Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007

H λήθη το κουλότερο πράγμα!



Γεια σας κουλοί μου φίλοι (με έχεις φίλο σ'έχω σκύλο, όπως επίσης αλάτι ψιλό αλάτι χοντρό έχασα τη μάνα μου και ψάχνω να τη βρω κι άλλα πολλά κουλά)!Μου λείψατε κι εύχομαι να μη μ'εγκαταλείψατε...Αλλλοιπππόν,σκέφτηκα να μοιραστω μαζι σας κάποια πρόσφατη κουλή εμπειρία μου:
Σήμερα έριξα τρελό γέλιο γιατί ως κουλό φτυαράκι δεν μπορούσα να μείνω στη μαυρη θλίψη για πολύ καιρό.Κατα τη διάρκεια της απουσίας μου απ'τη καμένη καήμενη χώρα μας,την έχω κάνει αλα Γαλλία μεριά.Μη φανταστείτε οτι είχα κανα ραντεβου με τον Τζόνι Ντεπ που μένει κατα δω,αυτός έχει μάτια μόνο για τη Βανέσα!Εγω έχω περάσει την τελευταία βδομάδα με τα καπη της Μεγαλης Βρετανίας.Για όσους δεν κατάλαβαν αυτό είναι πάσα για το στόρι που θα ακολουθήσει.Λοιπόν έπαιζα σήμερα jenga με μια 78χρονη γιαγια (γλυκιτατη δε λέω αλλά πολύ ξεχασιάρα),αφού εχει χάσει γύρω στις 10 φορές στο jenga, την 11 φορά μας λέει "Ωωω πρώτη φορά έχασα".Ε!Δεν αντέξαμε κι εμείς και πέσαμε κάτω από τα γέλια.Τελικά το καλύτερο-κουλότερο πράγμα είναι να ξεχνάς,γιατί δε θυμάσαι δυσάρεστα γεγονότα,θυμάσαι μόνο ό,τι σε συμφέρει...
Και εγώ θέλω κάποια πράγματα να ξεχάσω όπως:oι βαθμοί μου στις τελικές εξετάσεις κάθε χρόνο, η κυτταρίτιδα που ξεπρόβαλε φέτος το καλοκαίρι,κατι χυλόπιτες που έχω φάει, το μπρι που δοκίμασα στη Γαλλία και μου έχει μείνει ακόμα αυτή η γεύση ποδαρίλας στο στόμα μου (γι΄αυτό μπρι και στα μούτρα σου),οι ψείρες που είχα πιάσει στην κατασκήνωση, οι μύκητες που είχα κολλήσει από τη γάτα μας και μου έπεσαν τα μαλλιά, κάτι κουφάλες (γι'αυτές δε θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες),τις πυρκαγιές αυτό το καλοκαίρι και αλλά πολλά...ωχ τα ξέχασα!Είναι η αμνησία κολλητική?Ε τι σας έλεγα ε?

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

Δε με χωράει ο τόπος!



Κάθε μέρα που περνάει αισθάνομαι όλο και περισσότερο πίεση!Νιώθω σαν να με έχουν βαλει σε μια γωνία και να με πιάνουν από το λαιμό και να με σφίγγουν τόσο πολύ, ωσπου να σταματήσω να αναπνέω πια!
Όλη μέρα σχολείο-διάβασμα-φροντηστήριο-διάβασμα και για να νιώθω πως έχω ελεύθερο χρόνο, χάνω την ώρα του ύπνου μου στο διαδύκτιο. Είναι το μόνο που μου δίνει ανάσα έστω κι αν είναι για 1-2 ωρίτσες!
Η πίεση αυτή με έχει κάνει να διαβάζω με τις ώρες και στο τέλος από την πίεση να τα καταφέρω να τα μάθω όλα αυτά μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα μιας μέρας , να μην θυμάμαι τίποτα, γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ πια!
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν με βλέπετε συχνά στα blogs σας, δεν έχω χρόνο , ούτε κουλή διάθεση για koulocomments,αν και μου λείπετε!
Ελπίζω ένα ταξίδι που θα κάνω αυτό το Σάββατο να με επαναφέρει και πάλι στους κανονικούς μου ρυθμούς!

Υ.Γ.
Συγγνώμη για το ύφος του post μου το ξέρω οτι δεν ταιριάζει στο blog αυτό,αλλά ήθελα κάπου να το πω για να ηρεμήσω κάπως!

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Γκαλοπ!


Μη φοβάστε δεν κάνω πολιτικό γκάλοπ! Τα έχουμε ψιλοβαρεθεί πάνω κάτω όλα αυτά αυτές τις μέρες!Απλά κάνω μια ερώτηση που με απασχόλησε σήμερα στο σχολείο! Η ερώτηση είναι η εξής: Οι άντρες που κοιτάνε όταν τους μιλάει μια κοπέλα;
Μη μου πείτε και εσείς στο στήθος! Γιατί σήμερα μίλαγα με έναν συμμαθητή μου, που είχα να τον δω από τότε που έκλεισαν τα σχολεία και την ώρα που συζητούσαμε αντί να με κοιτάει στα μάτια με κοίταγε στο στήθος όταν του μιλούσα! Έλεος πια το κοιτούσε λες και είχε στόμα αυτό και μίλαγε! Γι’ αυτό σας παρακαλώ απαντήστε μου την ερώτηση γιατί θα αρχίσω να απελπίζομαι πια!Χαχα!

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Οι κουλοί θέλουν κέφι γι' αυτό σου λέω να μαυρίσουμε την Έφη!

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Οι κουλογρουσουζιές!


Πωπω!Έλεος πια με αυτές τις γρουσουζιές, δεν αντέχω άλλο!Έχω μια φίλη που ό,τι κι αν κάνω μου λέει "Μη είναι γρουσουζιά!".Θα με τρελάνει κάποια μέρα.

Γρουσουζιά νούμερο 1:
Είχε έρθει η κολλητή μου σπίτι μου το βράδυ και καθόμασταν.Εγώ όπως πάντα μάσαγα τσίχλα.Τι γυρνάει και μου λέει"Φτύσε την τσίχλα αμέσως!",τρομάζω και εγώ και τη φτύνω, ρωτόντας τη τι έχει...Λέω μπας και άκουσε τίποτα στον Ευαγγελάτο;Και φυσικά πάνω που τη φτύνω,ήταν και η τελευταια μου τσιχλίτσα μου λέει:"Όταν τρως τσίχλα είναι σαν να μασας τα κόκκαλα του παππού σου".

Γρουσουζιά νούμερο 2:
Μια μέρα πάω σπίτι της που έχει 2 πόρτες (πώς λένε 2 πόρτες έχει η ζωή...)ε μπαίνω από τη μια και πάω να βγω από την άλλη.Εκείνη την στιγμή νοιώθω ένα δυνατό τράβηγμα προς τα πίσω.Της λέω "καλά πας καλά;" που είναι και η κλασική μου φράση και μου λέει "Μη καλέ!Θα χαλάσει το προξενιό!", λες και εψαχνα για γαμπρό...Τεσπα την άκουσα για να μη της χαλάσω την καρδιά.

Γρουσουζιά νούμερο 3:
Βγαίνουμε με τη φίλη μου έξω το βράδυ και της λέω "Ευτυχώς ησυχάσαμε από τα ποντίκια",εκείνη την ώρα που το λέω με αγριοκοιτάει και μου αποκρίνεται με στυλάκι "Με αυτά που λες δεν ησυχάσαμε και πολύ!Δεν ξέρεις πως το βράδυ τα ποντίκια πρέπει να τα λες κουφα;Αλλιώς θα γεμίσει το σπίτι σου ποντίκια".Α!Καλάααααααααα λέω!Σας το ορκίζομαι ούτε ένα ποντίκι μπήκε!

Γρουσουζιά νούμερα 4:
Ένα βράδυ άκουγα ένα τραγούδι που μου άρεσε και άρχιζα να σφυρίζω...Με κοιτάει πάλι με υφάκι και τις λέω "Τι έκανα πάλι;Άντε πες την γρουσουζιά να τελειώνουμε" και μου λέει :"Δεν ξέρεις πως δεν κάνει να σφυρίζεις το βράδυ επειδή είναι σαν να καλείς τον έξω απο εδώ (το διάβολο εννοούσε);"Που να το ήξερα καλέ δεν μου το είχε πει!

Γρουσουζιά νούμερο 5:
Μην κόβεις τα νύχια σου τη νύχτα!Πόσες φορές το έχω ακούσει, απάντηση δεν πήρα!

Γρουσουζιά νούμερο 6:
Μου λέει:"Μην βάζεις και τα δυο σου χέρια στις πόρτες"."Γιατί;"Την ρωτάω,πάλι δε μου λέει.

Γρουσουζιά νούμερο 7:
Έχω ένα κακό συνήθειο,ενω τρώω μου έρχεται όλο να λέω την λέξη πεινάω πολλές φορές!Ωσπου μια μέρα γυρνάει και μου λέει:"Καλά πάψε να λες συνέχεια αυτή τη λέξη δεν ξέρεις οτί είναι γρουσουζιά;"Ααα!Λέω δε θα τα πάω καλά με αυτή από εδώ και πέρα...Ασε που δε μου είπε πάλι το γιατι!

Όλες οι παραπάνω είναι οι γρουσουζιές τις κολλητής μου.Τώρα αν ξέρετε γιατί είναι γρουσουζιά η 5,6 και η 7 σας παρακαλώ να μου πείτε και εμένα για να ξέρω η κουλή!

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

Κουλό φθινόπωρο!


Aχ πάει και το καλοκαιράκι...Αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω ,θα εχουμε ένα υπέροχο φθινόπωρο χωρίς πυρκαγιές ελπίζω!Κουλό μας μήνα λοιπόν!