Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

ΚΟΥΛΟ-BLOGOREALITY

ΕΔΩ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΑΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

52 κουλοσχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια. Αφήστε το σχόλιο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες HTML ετικέτες , όπως

ΜΠΑΡΝΤΟΝ; ετικέτες;;;;;;

αγαπητό φτυαράτσι ετικέτες δεν έχω, αλλά φτυάρι έχω, ουχί δια να σκάψω λάκκον βαθύτερον, μόνο δια να γεμίσω τους λάκκους που ανοίγουν άλλοι.

δεν το έχω αχρησιμοποίητο, μπορώ να πω πως πρέπει να του αλλάξω και ξύλο. ρόζους έχουν βγάλει τα χέρια μου κατά το παρελθόν, προσπαθώντας να ξεκάμω το κακό που γίνεται εις βάρος της γης και των ανθρώπων.

ολίγα φτυάρια ανήκουν στην ομάδα.

κλαψ.

Ανώνυμος είπε...

περιττό να σου πω τι μεγίστη χαρά έχει κι αυτό το φτυάρισμα! ω πόσο ξυπνά το πνεύμα, πόσο αναζωογονεί τους πνεύμονας, πόσο σε φέρνει σε επαφή με τον εσωτερικό σου κωμικό! το τραγικό είναι πως δεν μας θεωρούν φτυάρια τα 'φτυάρια', που σκάβουν λάκκους! αυτά έχουν αναγνωριστεί από την ομοσπονδία νεκροθαφτών και κορακιών με τη βούλα. θεωρούν δε το γέμισα του λάκκου φτηνή υπόθεση και το τελειώνουν στα γρήγορα φτυαράτσι! αφού παραχώσουν νεκρούς και θύματα την πουλεύουν μετα συγχωρήσεως δια κολατσιό και άλλες ασχολίες. άσε δε που το φτυάρι το κρύβουν μέχρι να στο φέρουν στο κεφάλι (ντονγκ!)

αυτά είναι πράγματα άξια διαμαρτυρίας εντονοτάτης!

το φτυαράτσι είπε...

Τι εννοείς όταν λες για ετικέτες και HTML?Γιατί ειμαι λίγο χαζή η καστανή!LOL!Οσο για τα φτυάρια μην ανησυχείς θα εξαπλωθούμε!Κουλή θέληση να υπάρχει!!!

το φτυαράτσι είπε...

Εγώ σαν κουλό ftuaratsi όμως κάνω καλή δουλειά γιατί δεν βιαζομαι!!!

Ανώνυμος είπε...

γρήγορα ναι πρόχειρα όχι!

τίποτα ήταν απλά ένα κουλό ξεκίνημα, παρατηρούσα την έλλειψη σχολίων και μετά είδα την έλλειψη καλής μετάφρασης στην ελληνική των μπλογκοσημάνσεων και αποφάσισα να κάνω μια σύντομη ψιλοκομμένη σάτιρα επ'αυτού.

το φτυαράτσι είπε...

A!Αν εννοείς την teleiwmenh αυτή παντα έτσι γράφει.Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να την αλλάξουμε...

Unknown είπε...

ρε τι κουλα ειναι αυτα?
φτυαρατσι ως δημοκρατικος administrator θα σου κλεισω το blog!
πηρες την αδεια μου παιδι μου?
εσυ αγαπητη πουλακιδα γιατι το κανεις τοσο θεμα που αυτοπηρες τον πουλο απο τα καπελα?
αν δεν ηθελες ντορο ας αποχωρουσες με ταπεινοφροσυνη.
απο την αλλη δεν καταλαβαινω οταν γραφεις σε ενα ομαδικο blog και οχι στο δικο σου, οφειλεις να εχεις ανοιχ τα σχολια τουλαχιστον ως προς την ομαδα σου.
στα λεω αυτα εγω που δεν εχω λογο να υπερασπιζομαι κανενα καπελο αλλωστε ειμαι μπαναρισμενη απο κει.
απλως για να καταλαβω δηλαδη εσυ θαφεις στο μπλογκ σου πχ την μανταλενα. μην κατηγορεις τους αλλους και μην αυταπατασαι οτι κανεις αντιθετο ftuaring. αυτοι δεν ασχοληθηκαν μαζι σου. ενα ποστ σηκωσαν οι χαζοι και αυτο υπερ σου.
αυτα.
εδω παντως γραψε ελευθερα και συ και οποιος θελει.
αλλωστε το βαφτιστηρι μου ειναι αυτονομο και μεγαλο φτυαρι αλλα καλοπροαιρετο.

το φτυαράτσι είπε...

Tι λες ρε νονά πας καλά?Όποιον θέλω θα προσκαλώ στο blog έκανα τόσο κόπο να το μάθουν ενώ εσύ μόνο το ξεκίνησες,οποτε δεν εχεις κανένα λόγο να μου το κλείσεις.Και αν θες να τα έχουμε καλά μίλα καλύτερα για την pulakida!

Ανώνυμος είπε...

δεκτός ο αντίλογος, παρακαλώ όποτε έχετε χρόνο διαβάστε προσεκτικά τα ποστ μου, στα οποία υπερασπίστηκα τον εαυτό μου, δημιουργήθει σάλος already? μην ανησυχεί κανείς. θα ξεχαστεί.

δεν θα ήθελα να φέρω το βαφτιστήρι ούτε εσάς σε δύσκολη θέση.

σας ευχαριστώ για το βήμα και την πρωτοβουλία. έχουμε προς το παρόν αντίθετη άποψη.

καλή σας νύχτα.

το φτυαράτσι είπε...

Oσο για τα καπέλα να ξέρεις νονα πως δεν της φέρθηκαν σωστά επειδή της στέρησαν το δικαιωμα της αυτονομίας της και δεν έχει δικαίωμα κανένας να επεμβαίνει στη δουλειά της!!!

Ανώνυμος είπε...

sorry δημιουργήθη όχι δημιουργήθει. τα άλλα μου λάθη αν υπάρχουν λόγω προχωρημένης ώρα δεν δύναμαι να δω.

φτυαράτσι δεν γνωρίζω παρά το γεγονός ότι αποκαλείς την κ. bloggoio godmother, και θα πρέπει να δίνεις περισσότερη βάση στο τι λέει εκείνη παρά στο τι λένε οι υπόλοιποι.

γιατί έτσι γλυτώνεις από κακοτοπιές, βήμα να μην κάνεις χωρίς να ακούς μεγαλύτερο που σε αγαπά. όταν σου πει αυτός 'προχώρα και σκάψε' τότε να προχωράς και να σκάβεις.

(εννοείται πως έκανα αντιφτυάρινγκ. αλλά και έτσι να μην είναι δεν χτύπησα 'ηθελημένα' ή 'άθελα' κάτω από τη ζώνη.)

να μην σας απασχολώ, γειά σας.

Unknown είπε...

ενημερωθηκα πουλακιδα πριν σχολιασω.
ποτε δεν λεω τη γνωμη μου κουτουρου.
και στα καπελα μπηκα και σε σενα.
δεν μας φερνεις σε δυσκολη θεση με το βαφτιστηρι μου(ειμαστε αγαπημενοι εμεις σε βαθος και ας κραζομαστε)
οι αντιθετες αποψεις προαγουν τον διαλογο και συ πουλακιδα δεν ειδα να απαντας σε μενα και σε οσα αντιταχθει.
και μη μου πεις οτι δεν εχεις ιδεα για το τι εγινε στα καπελα με το θεμα σου και οτι ενημερωθηκες απο μενα γιατι θα ειναι μεγαλο ψεμμα και ειναι το μονο που δεν μπορω.
μεταξυ μας ειμαστε.
αν και αυτο το μπογκ οσο και αν προσπαθει το φτυαρατσι(καημο το εχει) δεν εχει μεγαλη επισκεψιμοτητα οποτε μαλλον δεν ειναι καλο βημα για σενα.
και το θεμα ναι θα ξεχαστει αργα 'η γρηγορα αλλα ο σκοπος επετευχθει.
καληνυχτα και σε σενα.

Unknown είπε...

δεν χειραγωγω εγω το φτυαρατσι πουλακιδα. ας κανει οτι πιστευει και ας λειτουργει οπως γουσταρει.
κι ακομα και λαθος να κανει δεν εχει σημασια θα εχει μαθει να λεει τη γνωμη της αφοβα.
αλλωστε δεν σημαινει πως επειδη ειμαι μεγαλυτερη εχω και σωστοτερη αποψη.
ελευθερια λογου λεγεται αυτο. απλα πραγματα.

το φτυαράτσι είπε...

Σιγά μην ακούσω την Bloggoio παράδειγμα προς αποφυγήν την έχω!!!Εχω και δική μου προσωπικότητα άλλωστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, με όλα αυτά ξέχασα να κάνω δουλειές απαραίτητες τις οποίες τώρα τέλειωσα και είμαι ονλινε.
Γιατί απλά δεν μπορώ να μην απαντήσω σε σοβαρό τόνο.
Δεν ξέρω ούτε ποιες είστε ούτε γιατί με καλέσατε εδώ.
Για ποια ψέμματα μου μιλάτε κυρία μου; Φυσικά και παρακολουθώ τι λέγεται στο συγκεκριμένο ποστ του Καπέλα. Ακούστε, δεν χρωστώ τίποτα στο Καπέλα, σχέση δεν είχε προλάβει να αναπτυχθεί εκεί, επίσης δεν γνώριζα καθόλου περί τίνος πρόκειται, ούτε τι ανέβαζαν ούτε τι κατέβαζαν, ούτε ποιοι εφευγαν και γιατί.
Θέλω να καταλάβετε κυρία μου πως μιλάτε με αληθινό πρόσωπο με πραγματικό όνομα. Δεν κάνω χρήση ψευδωνύμου. Το πως βρέθηκα στο Καπέλα; απλά δεν άκουσα το ένστικτό μου που μου έλεγε μην δεχτείς την πρόσκληση γιατί από ευγένεια δέχτηκα την πρόσκληση.
Δεν επιθυμώ καμμιά επαφή με την κυρία Μανταλένα, αντιπαθώ τον τρόπο που έχει καταφερθεί εναντίον άλλων ανθρώπων.
Είμαι κατά της ανωνυμίας στο διαδίκτυο, και δεν επιδιώκω τίποτα. Έτσι όπως το παρουσιάζετε σαν σκοπός που επετεύχθη νομίζετε πως ο στόχος μου ήταν ο σάλος; Τι είναι σάλος αλήθεια. Η παραποιημένη πραγματικότητα και περσόνες του διαδικτύου; Περισσότερο από αλλού επικρατεί τρομερή ανωνυμία ακόμα και ανάμεσα σε cyber writers. Αυτό έχει κάνει κακό. Σε όλους.
Επανέρχομαι στα καπέλα στα φώτα, μιλάμε τώρα ένα πραγματικό όνομα ανάμεσα σε ψευδώνυμα. Και ξέρετε, δεν το λέω μόνο για τα καπέλα, αλλά γενικότατα.
Με γειά τους με χαρά τους όλων η ανωνυμία, αλλά ποτέ δεν θα φτάσουν τους μη ανώνυμους που τολμάνε να μιλούν με το πραγματικό τους όνομα.
Περισσότερα θα πω στο μπλογκ μου.
Να απαντήσω θέλετε σε τι; Αφού τα είπα στο μπλογκ μου. Δεν δέχομαι τέτοιες επεμβάσεις, τις θεωρώ φασιστικές. Δεν έθαψα καμμιά Μανταλένα, αμύνθηκα. Με τον τρόπο που ξέρω εγώ.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στα μπλόγκ σας, το φτυαράτσι με γοήτεψε θα έλεγα, και επίσης σας εύχομαι γρήγορα

μη ανώνυμοι όλοι.

Unknown είπε...

καταρχην διαχωριζω τη θεση μου απο το φτυαρατσι και αν σας γοητευσε και θελετε συνεχιστε την επικοινωνια μαζι του γιατι ειλικρινως σας υπερασπιζετε κυρια μου.
δεν καταλαβαινω ακριβως τι λετε.
ολοι επωνυμοι ειμαστε και γω επισης.
απλως αναφερθηκα οτι γραψατε σε προηγουμενο σχολιο σας..."δημιουργηθηκε σαλος already" ενω θεωρουσα οτι μιλαμε πανω στη βαση οτι αυτο ειναι γνωστο.
δεν με αφορα καμμια μανταλενα, καμμια πουλακιδα κανενας γενικοτερα ειτε υπογραφει ανωνυμα ειτε επωνυμα.
τη γνωμη μου λεω οπου μου επιτρεπεται και εννοω οσο ειναι ανοιχτα τα σχολια.
απλως απο αυτα που διαβασα και αφου ανοιξε το θεμα εδω το φτυαρατσι για να σας υπερασπισει ειπα να πω τι πιστευω για ολο αυτο το κουλο ιστοριακι με τις μεγαλες ανευ λογου διαστασεις.
αλλη μια απορια που εχω ειναι γιατι ο κ.ζερο δεν επενεβει καθολου(μου κανει εντυπωση) οπως και σεις κατα τη γνωμη μου κακως δεχτηκατε μια προσκληση απο ευγενεια χωρις να τσεκαρετε πρωτα σε ποια ομαδα θα γινετε μελος.
δεν θεωρω οτι υπηρχε λογος να υπερασπιστειτε τον εαυτο σας γιατι δεν σας κατηγορησε κανεις. εγω απο σας εμαθα τι εγινε κυριως.
εγω δεν προλαβα να διαβασω τι ποσταρατε στα καπελα αλλα απο τη στιγμη που το ποσταρατε εκει και οχι στο blog σας θεωρω ανεπιτρεπτο να μην εχετε ανοιχτα σχολια στην ομαδα σας τουλαχιστον.
στο μπλογκ του ο καθενας κανει οτι γουσταρει στα ομαδικα ομως οφειλουμε να σεβομαστε αν μη τι αλλο την διαφορετικοτητα και την ελευθερια λογου των συνμπλογκερ μας.
αυτα ειχα να πω πανω -κατω και σιωπω γιατι στο τελος θα κανω κακο στο φτυαρατσι και δεν το θελω σε καμμια περιπτωση.
ολα τα παραπανω δηλωνω ξεκαθαρα πως ειναι απλως η γνωμη μου χωρις καμμια δοση κακεντρεχιας ή εμπαθειας προς το προσωπο σας.

Ανώνυμος είπε...

Ανεπίτρεπτοι είναι οι φόνοι, οι εμπρησμοί, και άλλα τέτοια πράγματα. Στις συμπεριφορές των ανθρώπων, ανεπίτρεπτο είναι να προδώσεις έναν καλό φίλο, να μην στηρίξεις την οικογένεια σου, με τίποτα όμως δεν είναι ανεπίτρεπτο να κλείνεις σχόλια όποτε δεν επιθυμείς άλλα, ειδικά όταν δεν ξέρεις πως ισχύουν αυτά τα πράγματα.
Ειναι προσωπική υπόθεση του Ζερό που γνωρίζω ελάχιστα, γιατί δεν έλαβε θέση. Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ και λόγο γιατί θα έπρεπε να πει κάτι. Κατ'ιδίαν τον ευχαρίστησα και του εξήγησα τους λόγους που αποδεσμεύομαι από αυτά τα ιστολόγια.
Βεβαιότατα ήταν λάθος μου που έγινα μέλος, αυτό ήταν ανωριμότητα που δεν θα επαναλάβω. Όπως είναι λάθος αυτών των έμπειρων μπλογκερς να μην ελέγχουν με κάποιο τρόπο αν τουλάχιστον γνωρίζουν μερικά πράγματα τα νέα μέλη.
Κυρία μου δεν είστε επώνυμη, σας παρακαλώ. Γράψτε με το ονοματεπώνυμό σας φαρδιά πλατιά και τότε είστε μη ανώνυμη κι ίσως να φανεί πως είστε και επώνυμη. Σας παρακαλώ δηλαδή, μη μου λέτε το ίδιο πράγμα που λένε όλοι! Μα είναι δυνατόν να θεωρείτε πως ξέρουμε εμείς οι μη ανώνυμοι με ποιον μιλάμε όταν βλέπουμε ένα ψευδώνυμο;Δεν το λέω με διάθεση επίθεσης! Είναι απλή λογική κυρία μου.

Unknown είπε...

λοιπον ηρθε η ωρα να βαλω τα πραγματα στη θεση τους οσον αφορα εμενα και να γραψω κι εγω ενα σχολιο-σεντονι.
καταρχην οφειλω να διορθωσω μια αδικια που διεπραξα στην κυρια πουλακιδα.
ειμαι παρορμητικη και αυτο καμμια φορα με οδηγει σε λαθος συμπερασματα και πραξεις. τουλαχιστον εχω τα @@ να ζητω συγνωμη και να παραδεχομαι τα λαθη μου και την επιμονη εστω και αργα να ακουω και τις δυο πλευρες.
υστερα απο πιο προσωπικη συζητηση που ειχα με την κ.πουλακιδα(ναι ειναι πραγματικο επιθετο και οχι κουλο ψευδωνυμο οπως νομιζα)μεσω μεηλς αλλαζω γνωμη και ζητω συγνωμη γιατι τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται.
το λαθος της πουλακιδας ηταν η αγνοια της για την ομαδα που εμπαινε και τους κανονες που την διεπουν.
νομιζε οτι ειναι αυτονομος ιστοχωρος και οχι μπλογκ - promo των μελων της(στα καπελα αναφερομαι) και γιαυτο και ποσταρε κειμενο εκει χωρις να το κανει λινκ στο προσωπικο της μπλογκ.
απο την αλλη οφειλε να γνωριζει που παει καλεσμενη και οτι οταν ποσταρεις σε ομαδικο μπλογκ ειναι αυτονοητο οτι κρινεσαι απο την ομαδα.
τωρα τελος για την πουλακιδα(δεν ηξερε δεν ρωταγε? εμενα που δικαιουμαι να μιλησω για τα καπελα)
λοιπον ηρθε η ωρα να τα ακουσετε κι εσεις.
ειναι φασιστικο κ.μανταλενα μου να ξαναανοιγετε τα σχολια στο ποστ ενος μελους με τσαμπουκα και με το ετσι θελω...δεν σας το μαθαν αυτο? απευθυνθειτε του με μεηλ και εξηγηστε του πως εχουν τα πραγματα σε περιπτωση που δεν εχει καταλαβει ή αγνοει και μετα ως administrator(ειμαι υπερ αυτου του ρολου σε μια ομαδα πρεπει να υπαρχει αρχηγος ΕΝΑΣ και οχι 100 που να εχει οριστει κατα πλειοψηφια βεβαιως για να μην μπερδευονται τα πραγματα)κλειστε τον, μπαναρετε τον, φιμωστε τον, ανοιξτε τον, διαγραψτε τον...οτι γουσταρετε αλλα εξηγηστε του και αφηστε τον να μιλησει και μη του την πεφτετε αδικως με το καλημερα σας.
εγω προσωπικα δεν ειχα την ευκαιρια να διαβασω το συγκεκριμενο ποστ ουτε τα σχολια...αλλα ΕΛΕΟΣ.
τι κουλα ειναι αυτα?
τι υποκριτικα?
εννοειστε οτι ειστε ομαδα και μαλιστα ακρως ανταγωνιστικη, εννοειται οτι τα καπελα δεν ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και δεν μπορει να μπαινοβγαινει ο καθενας. εννοειται οτι οι μισοι απο κει μεσα δεν συμπαθουν τους αλλους μισους. εννοειται οτι δεν μπορει να γραφει οποιος θελει γιατι εχετε κλειστα comments εννοειται οτι ειναι αντιφατικο απο τη στιγμη που εχετε τσατμποξ εννοειται οτι οι περισοοτεροι κανετε κρα για δημοσιοτητα εννοειται οτι αλληλοκοροϊδευοσαστε...εννοειται οτι εχετε εχθρους και ανθρωπους που σας φθονουν γιατι καποιοι απο σας γραφετε σπουδαια πραγματα και ειστε αξιολογοι...εννοειται οτι τους εχθρους σας δεν τους καταλαβαινετε καν ενω ειναι μπρος τα ματια σας και κυνηγατε φαντασματα αλλου αδικως.
εννοειται οτι μια ομαδα οφειλει να εχει κανονες αλλιως γινεται μπαχαλο και οχλος.
εννοειται οτι εχετε ενδορουφιανους.
παιδια ενωθειτε γιατι χανοσαστεεεεεε!
εγω ή η καθε εγω ή και η πουλακιδα δεν εχουμε να χασουμε τιποτα εσεις ομως αν δεν αναδιοργανωθειτε και δεν κανετε μια ενδοσκοπηση και ενα ξεσκαρταρισμα θα χασετε την ευκαιρια να δημιουργησετε κατι σημαντικο οπως θελω να πιστευω οτι ηταν εξαρχης ο στοχος σας(και σας τα λεω ολα αυτα γιατι πιστευω σε μερικους απο σας και στις δυνατοτητες σας). αλλιως αν θελετε να ειστε απλως παρεα κλειστε τα καπελα κρατηστε τα προσωπικα μπλογκ σας και ας συναντιεστε οποτε μπορειτε να τα πινετε και να τα λετε ομορφα κι ωραια.
αν παλι θελετε απλως να βαυκαλιζεστε τι να πω? λυπαμαι με απογοητευετε.
παντως ευκολη ειναι η μεγαλη επισκεψιμοτητα...λιγο μικρουτσικο να εχετε δει πως ανεβαζε τα νουμερα των ριαλιτυ οταν πιαναν πατο...δεν θελει και μυαλο!
μην ξεκατινιαζεστε ετσι και αν το κανετε καντε το λιγακι πιο εξυπνα και με περισσοτερη αξιοπρεπεια(τουλαχιστον αφηνετε ανοιχτα τα σχολια στην αντιθετη πλευρα) αλλιως ειναι κοροϊδια.
και μην αυτοχαρακτηριζεστε ¨ανοιχτοι¨ και φιλευλευθεροι και υπερμαχοι της μη λογοκρισιας.
δεν ειναι κακο που δεν ειστε(ισα-ισα δεν ΓΙΝΕΤΕ να ειναι ολοι ισοι ουτε ιδιοι) αρκει να εχει κοινους στοχους μια ομαδα και αισθητικη.
απλως μην μπερδευεστε...χανετε την μπαλα. παραδεχτειτε το οτι ειστε ΟΜΑΔΑ και σε οποιον αρεσει.
αντε μπραβο!
με ολη την καλη μου προθεση και διαθεση η κατασκοπος-επικοινωνιολογος-ριαλιτολογος της μπλογκογειτωνιας σας.
bloggoios

Unknown είπε...

ααα να μην ξεχασω να πω στο φτυαρατσι οτι για ακομα μια φορα ειχε ακομα πιο σωστη κριση απο μενα και οτι εγω δεν ημουν αμεροληπτη αφου ως γνωστον εχω αδυναμια στα καπελα(σε καποια τουλαχιστον)
ευγε φτυαρατσι μου...απο μικρο και απο τρελλο(κουλο) μαθαινεις την αληθεια και εσυ εισαι και τα δυο!

Unknown είπε...

update:
πωπωπω! τα περναμε ομορφα...ομορφα ομορφα!
βρε τα καλυτερα χανουν οσοι δεν εχουν ιντερνετ και δεν ασχολουνται με το blogging!
τυφλα να εχουν τα tv-reality εδω ειναι τα ωραια και τσαμπα...ουτε sms να χρεωνεσαι ουτε τιποτα!
λοιπον εγω ως δικαιος ανθρωπος και κατινα μεγιστη και δηλωμενη σας παραθετω και τις δυο αποψεις με λινκς και ξελυσσαστε!
πιο trash και απο την παλια μας trash-tv σας λεω(βλ.μιχαλονακου,πεπη τσεσμελη,εθνικο σταρ, φωτεινη πατσιουρα και αλλα λαμπρα ονοματα)
αυτοι τουλαχιστον δηλωναν κατινες...τους κρυφους-δηθεν ψαγμενους να φοβασαι!
εδω τα κουλα παρατραγουδα!
ψηφιστε και κερδιστε δωρεαν μαθηματα-ταχυρυθμα επιπεδου-δαπεδου.
ο νικητης κερδιζει τον ωραιοτατο πουλο μας για να ξελαμπικαρει!
links για σφαιρικη αποψη
www.aftokaitoallo.blogspot.com(ποστς 5-6 τελευταια) και
www.kapelastafwta.blogspot.com(post περι πολιτικης των καπελων)
αντε! για περαστε
για περαστε!
εδω το καλο πραγμα!
λιγη τσιπα βρε παιδια!
αν μη τι αλλο μην μιλατε για αισθητικη εσεις!

Unknown είπε...

new update:
ο κ.ζερο που προσκαλεσε την κ.πουλακιδα στα καπελα επιτελους ελυσε την σιωπη του και την "αδειασε" με συνοπτικες διαδικασιες ενω δεν εχει φροντισει κατα τα λεγομενα της επαρκως για το τι "εστι" καπελα στα φωτα.
επισης ενα νεο και ισως το πιο ευστοχο ερωτημα τεθηκε απο ενα παρατηρητικοτατο καπελο:
η κ.μανταλενα χρησιμοποιησε την λεξη πουτσος ενω η κ.πουλακιδα τη λεξη μοριο κατοπιν τουτου το ερωτημα εχει ως εξης: μπορουμε να πουμε επιτελους τα πραγματα με το ονομα τους?
η απαντηση η δικη μου σε αυτο το ρητορικο ερωτημα ειναι οτι ειτε πουτσο, ειτε μοριο, ειτε καυλι, ειτε ψωλη, ειτε λακη η ουσια ειναι μια...το μεγεθος μετραει!!!
η προεκταση του θεματος και ο συμβολισμος του πραγματος ειναι μεγιστης σημασιας. think καλοι μου bloggers! think! με το πανω κεφαλι βεβαιως!
λοιπον αλλαγη βαρδιας...ημουν η νυχτερινη σας ανταποκριτρια...για τις κουλες ιστοριες!
keep ftuaring!!!!

Unknown είπε...

ααα και μια εξτρα απορια(δουλευω υπερωριες τωρα) προς την κ.πουλακιδα
τοσο τυφλη εμπιστοσυνη του εχετε του κ.ζερο?
ή ειστε τοσο ευγενικη που δεν χαλατε το χατηρι κανενος και αποδεχεστε καθε προσκληση?
αν ειναι ετσι να προσεχετε που πατε καλεσμενη γιατι τωρα εισασταν τυχερη γιατι απλως σε ενα ομαδικο μπλογκ πηγατε...για σκεφτειτε την επομενη φορα να πατε σε ομαδικο οργιο-βιασμο κλπ.

το φτυαράτσι είπε...

Ax τι λες bloggoie?μάλλον θα φταίει η αϋπνία πιστεύω και παραληρείς!LOL!Δεν ξέρω τι να πω με τόσες εξελίξεις...ΒΟΥΛΩΣΑ!;

Unknown είπε...

update no3!
μα αυτο δεν ειναι δουλεια πια για μενα ειναι ευχαριστηση. δεν γαμιεται? θα κανω διπλοβαρδυα τωρα που ειναι και νεκρη σεζον στην τιβι.
λοιπον ενα αλλο καπελο(ναι,ναι ο ιδιος που αντεταχθει τοτε οπως αναφερει η μανταλενα στο κουτσομπολιο και στην αισθητικη των ποστς που ανεβαινουν στα καπελα)εχει ανοιξει πουτσοσυζητηση στο ποστ του δολιου του στομαχη που δηλωσε το παλικαρι εξ αρχης οτι θα ηθελε να μιλησουν σοβαρα περι του θεματος.
ηταν συμβολικη η ερωτηση του προηγουμενου καπελου. hello???
αντε βρε και εις ανωτερα!
εδω θα μαι και θα καταγραφω λεπτο προς λεπτο και τα 2μετωπα με εγκυροτητα και αμεροληψια.

το φτυαράτσι είπε...

Τι Τατιάνα και τι Λαμπίρη δεν πιάνουν μπάζα μπροστά στην Bloggoio!lol

Unknown είπε...

νεες αποριες επι του θεματος:
-μανταλενα ρωτας τον στομαχη γιατι δεν σου εστειλε μεηλ εσυ εστειλες στην πουλακιδα?
-ενω εχει ξεκινησει συζητηση λετε και ξαναλετε οτι πρεπει να ειναι τα σχολια ανοιχτα. η πουλακιδα που την αφορα το θεμα πως ακριβως θα σχολιασει? τα εχετε ανοιχτα εσεις? και αν μη τι αλλο οχι για ασχετους(οπως εγω) το καταλαβαινω αλλα ενα moderation καλα μου δεν θα πειραζε.
ετσι λεω εγω τωρα για να ειμαστε δικαιοι.
οπως επισης οτι αναδημοσιευεται σχολια της ιδιας στο ιδιο της το ποστ χωρις την εγκριση της(και χωρις το ιδιο το ποστ...ετσι ξεκαφωρτα)
για λιγακι αυτοκριτικη παρακαλω!

Unknown είπε...

μια ευκαιρια τους εδωσε ο στομαχης εκει μεσα μπας και βγαλουν καμμιαν ακρη στα ενδοεπικοινωνιακα τους προβληματα και το κατηντησαν chat-room το ποστ.
ΚΤΜG

Unknown είπε...

τελος καλο ολα καλα για τα καπελα.
ξεπερασαν τον καημο και τις αποριες που ειχαν σχετικα με την πολιτικη που ακολουθουν τα καπελα και μετα τα απαραιτητα ξεκατινιασματα(οπως αρμοζουν σε καθε ελληνικη ομαδα και μη)μονιασμενοι κατεληξαν να μιλανε για το καζινο!βρε ειδατε τι απλο ηταν?γρηγορα και ευκολα που τα λυσατε ολα.ποιος θα το περιμενε! χθες κοντεψατε να μου "μεινετε" απο την ενταση. να βρε, κανενα προβλημα δεν εχετε.αγαπη και ομονοια πανω απ'ολα!λυσατε και τα του πουτσου σας. ποιος σας πιανει πια?
ευγε παιδια μου!
ολα τα κουλα !!!
ηθελα να ηξερα ποιον κοροϊδευετε: εμας ή εσας?

Unknown είπε...

αστειακι:
σε λιγο φοβαμαι μην μπερδευτει και εμφανιστει ο ζερο και αφησει σχολιο copy-paste και στα καπελα και στην πουλακιδα και στις κουλες:
"πολυ καλο το ποστ
ζερο"
λολ λολ λολ λολ!
και δεν ξερω αν σας το ειπα και παλι λολ!

Unknown είπε...

μετα απο πολυωρη πουτσολογια επιτελους και ενα σχετικο με το ποστ σχολιο του marquee κατα τη γνωμη μου σωστοτατο!
αντε για τα update επι του θεματος πρηρωνομαι(αν ειναι να λετε κατι συναφες με το θεμα καθε "οταν" και να κανετε πουτσοσυζητησεις κλειστε το το θεματακι να παμε σπιτια μας επιτελους) αλλο που η αμοιβη μου ειναι του πουτσου.

Ανώνυμος είπε...

μπλογκοιε, εσυ τι ζόρι τραβάς?

Μηπως ζηλεύεις τις "δόξες" των νταβαντζήδων, ή θαρρείς πως δεν φαίνονται τα χάλια τους, χωρίς την βοήθεια σου?

Unknown είπε...

νεο update και τελευταιο ευχομαι:
βαρεθηκα...ειναι τοσο προβλεψιμα ολα πια! τωρα αρχισαν τις προσφηλεις τους ειρωνιες εκ στοματος κ.godot(τι εγινε ρε παιδια στερεψαν τα επιχειρηματα και τα ασχετα σχολια και το γυρισατε στο τσαμικο παλι?).
βρε γαμωτο ειναι και χαζοι...δεν σας κοβει καθολου πια?
με τα ιδια σας τα χερακια βγαζετε τα ματακια σας καπελακια μου.
σε ΑΓΙΑ θα την ανακυρρηξετε στο τελος την Πουλακιδα.
με τους κακους την παλευω...τους βλακες δεν τους μπορω ομως...
δεν την βγαζω την διπλοβαρδυα σορρυ...δεν εχει ενδιαφερον πια.
ο νοων νοειτω.

Unknown είπε...

πες το επαγγελματικη διαστροφη ανωνυμε.

το φτυαράτσι είπε...

Οποιος θέλει να εκφράζει τη γνώμη του να γράφει παρακαλώ όνομα και να μην είναι κότα!!!

Ανώνυμος είπε...

χμμ. τι λένε εκεί μέσα για χράτσα χρούτσα δεν κατάλαβα. χιούμορ θα είναι πολύ ψιλοκομμένο. μάλλον κι εγώ πρέπει να το ψιλοκόψω κι άλλο. αλλά τι λέω το ενδοεπικοινωνιακό χιούμορ όσο χοντροκομμένο και να είναι στους μέσα στους απέξω ψιλοκομμένο σε κάτι παρτικλίδια υποατομικά φαίνεται.

άντε πάλι με την μεγίστη των τεχνογραικομορφών. με τον άνθρωπο ξηγηθήκαμε ιδιωτικά μια φορά και καλή και δεν έχουμε άλλο να πούμε.

υπερασπίστηκα την Μανταλένα; πότε; δεν το θυμάμαι, αν θα την υπερασπίστηκα θα ήταν για τα aggregators ε; το πιο πιθανό. μίλαγε κι αυτή για τέτοια. αν δεν με απατά η μνήμη μου. και για να μίλαγε τότε τώρα γιατί μιλάει για τα δικά μου 'παράπονα';

η κοπέλλα δεν έγινε καπνός, δεν ήταν στην πάρνηθα την ώρα της πυρκαγιάς. όπως κι εσείς δεν γίνατε καπνοί.

Ανώνυμος είπε...

τώρα που το σκέφτομαι έχω να πάω στην Πάρνηθα ουουουουου πάνε χρόνια.

το φτυαράτσι είπε...

poulakida:το τελευταίο σου comment ήταν το καλύτερο γι'αυτό σε πάω γιατί είσαι και εσύ κουλή σαν εμάς!!!LOL!!!

Ανώνυμος είπε...

Περί Εξηγήσεων το Ανάγνωσμα

Ορθοί ορθοί ακούσωμεν του Μπλογκοευαγγελίου το ανάγνωσμα πρόσχωμεν...

Εγένεται ταις ημέραις Δεξιάς βασιλευούσης μέγας ντόρος εν τοις κόλποις των προβατοποιημένων μπλογκερς. Ήσαν δε τινές εξ αυτών οίτινες απεχθάνοντο να τους παίρνουν το μαλλί με το έτσι θέλω. Άλλοι έκαμαν σάτιρα, άλλοι μετά πολλής σοβαρότητος τα έχωναν, άλλοι και τα δύο.
Δημιουργήθη ένα θέμα περί εξηγήσεων. Αι εξηγήσεις my friends εις διπλούν και εις άλλους αριθμούς επίσης αναγκαίοι εισίν.
Το ίδιο πάθαμε κι ημείς.

Αμην.

ακολουθεί δείγμα γραφής

http://aftokaitoallo.blogspot.com/2007/06/to-dream-or-not-to-dream.html

Ανώνυμος είπε...

αναγκαίαι. διορθώνω.

δια την συγγραφή των ποστ και σχολίων χρησιμοποιείται η Καινή Διαθήκη, Λυσία λόγος υπέρ αδυνάτου, η εισαγωγή του Θουκυδίδη, το σχολικό βιβλίο Η Γλώσσα μου της πρώτης δευτέρας και τρίτης γυμνασίου των σχολικών ετών 83 84 85 και το Grammar In Context Proficiency Level.

έτερο δείγμα γραφής

γιατί σου αξίζει

http://aftokaitoallo.blogspot.com/2007/06/blog-post_3256.html

Ανώνυμος είπε...

εγένετο σόρρυ i need another coffee desperately.

Ανώνυμος είπε...

Η Μανταλένα πρέπει να έχει την τρίτη όραση. Που το ήξερε πως εγώ έτρωγα τοστ την ώρα που έφτιαχνα το ποστ; Το ανέβασα στα δύο μπλογκς αλλά θα το ανέβαζα και στο δικό μου. Αργότερα, όχι πολύ, αλλά με πρόλαβαν οι εξελίξεις. Είχε αλλάξει φόρεμα η Μανωλιού κι έβαλε το δεξί της τσόκαρο στο αριστερό και το αριστερό στο δεξί πόδι.
Δεν το ανέβασα για ευνόητους λόγους μετά στο δικό μου ποστ: χαλάστηκα. Δηλαδή Μανταλένα δεν φτάνει που μας άνοιξες τα σχόλια χωρίς καμμιά ευγένεια ή δική σου αυτοκριτική να ρωτήσεις αν ξέρω πως πάει το πράγμα, θες να ανεβάζουμε αυτά που θες εσύ στα μπλογκς μας τώρα;
Ο κόσμος, οι άνθρωποι όσο και να σου φανεί περίεργο δεν δημιουργήθηκαν για να κάνουν κλικ στις δικές μας θεωρίες και στα δικά μας πιστεύω.
Δεν γέλασες δεν σου άρεσε το ποστ, τα άλλα που είπα και εξηγήθηκα πιο σοβαρά φαίνεται τα έχεις αφήσει στην άκρη. Τι να βγω να πω βρε χριστιανή μου; Πως το θεωρώ υποκρισια εκ μέρους του συγγραφέα (του οποίου τα πραγματικά οράματα στέκονται στο πλάι του, και δεν τους πετάει μια ζακέτα να καλυφτουν) να αποκηρύσσει το Ισλαμ και τα ξένα μήντια και βασιλικές οικογένειες να τον κάνουν ιππότη επειδή δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του και έγιναν απόπειρες ;

τι σκατά απόπειρες έγιναν;;; μήπως του τύπου στημένες βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο;

κάτσε ρε Μανταλένα σκέψου. σκέψου λίγο χωρίς εμπάθεια. κάνε μια προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

by the way,

αυτό που είπα: Ο κόσμος, οι άνθρωποι όσο και να σου φανεί περίεργο δεν δημιουργήθηκαν για να κάνουν κλικ στις δικές μας θεωρίες και στα δικά μας πιστεύω.

το λέω για μένα, για σένα για όλους μας.

πάει. τώρα είναι αργά. ετοιμάζεται να το χτυπήσει το σημείο σε νέο σχόλιο. μέχρι να το ανεβάσει να κάνει προεπισκόπηση δεν θα έχει δει αυτό που λέει. λέω να την προλάβω. κάνω ρεφρες στη σελίδα... ναι παιδιά 4και12 η σελίδα δεν έχει νέο σχόλιο. να την προλάβω ή να μην την προλάβω; και τα δύο με βολεύουν.

το φτυαράτσι είπε...

Εμένα μου άρεσε πάντως εκείνο το post σου και το είδα τη στιγμή που ήταν ανοιχτά τα comments.Τώρα τι ψαχνεις να βρεις?Για όλα φταίει το τοστ που έτρωγες την ώρα που έγραφες το post σου πήγε γρουσουζιά μην το ξαναφάς γράφοντας!lol!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητό φτυαράτσι κλείσε τα αυτιά σου έχω να πώ κάτι για τα μόρια.

παρακαλώ οι Μοριολόγοι να μαζευτούν στην αίθουσα της Κβαντομηχανικής έχουμε μια ανακοίνωση:

Βρε στο σύμπαν είμαστε όχι απλά μικροσκοπικοί, αλλά μικροειςτηννιοστησκοπικοί! Και όχι μόνο αυτόν! Όποτε σας ακούμε να μιλάτε για μόρια, και προσπαθούμε να στρέψουμε την προσοχή σας σε αληθινά μικρότερα (καθότι είμαστε όλοι στην ουσία μικροειστηννιοστησκοπικοί) και όπως αποδεικνύεται σημαντικότερα πράγματα εσείς εκεί τον χαβά σας!

μόριο δεν σημαίνει μικρό μόνο αλλά και μεγάλο. πολλές δε φορές δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. γι'αυτό δεν ασχολούνται με το θέμα οι βιολόγες οικολόγες και λοιπές επιστημόνισσες που τα βρίσκουν μεταξύ τους.. βρε τους λέμε εμείς ξέρουμε την ορθή έννοια της λέξεως του μορίου, αυτές από Μοριολογία δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα.

αυτά περί Μοριολογίας.

Unknown είπε...

λοιπον και τωρα που κοιμηθηκα λιγακι και ανεκτησα δυναμεις ας πουμε ακομη 2λογακια!
νομιζα οτι θα εχουν παψει τα πυρα αλλα βλεπω πως οι εστιες σιγοκαινε.
δεν εχει update τωρα. εχει απλως ξεκαθαρισμα της θεσης μου σε μορφη νια-νια.
οτι ηταν να πω για τα ατοπηματα της πουλακιδας τα ειπα. οτι ηταν να πω στα καπελα τα ειπα επισης.
νομιζω οτι δεν αδικησα κανεναν και κατεγραψα τα γεγονοτα ως ειχαν με οση αντικειμενικοτητα μπορει να διαθετω(ξαναλεω λογω αδυναμιας ημουν μεροληπτικη υπερ των καπελων)
well,προσωπικα τωρα στον godot εννοειται οτι εχω αποθημενα απεναντι σας. ηρωας δεν με αφορα να γινω.σας χαριζω τη θεση. την θυματοποιηση δεν την μπορω καθολου!
προς μανταλενα: δεν θα κανω κανενα ομαδικο μπλογκ με καμμια πουλακιδα και με κανεναν γενικοτερα(το φτυαρατσι της ανοιξε το βημα εδω στις κουλες οπως αρμοζει στο περιστατικο) σιγα μην δεν εβρισκα ευκαιρια να ξελυσσαξω κι εγω!
επειδη ομως πια το θεμα ξεφυγε ακομα και για τα δικα μου standard(που ως γνωστο ειναι ανεκτικοτατα) καντε μου τη χαρη παρακαλω και κλειστε το εδω και οι 2πλευρες γιατι enough is enough και ειναι κριμα και αδικο να βγαζετε τετοια χολη.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται πως το μάθημα από όλα αυτά είναι το "ο κάβουρας στην τρύπα του μεγάλος αφέντης". Ναι, κι εγώ σταματώ εδώ, θα είχα ήδη σταματήσει αλλά το συνεχίζουν εκεί, όμως ελπίζω να το σταματήσουν sooner or later.
Αυτά.

MiSparrow είπε...

Μμμ...Βλέπω είχατε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση!
Μπράβο, μπράβο, συνεχίστε έτσι, κι εγώ μαζί σας, σας παρακολουθώ ανελιπώς! ;)

(θάψιμο? κουτσομπολιό? αυτές οι λέξεις δν υπάρχουν στο λεξιλόγιό μου...τι? δε με πιστεύετε? τς τς! Πάντως η *ακατανόμαστη* που καθόταν στο πίσω θρανίο είναι πολύ ψωνάρα!)

Unknown είπε...

1000 συγνωμη αλλα θα σκασω αν δεν το πω το ανεκδοτο-πραγματικοτητα αφου εχω ματακια και βλεπω οτι μονο εσυ το συνεχιζεις χωρις ανταποκριση καλη μου:ηταν που εσυ δηλωσες οτι πρωτη οτι θα το σταματουσες...χαχα!
καλη μου κ.πουλακιδα(σας ευχαριστει ο πληθυντικος εεε?-καλως!)
λοιπον ηταν ενας ταξιτζης και του την επεφτε ασυστολα η πελατισσα και αφου τον οδηγησε σε ενα ξενοδοχειο εκεινος ρωτησε την πελατισσα πριν κανουν σεξ: επι πληρωμη?
και εκεινη δικαιως ειπε: εεεε! εισαι ΒΛΑΚΑΣ!!!!
απλως λοιπον και με πληρη ειλικρινεια θα δηλωσω: ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΟΛΑΣ!
οχι, οχι καλη μου πουλακιδα επειδη θεωρησαν οτι σας υποστηριξα(πραγμα που δεν συνεβη, εγω απλως ειπα τη γνωμη μου) αλλα επειδη με χρησιμοποιησατε αμφοτεροι!
ΕΕΕ, ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος, δεν σε χρησιμοποίησα, σταμάτησα εδώ και σταμάτησαν κι αυτοί εκεί. Αν σε χρησιμοποιούσα θα ερχόμουν εδώ πάλι να πω κάτι. Δεν το έκανα. Το ποστ θα το ανέβαζα στο μπλογκ μου όποτε μου ερχόταν η όρεξη, μου ήρθε το έκανα. Εγώ δεν πιέζομαι από κανέναν για το πότε που πως και γιατί. Ως τώρα 56 τα σχόλια στο καπέλα, η αντίδραση σας εδώ (την οποία μόνες σας κάνατε) με πρόσκληση προς εμένα να μιλήσω αν θέλω που δεν είχα πρόβλημα, δεν ήταν σχέδιο αλλά αυθόρμητο. Ορισμένες εξηγήσεις για το Συγγραφείς με μεγάλα οράματα έπρεπε να δοθούν. Εδώ δεν το συνέχισα. Ηρέμησε. Εσείς στην τελική μπορεί να νιώθετε μια υποχρέωση προς τα κ.στ.φ. Άλλοι άνθρωποι δεν νιώθουν απολύτως τίποτα. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ δεν είπε κουβέντα για το αν ΗΤΑΝ τελικα κουτσομπολίστικο ή οχι. ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
Καλό μεσημέρι.

Ανώνυμος είπε...

ξέχασα ένα "παραμένουν" πριν το 56.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται τρομερό αυτό που λες χωρίς να το πολυσκεφτείς. Όσο cool μπορεί να είναι το καπέλα, και άλλα σαν κι αυτό, είναι θέμα γούστου. Ξεκάθαρα δεν έχουν να πουν τίποτα για το θέμα του Rushdie, δεν υπάρχει αν όντως είναι άνθρωποι αντιδραστικοί και υποψιασμένοι απολύτως κανένα στοιχείο υπέρ του, που να δείχνει πως είναι ένας μεγάλος διανοούμενος με μεγάλο έργο, είναι ένας διαπλεκόμενος και το απέδειξα. Δεν ήξεραν πάνω στο θέμα, έτυχε να ξέρω εγώ κάτι τις παραπάνω. Τι να γίνει δηλαδή; Δεν γίνεται να τα ξέρουμε όλα. Bloggoie αν δεν ανακαλέσεις, ξέγραψέ με. Εντελώς.

το φτυαράτσι είπε...

Με αυτά που γίνονται στις κουλές δεν ξέρω τι να πω...πάω να φάω ένα τόστ!!!LOL!!!