Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

Η κουλή συνάντηση στο τραμ!


Χθες το πρωί που βγήκα με τις φίλες μου,τους μιλούσα συνέχεια για την συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος μπας και συνετιστούν και έρθουν μαζί μου για παρεούλα.Αλλα τίποτα,έτσι κάποια στιγμή ακούω έναν 75 χρονών παππούλη να μου λέει:" θα πάω και εγώ εκεί με μαύρα θες να σε συνοδεύσω;"Εεε τι να κάνω και εγώ έτσι κι αλλιώς κανένας αλλος δεν με συνόδευε, οπότε δέχτηκα με χαρά!Δώσαμε λοιπόν ραντεβού στο μετρό,τον περίμενα ,τον περιμενα...Τελικά να μη σας τα πολυλογώ με εστησε ο παππούλης και έμεινα μόνη μου.Δεν είναι τρομερο;

Happy name day!


Χρόνια πολλά και καλά Αλεξάνδρα και Αλέξανδρε να σας χαιρόμαστε όλους εκτός από έναν!Ξέρει αυτός!ΧΑΧΑ!

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Κουλοανέκδοτο!


Επειδή είναι πολύ βαρύ το κλίμα,διαβάστε το παρακάτω ανέκδοτο για να σας φτιάξει η διάθεση!

Στο μηχάνημα
Κάποιος τύπος βλέπει έναν φίλο του στο δρόμο και του λέει:

-Aσ' τα είμαι χάλια. Έχω φοβερούς πόνους στον αγκώνα μου. Δεν ξέρω τι είναι. Πρέπει επειγόντως να δω έναν γιατρό.

-Φίλε μου έχω νέα για σένα. Το φαρμακείο στη γωνία έχει ένα μηχάνημα τρομερό! Με ένα μικρό δείγμα ούρων, μπορεί να σου διαγνώσει οτιδήποτε. Άλλωστε τι έχεις να χάσεις, 10 ευρώ στοιχίζει όλο κι όλο.

-Φίλε μου τι έχω να χάσω; Θα πάω.

Πάει σπίτι, λοιπόν, γεμίζει ένα ουροσυλλέκτη και μια και δυο πάει στο φαρμακείο με το θαυματουργό μηχάνημα. Ρίχνει στην υποδοχή τα ούρα του, βάζει και ένα 10ευρώ στην υποδοχή και περιμένει. Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αρχίζουν να αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που του λέει:

"Πάσχεις από tennis elbow, ασθένεια των τενιστών. Θα πρέπει να ξεκουράσεις το χέρι σου, να κάνεις θερμά λουτρά, να αποφύγεις το σήκωμα βαριών αντικειμένων. Σε δύο εβδομάδες θα είσαι καλύτερα".

Το ίδιο βράδυ, ο φίλος μας δεν μπορούσε να χωνέψει τις δυνατότητες αυτού του μηχανήματος, πως είναι δυνατόν να κάνει τόσο ακριβή διάγνωση. Σκεπτόταν πόσο προχωράει η επιστήμη και αν θα μπορούσε να κοροϊδέψει το μηχάνημα. Παίρνει λοιπόν λίγο νερό βρύσης, λίγο αίμα από το σκύλο του, ούρα από τη γυναίκα του και την κόρη του και τέλος βαράει και μια μαλ**ία, τα ανακατεύει καλά και πάει στο μηχάνημα.

Βάζει το δείγμα στην υποδοχή, πετάει και ένα 10ευρώ και περιμένει. Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια να αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που του λέει:

"Το νερό της βρύσης σου είναι πολύ σκληρό. Πάρε αποσκληρυντικό. Ο σκύλος σου πάσχει από αποβιταμίνωση. Δώστου βιταμίνες. Η κόρη σου παίρνει ναρκωτικά. Βρες κλινική αποτοξίνωσης. Η γυναίκα σου είναι έγκυος. Δίδυμα κορίτσια. Δεν είναι δικά σου. Βρες δικηγόρο. Και συ αν δε σταματήσεις να βαράς μαλ**ία, ο αγκώνας σου δε θα γίνει ποτέ καλά".

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

To quiz των φετινών διακοπών!



Φέτος στη Σύρο απέκτησα μια καινούργια φίλη.Αν και είναι πιστή δε θα έλεγα οτι ειναι αγαπημένη.Και όσο και να θέλω να την ξεφορτωθώ πάντα καταλήγω να την ακολουθώ.Την λένε Λάρα αλλά δεν είναι η Λάρα που νομίζετε,μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι;

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Καλές μου διακοπές και πάλι!


Μη χαίρεστε οτι με ξεφορτωθήκατε,τρεις μερούλες θα λείψω!Πάω να πάρω και πάλι λίγο νησιώτικο αέρα,να παίξω τα ταβλάκια μου στην παραλία και επανέρχομαι με πιο πολλές κουλές ιστορίες!Νομίζω πως σας απείλησα αρκετά ε;

Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

Η κουλή είναι κουφή!


Α!Σιχαίνομαι να κυκλοφορώ στους δρόμους μόνη μου!Οπότε όταν πάω κάπου μόνη μου, πέρνω πάντα μαζί μου το ipod μου για να ακούω μουσικούλα!Βέβαια ακόμα ένας λόγος που έχω τη μουσική στα αυτιά μου είναι για να μην ακούω τα σχόλια των περαστικών.Αμάν τι λιγούρια!Να μου άρεσαν κιόλας οκ αλλα έχω πολύ περίεργα γούστα!Τεσπα,μια μέρα είχα ραντεβού με ένα αγόρι και όπως πάντα είπαμε να συναντηθούμε πιο μακριά από το σπίτι μου!Έτσι κι εγώ κατα τη διάρκεια του δρόμου,άκουγα μουσικούλα!Είχα φτάσει στα μισά του δρόμου,ωσπου ακούω κάποιον να μου σφυρίζει!Δεν έδωσα σημασία σιγά που θα γυρνάω στον καθένα,είχα αργήσει κιόλας, οπότε έβαλα το κεφάλι κάτω και συνέχιζα να προχωράω.Αλλα εκείνος συνέχιζε να μου σφυρίζει και να τρέχει πίσω μου!Τι να κάνω και εγώ μόνη κοπέλα στους δρόμους,είχα ξεχάσει και το φτυαρατσι μου,οπότε άρχισα να περπατάω ακόμα πιο γρήγορα!Ωσπου κάποια στιγμή ακούω το όνομά μου!Γυρνάω και τι βλέπω;Αυτός που μου σφύριζε τόση ώρα ήταν το αγόρι μου,που είχε πάει στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα!Από ό,τι καταλάβατε πάλι έγινα ρόμπα!Ε!Μα και αυτός,δεν πέρνει ένα τηλέφωνο για να μην τον ψάχνω!

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007

Θυμόμαστε όλοι τον Φοίβο και την Αθηνα;



Πήρα την σκυτάλη από τη γλυκιά μας τη Νakupenda για να σας πω κι εγώ ό,τι κατεβάζει το ριμάδι μου για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004.



Λοιπόν πρώτα πήγα για να δω τον τελικό αγώνα καλαθοσφαίρισης στο κλειστό Γήπεδο Ελληνικού τώρα ποιός ήταν ο αντίπαλος θα σας γελάσω!Το μόνο που θυμάμαι είναι πως κερδίσαμε και πως ήταν 15 Αυγούστου (βλέπετε έχω φυλάξει το εισητήριο).Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ανατριχίλα ένιωσα όταν λέγαμε όλοι μαζί τον Εθνικό μας Υμνο μέσα στο στάδιο,λες και η κουλή τον άκουγα πρώτη φορά!


19 Αυγούστου 2004 και ώρα 09:30,πήγα να δω την υδατοσφαίριση όπου αγωνίζονταν τα παλικάρια από πάνω!

25 Αυγούστου 2004 και ώρα 19:00,πήγα και είδα στίβο,όπου εκεί η Φανή Χαλκία πήρε το χρυσό στα 200 με εμπόδια!Τι να προτοθυμιθώ τις κραυγές;Το κλάμα του μπαμπά;Δεν ξέρω!

18 Σεπτεμβρίου 2004 πήγα με το σχολείο μου στους Παραολυμπιακούς αγώνες.Είδα να παίζουν μπάσκετ με τα αμαξίδια να πεφτουν κάτω απο αυτά και με τι δύναμη να ξανανεβαίνουν μόνη τους!Ένιωσα μια δύναμη στη καρδιά μου,ούτε μια στιγμή τους λυπήθηκα!Αλλά τους θαύμαζα συνεχώς!

Όσο για τις μασκότ τίποτα δε θυμάμαι γι' αυτό έβαλα αυτόν τον τίτλο μπας και θυμάστε εσείς και μου πείτε!Το μόνο που θυμάμαι είναι πως είχα μια κοπέλα στο σχολείο που την έλεγαν Αθηνά και ήρθαν τα κανάλια για συνέντευξη.Έδειξε και εμένα λίγο (λέτε να είμαι σταρ και να μην το ξέρω;).Α!Και το κουτσομπολιό μην το ξεχνάμε!Έφεραν ένα αγόρι που το λένε Φοίβο και είπαν οτι είναι από το σχολείο μας, ενώ δεν ήταν!Ψεύτες!

Τώρα και εγώ με τη σειρά μου δίνω την σκυτάλη:
α)amor-al
β)wasilia tou dasous
γ)βρασίδας ο κάφρος
δ)goldenrain
ε)laxanaki
να γράψουν ό,τι θέλουν,για τους Ολυμπιακούς αγώνες Αθήνα 2004.

Υ.Γ.
Θέλω να με συγχωρήσετε για το σοβαρό ύφος αυτού του post!ΧΑΧΑΧΑ!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007

Οι γκάφες μου!


Αχ δεν γίνεται ένα κουλό Φτυαράτσι σαν και εμένα να μην έχει κάνει ή πει γκάφες στη ζωή του!Άλλωστε δεν θα το άξιζα το όνομά μου,που τόσο περιφανεύομαι!Οπότε θα σας πω μερικές από αυτές που είπα και έκανα πέρσυ,δεν ξέρω και εγώ πως!Και μου έβγαλαν το τραγουδάκι<<είναι χαζη,ειναι χαζή η καστανή>>.

1η γκάφα:
Λοιπόν πέρσυ πηγα διακοπές στο εξωτερικό (Αγγλία,LA και Αφρική) και ταξιδεύαμε σε upper class,οπότε στην αναμονή όπου περιμένεις σε βάζουνε στο lounge,που είναι μια αίθουσα με φαγητά,κομμωτήριο,πισίνες και διάφορα άλλα!Ε τότε εγώ σαν κιουρία, είπα αφού εδώ είναι όλοι η ματσομένοι, δεν θα περπατάω σαν τη δύσμοιρη με το κεφάλι χαμηλα, αλλά θε περπατάω με το κεφάλι ψηλά!Καλά βέβαια αυτή η σκέψη μου έφυγε από το μυαλό μέχρι τη στιγμή που σκόνταψα και μετα δε σήκωσα τα μάτια μου από το έδαφος!

2η γκάφα:
Νόμιζα οτι τα υπόθετα είναι ίδια με τα ταμπόν αλλά σε άλλη γλώσσα.Το κακό είναι πως όταν με ρώτησε ένας συμμαθητής μου στο σχολείο τι είναι το υπόθετο,του απάντησα πως αυτό το βάζουν οι γυναίκες, ξέρετε τώρα.Καλά βέβαια αυτός δεν με κορόιδεψε,αλλά μόλις το είπα στην αδερφή μου, με έκανε βούκινο σε όλες τις φίλες της.

3η γκάφα:
Μια μέρα ήμουν στην παραλία και ακούω μια φίλη της αδερφής μου να λέει:<<Ασε ρε η μαμά μου έβγαλε πνευμονία στο πόδι>>.Και σας λέω εγω όταν το ακούτε αυτό της σας ερχετε στο μυαλό;Εμένα πάντως όπως ήμουν ζαβλακωμένη από τον ήλιο μου ήρθε να ρωτήσω:<<Καλά γίνεται να βγάλεις πνευμονία στο πόδι;>>.Μετά αφου παλι γελάγαν μαζί μου αντιλήφθηκα πως η γυναίκα αυτή ήταν άρρωστη με πνευμονία και δεν έκατσε καθόλου στο κρεβάτι για να γίνει καλα,

Υ.Γ.
Νομίζω σας κούλανα αρκετά με τις γκάφες μου!Θα σας δίνω μικρές μικρές δόσεις,μη μου πάθετε και τίποτα.Περιμένω να ακούσω τις κριτικές σας χωρίς φόβο,γιατι μια κουλή ποτέ δε φοβάται!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2007

Χρόνια πολλά και κουλά!


Σήμερα γιορτάζει η μανούλα και μια επι της ευκαιρίας ήθελα και εγώ να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όσους κουλογιορτάζετε σήμερα!Οπότε λέω χρόνια πολλά Μαρία/Μάριε,Δέσποινα,Παναγιώτα/Παναγιώτη να χαίρεστε το ονοματάκι σας!!!

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2007

To φονικό σημείο!


Aυτές οι φωτογραφίες είναι από τον Πάνορμο.Τον Πάνορμο ξέρετε πως τον έχω ονομάσει; Τον έχω ονομάσει φονικό σημείο, γιατί εκεί θα σκοτωνόμασταν εξαιτίας μιας μικρής μελισσούλας που τρύπωσε στην μπλούζα του μπαμπά μου και τον τσίμπησε στην πλάτη ενω εκείνη την ώρα οδηγούσε και ο δρόμος ήταν γεμάτος στροφές.Αλλά ο μπαμπάς μου σαν δυνατός άντρας που είναι (λέμε τώρα) άντεξε τους πόνους και σταμάτησε το αυτοκίνητο στο δρόμο πάνω ,αν και παραλίγο να είμασταν από κάτω!Τεσπα εμείς αντι να ανησυχήσουμε για τον μπαμπά,ανησυχήσαμε για τις στροφές και στο τέλος ξεσπάσαμε στα γέλια με τον πόνο του!Τελικά απο ό,τι βλέπετε
είμαστε κουλοί οικογενειακώς!

Κυριακή 12 Αυγούστου 2007

Ήθελα Καραϊβική;


Ε!Αφου ήθελα Καραϊβική είπε ο μπαμπάς μου να μην μου χαλάσει το χατίρι και με πήγε σε αυτό το κουλό πειρατικό πλοίο που βρισκόταν στη Σκόπελο για να πάρω λίγο εξωτικό αέρα!Το ποιο κουλό απ' όλα όμως ξέρετε ποιο ήταν;Οτι αυτό το πλοίο ήταν στη στεριά ένα μπαράκι που λεγόταν το καράβι!Ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω φωτογραφία να πάρετε μια γεύση Καραϊβικής και εσείς!

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2007

Πάρτε μια γεύση των διακοπών μου!

Η θέα από το δωμάτιο μας!Super ε;Δεν το περίμενα!


Να και το μπλε σπήλαιο που στεγάζει τις φώκιες στο θαλάσσιο πάρκο!Όλοι πριν πληρώσουμε μας έλεγαν οτι θα τις δούμε τις φώκιες,όμως με την απομάκρυνση του ταμείου μας ενημέρωσαν πως είναι περίοδος αναπαραγωγής και δε βγαίνουν!(Θέλω τα λεφτά μου πίσωωωωωωωω!)


Πάρτε και μια γεύση από Αλόννησο που πήγα να αλωνισω στον Λεπτο γιαλό με τα κρυστάλινα νερά και τις κοτρόνες!

Η παραλία του Στάφυλου,μια από τις πιο οργανωμένες παραλίες!

Και τέλος παίζοντας το Φτυαράτσι στην αμμουδιά!Ε βέβαια η ψωνάρα τι άλλο θα έγραφα εκτός από Ftuaratsi;

Κουλώς σας βρήκα!!!



Πήρα τον καθαρό αέρα της Σκοπέλου και είπα να επιστρέψω για να σας κουλάνω περισσότερο!Θα με ρωτήσετε τώρα πως τα πέρασα,κουλά ή όχι;Ποιός ξέρει;Θα δείτε προσεχώς από τα posts μου.Για την ώρα, όσο αδειάζω τη βαλίτσα μου,θα σας ζαλίσω με ένα αίνιγμα:Πώς λέγετε ο Κινέζος βελονιστής;

Υ.Γ.
Είνα λίγο κρύο αίνιγμα,οπότε πιστεύω πως θα με φτυαρίσετε!Αλλά δε μασάω εγώ!Ασε που ξέμεινα και από αινίγματα!ΧΑΧΑΧΑ!

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

Άντε κουλές διακοπές μου!



Επιτέλους! Ήρθε και εμένα η σειρά μου για να πάω διακοπούλες. Αρκετά πια εδώ! Βέβαια ο προορισμός μας για αλλού πήγαινε και αλλού κατάληξε.Και αυτό σας το λέω επειδή η μάνα μου είχε βάλει τα μέσα της, για να πείσουμε τον μπαμπά μου για Καραϊβική αλλά δεν έπιασαν!
Τώρα θα με ρωτήσετε τι μέσα είχε βάλει.Καλά...Καλά ντε!Περιμένετε λίγο.Ουφ με αγχώσατε και έχω να φτιάξω και βαλίτσες!Θα σας πω! Που λέτε ή μάλλον λάθος εγώ λέω, η μαμά μου ως γνήσια νοικοκυρά κάθε μεσημέρι βλέπει τα μεταγλωτισμένα της(ουδέν σχόλια περι αυτού),εκεί λοιπόν που παρακολουθούσε αφοσιωμένη, πέφτουν οι διαφημίσεις με τα μαλακτικά.Ακούει λοιπόν την κοπέλα του διαφημιστικού να λέει:"Είναι το αγόρι σου τρελά απασχολημένο με τη δουλειά του; Μιλάει μόνο για τους συνεργάτες του; Δουλεύει ακόμα και στο κρεβάτι; Τότε ήρθε η στιγμη ν' αρπάξεις το λευκό του πουκάμισο και να καλέσεις το αρκουδάκι! Πρόσθεσε το ταδε μαλακτικό (ξέρεις για να μην κάνουμε και διαφήμιση) στην πλύση και βάλε αμέσως τα γυαλιά ηλίου! Γιατί μπροστά στα μάτια σου αυτός ο βαρετός, συνηθισμένος υπάλληλος θα μεταμορφωθεί σ' έναν λαμπερό, ακαταμάχητο εραστή της Καραϊβικής, χάρη στο πλούσιο, φρουτώδες άρωμα".
Με το που το βλέπει αυτό η μάνα μου σηκώνεται και τρέχει με τις πυτζάμες στο κοντινότερο supermarket για να τ' αγοράσει.Με το που φτάνει σπίτι άρχισε τη μπουγάδα, ρούχο για ρούχο του μπαμπά δεν έμεινε που να μην έχει πλυθεί με αυτό το μαλακτικό.Αλλά μάταια οι δυο μήνες χρήσης του.Τζίφος η δουλείά που λέμε!Κανένα δείγμα εξωτικής μαγείας δεν πέρασε επάνω του.Βαρετός ήταν και βαρετός έμεινε.Τι να πεις;Δεν λες καλά που θα μας πάει και Σκόπελο!Και η Σκόπελος super είναι και ας μην είναι εξωτική!

Υ.Γ.
Μη νομίζετε πως θα ησυχάσετε από εμένα!Το pc θα το έχω μαζί και όποτε μπορώ θα σας κουλοενοχλώ!Έτσι κι αλλιώς για πολύ λίγο θα λείψω!Κουλές διακοπές σε όλους σας!!!