Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

Oι σημαντικότερες ημερομηνίες μου...


Μετά από την αξιότιμη πρόσκληση του agianni θα σας πω και εγώ με τη σειρά μου τις κουλοσημαντικές ημερομηνίες μου που μου έχουν χαραχτεί βαθιά στη μνήμη, αν και επειδή είμαι ξεχασιάρικο ftuaratsi θυμάμαι στα περισσότερα μόνο τα έτη! Βέβαια δε θα σας τις πω όλες γιατί έχω αρκετές και θα βαρεθείτε να με διαβάζετε! Χιχι!

1995:Δεν είναι τόσο σημαντικό για εμένα αλλά είναι πολύ αστείο! Ήταν τότε που σε ηλικία 6 ετών έπαιζα σκοτεινό δωμάτιο και ένα αγοράκι με ρώτησε την ώρα που είχαν φύγει τα άλλα παιδάκια «Να σου δώσω ένα φιλάκι;» και τότε εγώ του είπα όχι! Αλλά αυτός μου το έδωσε και σαν ντροπαλό Φτυαράτσι που είμαι εξαφανίστηκα από το δωμάτιο! Που να ήξερα 11 χρόνια μετά ότι αυτός θα γινόταν ένας κούκλος ποδοσφαιριστής; Χιχι!

23 Απριλίου 1999:Ο γάμος της μεσαίας μου αδερφής και η αποχώρησή της από το σπίτι! Ήταν κάτι που μου στοίχισε, έπαθα σοκ! Επειδή η Κουλή αδελφή είχε φύγει νωρίτερα, έφευγε μετά και η μεσαία και έμεινα μόνη! Από τα 9 δηλαδή ζω ως μοναχοπαίδι! Ουφ! Τι μέρα κι αυτή; Κλάμα που είχα ρίξει…

19 Μαρτίου 2000: Η γέννηση του Θάνου του μεγάλου μου ανιψιού! Δεν ξέρετε τι χαρά που πήρα όταν τον είδα μέσα στο καροτσάκι!

2001: Η εγκατάσταση της γιαγιάς μου στο σπίτι μας! Πόσο θέλω να το ξεχάσω αυτό το έτος! Γιατί από τότε έγινε η ζωή μου κόλαση, τα νεύρα μου τσατάλια ! Πάνω που είχα το δικό μου δωμάτιο, πετάχτηκα στον καναπέ, επειδή η γιαγιά μου ήθελε τη βολή της και όχι εμένα για να την κλοτσάω στον ύπνο μου! Τότε έδειξα και τα πρώτα συμπτώματα κουλαμάρας! Χιχι!

2002: Όταν πήγα γυμνάσιο και βρήκα τους παλιούς μου συμμαθητές , που τους είχα χάσει χρόνια επειδή είχα αλλάξει σχολείο στην Τετάρτη Δημοτικού!

5 Ιουνίου 2004: Ο γάμος της κουλής μου αδερφής στην Μύκονο! Ήταν ένα γεγονός πολύ χαρούμενο αν και δεν το ευχαριστήθηκα λόγω εξετάσεων αφού έμεινα στη Μύκονο για μία μέρα μόνο!

Αύγουστος 2004: Οι Ολυμπιακοί αγώνες που θα μου μείνουν αξέχαστοι επειδή πήρα λίγο από το αρχαίο πνεύμα ! (Λέμε και καμιά βλακεία να περνά η ώρα, γιατί το μόνο πνεύμα που με διακατέχει είναι το κουλο! Χιχι!)

11 Αυγούστου 2005: Η γέννηση του Δημήτρη του ανιψιού μου που την έζησα από πολύ κοντά μιας και μπαινοέβγαινα στην αίθουσα τοκετού! Αν και την ώρα της γέννησής του έβγαζα βίντεο τον αγχωμένο πατέρα και τον πρόλαβα μόνο με τα αίματα την ώρα που τον κάνανε μπανάκι!

Αύγουστος 2006: Το καλύτερό μου καλοκαίρι! Ήταν τότε που με την Κουλή αδερφή και τον άντρα της διακοπές στην Αγγλία-LA- Αφρική και έζησα την εμπειρία να ταξιδεύεις σε upper class ,(αχ! Δε νομίζω να την ξαναζήσω) την είχα καταβρεί να παίζω με τους μηχανισμούς που είχε το αεροπλάνο!

Φεβρουάριος 2007: Όταν επιτέλους πήρα το πρώτο μου πτυχίο και ας μην ήταν ασήμαντο επειδή ήταν απλά ένα χαρτί αγγλικών του lower !

Αύγουστος 2007: Το πρώτο καλοκαίρι που είχα τόσο σουξέ στα αγόρια! Χιχι!

Σεπτέμβριος 2007: Ανέπτυξα επιτέλους μια καλύτερη σχέση με το αγόρι που ονειρεύομαι εδώ και 6 χρόνια και ας είναι φιλική! Από το τίποτα καλό είναι κι αυτό! Που θα μου πάει; Χιχι!

Μάιος 2008: ;-) Ωχ τι έγινε με πήρε η κατηφόρα; Ή έγινα μέντιουμ; Όχι τίποτα από τα δύο απλά τότε θα γίνει ένα γεγονός πολύ συνταραχτικό όπως η γέννηση της ανιψιάς μου ή του ανιψιού μου!

Τώρα αρκετά σόλαρα εγώ οπότε θα δώσω το έναυσμα να σολάρουν και οι:
1)Laxanaki
2)Dark_era
3)melina
4)manos s.
5)if..igeneia

13 κουλοσχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

ouaou....pws ta sugkrateis ola auta....oute biografiko na itan...

το φτυαράτσι είπε...

topapei:Xαχα! Είδες; Καλά που ήταν και η μαμά είναι το memory stick μου!Χιχι!

Ανώνυμος είπε...

Nomizw pws 8a ginei kai allo ena suntaraktiko gegonos.. Panellhnies... Oloi 8eloume na to ksexasoume omws. Kalhnuxtaaaaa...

DARK_ERA είπε...

otan genithika htan h spoydeoterh mera poy gnorise h antropotita to 11 12 1983.
Otan anakalipsa poso moy aresoyn oi ginekes otan imoyn 13 xronon.
Otan piga strato kai gnorisa apo konta ti simenh kolash se ilikia 18 xronon. Otan apolitghika kai ida ti simeni paradisos se ilikia 20 xronon. Otan diapistosa oti den yparxoyn paradisoi se ilikia 21 xronon. Otan ......ta parakatw einai poly prosfata gia na ta pw

Ανώνυμος είπε...

Καλά εγώ δεν θυμάμαι τίποτα από ημερομηνίες αλλά θυμάμαι περιστατικά... Μετράει αυτό??

Ανώνυμος είπε...

Την πάτησα...

Ανώνυμος είπε...

Na sou thumisw ki egw mia hmeromhnia:

28-05-90: kouloapokalupthria xixi!

Skouliki είπε...

τωρα ξερω τα πανταααααα

pittermilk είπε...

hello,pws paei?
koules hmerominies,gia koulo blog...poly leptomeres vevaia to istoriko ;)

το φτυαράτσι είπε...

in love: Δίκαιο έχεις τις σκέφτηκα αλλά με την ιδέα και μόνο αγχώθηκα και δεν τις έβαλα!Χιχι!Την κουλημέρα μου!

dark_era:Πωπω!Και εσύ μετριόφρον σαν και εμένα βλέπω!Χαχα!

laxanaki:Μετράει βρε!Γράψε ό,τι θες!

manos s.:Την πάτησες δε λέει τίποτα!Χαχα!Βρε μη γράψεις αν δε θες!

koulh adelfh:Ωχ τώρα τι μου τη θύμισες;Θες να πάσω σε κατάθλιψη;Μήπως θες να σου θυμίσω και εγώ την ημερομηνία που γενήθηκες;LOL!

skouliki:Ωχ ναι!Τώρα δεν μπορώ να κρυφτώ!Χιχι!

pittermilk:Κουλά πάει!Εσύ;Σας κούρασα ε;sorry!Xixi!

agiannis είπε...

Mα πόσα ανήψια έχεις...?Δεν μου δίνεις και εμένα κανένα που δεν έχω..?

το φτυαράτσι είπε...

agiannis:Έχω 2 και τώρα περιμένουμε το τρίτο απο τη μεσαία αδερφή μου και έχω άλλη μια ανιψια από την πρώτη μου ξαδέρφη! Από τα 10 μου έχω γίνει θεία!Ζήλιααα!!!Χιχι!

Ανώνυμος είπε...

nomizw oti exeis ksexasei alli mia simantiki imerominia sti zwi sou...
xemwnas 2006-2007 opou eixes tixi kai timi na gnwriseis ton katman kai na se miisei ston iperoxo kosmo tou diavasmatos...
min to vazeis katw...
i zamponokoptiki einai konta!!!