Σάββατο 7 Ιουλίου 2007

Aπελπισία!!!


Θέλετε να μάθαιτε πόσο απελπισμένοι είναι οι φίλοι σας και δεν ξέρετε πως;Μία είναι η λύση!Όταν σας πέρνουν τηλέφωνο ,μην το σηκώσετε,αφήστε το να χτυπάει...να χτυπάει...αν χτυπήσει 5 φορές και μετά το κλείσουν ειναι οκ ,αν όμως βλέπουν πως δεν το σηκώνετε και συνεχίζουν να το αφήνουν να χτυπάει να ξέρετε πως είναι πολύ απελπισμένοι και θέλουν οπωσδήποτε να μιλήσουν σε κάποιον φίλο τους στο τηλέφωνο!!!

13 κουλοσχολίασαν:

MTdoggie είπε...

δε μπορεις να φανταστεις ποσο με εκνευριζει οταν αφηνουν το τηλεφωνο και χτυπαει με τις ωρες. ρε φιλε ειπαμε θες να μου πεις τα νεα σου αλλα και εγω μπορει να βαριεμαι να μιλησω στο τηλ τωρα ή ειμαι στο μπανιο ή μιλαω στο κινητο ή με ποναει το νυχι μου. ξερω'γω??απελπεσια με πιανει και μενα μετα με τους απελπισμενους φιλους μου!

το φτυαράτσι είπε...

Το ξέρω και εγώ μια παρόμοια κατάσταση έζησα και γι'αυτό πηρα αφορμή για να γραψω αυτό το post!

ion είπε...

μαζί σου mtdoggle..
άπειρες φορές δεν σηκώνομαι να απαντήσω ούτε κινητό ούτε τίποτα..και απορώ πόση ακόμη ώρα ο "απέναντι" θα συνεχίσει να προσπαθεί..τς τς τς

το φτυαράτσι είπε...

ion:Οπότε ο"απέναντι" σύμφωνα με δικές μου πάντα μελέτες,είναι πολύ απελπισμένος να σου μιλήσει και να σε φορτώσει με τα προβλήματά του!

ion είπε...

το πρόβλημα είναι πως συνήθως για να αποφύγουν να λύσουν τα προβλήματα -απλά τα αναπαράγουν .λές και αν τα πείς σε 8 φίλους θα το διώξεις απο επάνω σου..κατι σαν εξω απο εδώ ένα πράγμα..
κατά τα άλλα συμπάσχω..

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις βέβαια ότι αν το κάνεις αυτό συνέχεια η απελπισία θα μετατραπεί σε κούραση και δεν νομίζω ότι θα σε ξαναπάρουν τηλέφωνο μετά!

το φτυαράτσι είπε...

Kαμιά ώρα θα τους τα πω έξω από τα δόντια οτι γίνονται ενοχλητικοί!lol!

το φτυαράτσι είπε...

vasilis2001:Οχι το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και συνεχίζουν να με πέρνουν τηλέφωνο!Δεν με αλλάζουν γιατί είμαι καλός ακροατής!LOL!

ion είπε...

θα συμφωνήσω με το φτυαράτσι..όταν ξέρουν οτι το σπίτι μου είναι ανοιχτό για μια μπυρίτσα και πολύ συζήτηση σταμάτάνε να επιμένουν στα τηλέφωνα..το ομολογώ οι φίλοι μου είναι λίγοι ..αλλά με ξέρουν..
υ.γ.φτυαράκι σε έχρισα και εγώ..μπορείς να απελευθερωθείς !))

o βασιλιάς του δάσους είπε...

opote kala einai na min apelpizoyme toys filoys mas..
aloste to kinito einai kai gia teties stigmes.

το φτυαράτσι είπε...

ο wasilias tou dasous:Δεν τους απελπίζουμε εμείς αλλά από μόνοι τους είναι απελπισμένοι και τώρα έχω απελπιστεί και εγώ που είπα στη φίλη μου να πάμε απόψε στη Βουλή και εκείνη μου είπε πάω να δω μπεϊγοτς.

anemos είπε...

den pirazi ...tha imaste omos emeis.

το φτυαράτσι είπε...

ioannis:που θα είστε εσείς στο τηλέφωνο;