Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

Το χαζοπούλι!!!


Τελικά στο σχολείο συμβαίνουν τα καλύτερα-κουλότερα, άδικα το είχα παρεξηγήσει τόσο καιρό!Δείτε τις κουλοκαθηγήτριές μου να καταλάβαιτε!

Κουλή καθηγήτρια νούμερο 1:
Χθές την ώρα της έκθεσης μιλάγαμε για την παιδεία και το μετέπειτα επαγγελματικό προσανατολισμό.Ε τι μας είπε η κουλοκαθηγήτρια;Δείτε να σας πέσουν τα μαλλιά!Πως δεν πρέπει να σπουδάζουμε στα πανεπιστήμια αλλά να κάνουμε χειρονακτικές εργασίες,αυτό λέει είναι το σωστό!Οπότε εγώ σκέφτηκα πως μπορώ μια εξαίσια νεκροθάφτης αφού το μόνο που ξέρω είναι να θάβω!Γιατί για αγρότισα δε με κόβω!Με φαντάζεστε;Απαπα!!!

Κουλή καθηγήτρια νούμερο 2:
E σημερα το κουλοφτυαρο πήγε διαβασμένο στο σχολείο!Οπότε μου λέει η καθηγήτρια να πω την άσκηση των λατινικών.Ε αρχίζω εγώ και τη λέω.Αφού την είπα εξαιρετικά (δε περιαφτολογώ) με βάζει να πω και τη θεωρία!Να τα μας λέω!Γιατί δεν την είχα διαβάσει και πολύ καλά και αρχίζω και την κουτσολέω, βάζοντας πάντα και τα δικά μου κουλά, οπότε γυρνάει και μου λέει "Πες τη σωστά ρε χαζοπούλι".Καλά το γέλιο που έριξα δε λέγεται είχα καταχαρεί και από ό,τι βλέπεται ακόμα χαίρομαι!

Υ.Γ
Σήμερα στο σχολείο έγιναν κι άλλα πάρα πολλά κουλά που όμως δεν μπορώ να σας τα πω γιατί δε λέγονται με λόγια αλλά με εικόνες, που λόγω απαγόρευσης των κινητών στα σχολία χλωμό να τις δείτε!Την κουλησπέρα μου!(Για να μην ξεχνιόμαστε)

14 κουλοσχολίασαν:

MTdoggie είπε...

ρε χαζοπουλι!χαχαχαχαχαχα μα χαζοπουλι!!καλο, θα το λεω και εγω!!

Ανώνυμος είπε...

Αααααα ωραίο επάγγελμα το νεκροθάφτης... και με μέλλον... θες να συναιτεριστούμε??? Αν και θα σου πρότεινα το γεωργός... εσύ θα σκάβεις και εγώ θα φυτρώνω!!! loooool

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Πωπω! Αυτή έμεινε ακόμα στην εποχή του "Θεμιστοκλέους βεβαίως βεβαίως". Τότε έλεγαν τέτοια οι καθηγητές.
Τώρα οι δικοί μου μαθητές μετά από κάθε τεστάκι λένε "πήραμε τον πούλο". Και είναι και Ε' τάξη. Αν του πω "χαζοπούλια" με βλέπω υποψήφιο στο νέο σήριαλ του Ρώμα.

Pan είπε...

Νεκροθάφτρια!;!;!;!

Φτου και μακριά σου!

Ανώνυμος είπε...

Νεκροθάφτης,χμμμ ναι καλό είναι ,δεν νομίζω να μείνεις ποτέ από δουλειά,βενζινάδικο αν ανοίξεις το πετρέλαιο θα τελειώσει μια μερα, Video club σκατάααα όλος ο κόσμος από το internet θα κατεβάζει σε λίγο,τα δισκάδικα έχουν ήδη πεθάνει,αλλά ο νεκροθάφτης δεν μένει ποτέ από δουλειά, πάντα θα πεθαίνει ο κόσμος.

Να πεις στη καθηγήτριά σου οτι είναι το λιγότερο κομπλεξική και οτι χαζοπούλι είναι και φαίνεται,είχα χορτάσει από ειρωνείες από τους καθηγητές μου στο σχολείο.Αυτή δηλαδή που είναι μια διορισμένη καθηγήτρια στα λιμνάζοντα ύδατα της δημόσιας εκπαίδευσης και έχει να ανοίξει βιβλίο από το πανεπιστήμιο θεωρεί τον εαυτό της πιο έξυπνο από εσένα; επειδή ξέρει το μάθημα της ημέρας που η ίδια διδάσκει; Αν δεν το ήξερε και αυτό αστα να πάνε.Αυτό να πεις στην αρχικομπλεξάρα που θα σε πει και χαζή.

an205 είπε...

...θα 'θελα να ,θα 'θελα να μουν κηπουρός σ'ενά κοραλλένιο κήπο στο βυθό...
κουλαμάρες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα στο σχολείο, πρέπει να αναρτήσω μερικές "σχολικές ιστορίες" σε κάποια φάση....
καλή σου μέρα!!!!!!

an205 είπε...

....και δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη......

Aντώνης είπε...

Κι εμένα τα λατινικά ήταν το χειροτερό μου! Όσο για το αγρότισσα ξανασκέψου το.. π. χ. η Μουτάφη φέτος στο σήριαλ με το Φιλιππίδη και την ατάκα "Αγάπη μου, βγαίνουν τ' αγγούρια μας!" πολύ με έκανε να γελάσω!

Ανώνυμος είπε...

einai gnwsto oti sto sxoleio legontai ta kalutera..allwste pernas tin perissoteri wra tis meras ekei....!alitheia apogoreutikan ta kinita?bravo ekseliksiiiiiii.......

Εφιάλτης είπε...

Ωραία τα είπες χαζοπούλι:p

Τα περισσότερα γεγονότα που γίνονται στην τάξη δε μπορείς να τα περιγράψεις με λόγια, με τίποτα, άμα δε το ζήσεις...

Dr. Feleki είπε...

Κουλησπέρες χαζοπουλοφτυαρατσι!

το φτυαράτσι είπε...

mtdoggie:Ναι βρε πολύ καλό!Και εγώ έχω καταχαρεί με αυτό!Χαχα!

laxanaki:Ωραία η ιδέα σου!Δέχομαι την κουλοσυμφωνία σου!Χαχα!

χορεύοντας με τους αμετανοητουσ:Χαχα!Όντως έχουν ξεφύγει τα παιδιά του δημοτικού!Δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι σαν εμένα!Χαχα!

pan:Χαχα!Τρόμαξες ε?

vasilis2001:Πες τα χρυσόστομε!Και εγώ μαζί σου!Όντως είναι κομπλεξική αλλά τι να κάνουμε εμείς;Αυτή έχει την εξουσία!Χαχα!

an205:Χαχα!Ναι όντως υπάρχουν τόσα κουλά,που δεν θα μου έφταναν ούτε 3 post την ημέρα για να σας τα πω!Ωχ κουφάλα νεκροθαφτη?Μάλλον με βλέπω για αγρότισσα!Lol!

aντώνης:Χαχα!Όντως το ξανασκέφτηκα!Αγρότισσα με τα αγγούρια θα γίνω!Lol!

topapei:Καλα μην τρελαίνεσαι εγώ περνάω τη λιγότερη ώρα της ημέρας!Έχω πιο πολλές ώρες φροντηστήριο παρα σχολείο!Οσο για τα κινητά ναι μεγάλη εξελιξη τι να σου πω!Χαχα!

εφιαλτης:Χαχα!Έτσι είναι βρε εφιάλτη!

βρασιδας ο καφρος:Την κουληνύχτα μου!Σκέφτηκα να κάνω έτσι και το nick μου αλλά ώσπου να τα γράψετε πάει κοιμηθήκατε!Χαχα!

KitsosMitsos είπε...

Ξεκουλιαστήκαμε πάλι! Αναμνήσεις που θα μείνουν μια ζωή! Αναμένουμε κι άλλα!

το φτυαράτσι είπε...

kitsosmitsos:Καλα υπάρχει και η λήθη οπότε δεν ξερω αν μείνουν για μια ζωη!Χαχα!Σίγουρα θα έχουμε και άλλα κουλά!Τωρα είναι η αρχή ακομα!