Η γνωστή συνοικία « Πατήσια » ονομάστηκε έτσι από την αντίστοιχη Τούρκικη λέξη που σημαίνει : τα κεκτημένα αγροκτήματα!

9 . Όταν λέμε σε κάποιον « Αντίο» του λέμε κυριολεκτικά σύμφωνα με την αντίστοιχη Ισπανική φράση ότι «θα τα πούμε στον άλλο κόσμο» δηλ πρόκειται για .. αποχωρισμό !

10 . Τα στοιχεία του πληκτρολογίου της γραφομηχανής (έως σήμερα Η . Υ.) τοποθετήθηκαν μπερδεμένα από τον Christopher Latham το 1868 για να μπερδεύει τις γραμματείς και να μην μπλοκάρουν από την ταχύτητά τους τις μηχανές !

11. Η βέρα φοριέται στο τέταρτο δάχτυλο - παράμεσο γιατί τον παράμεσο διασχίζουν φλέβες που συνδέονται με την καρδιά !

12. Το 1630 ο Γάλλος Καρδινάλιος Ρισελιέ διέταξε τα μαχαίρια του φαγητού να έχουν στρογγυλεμένες άκρες για να πάψουν επιτέλους οι καλεσμένοι του να καθαρίζουν τα δόντια τους με αυτά !

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007

Έλεος!!!






Καλά είναι αυτή τιμωρία;Πάμε καλά;Μπορούμε να λέμε ότι είμαστε άνθρωποι μετά από αυτές τις εικόνες;Και γιατί έγιναν όλα αυτα;Επειδή ένα 8 χρονο παιδί έκλεψε σε ένα σουπερμάρκετ στο Ιράν.Ωραία τιμωρείστε το αλλά αλλιώς δεν αξίζει τέτοια τιμωρία!

Υ.Γ.
Σήμερα πήρα αυτό το email και εξοργίστηκα!!!Νομίζω πως και εσείς το ίδιο!