Σάββατο 2 Ιουνίου 2007

Please help!!!

Αγαπητοί κουλοί αναγνώστες,
Ζητώ τη βοήθειά σας απελπισμένα!Παρακαλώ να μου τη δώσετε απλόχερα(όχι υπο τη μορφή φάσκελου).Πώς να προσεγγίσω το γείτονά μου ερωτικά?Με βλέπει σαν τη μικρή του αδερφή.
Είπα να του πετάξω τη γλάστρα από μπαλκόνι όπως τον παλιό καλό καιρό, αλλά κάποιος μου είπε οτι είναι ντεμοντέ.Βοηθήστε να βρώ μια μαϊμου ιδέα...γιατί κάποιος μου είπε να του στείλω e-mail για να βάλει την υπογραφή του ενάντια στην εκμετάλλευση των μαιμούδων ως πειραματόζωα αλλά μου φαίνεται πολύ μαιμου το θέμα!Έχετε καμία άλλη ιδέα?Απαντήστε please!!!

Y.Γ.
Γραμμένο από μια πολύ καλη μου φίλη που χρειάζεται βοήθεια!

6 κουλοσχολίασαν:

Unknown είπε...

πες του να μπει στις κουλες ιστοριες για να σε εκτιμησει.
να δει τα κρυφα σου χαρισματα, το πολυπλευρο μυαλο σου, την ποιοτητα σου...κλπ και στην αναγκη αν δεν πιασει απειλησε τον οτι θα τον κανεις ποστ.
αυτο θα πιασει σιγουρα.
αν οχι και αυτο τοτε σημαινει οτι δεν ειναι αρκετα κουλος για σενα οποτε και δεν αξιζει τον κοπο.

Unknown είπε...

οι κουλοι εν τη ενωση!!!!!!!

Unknown είπε...

εν αναγκη κοφτου το ενα χερι για να γινει κυριολεκτικα κουλος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Following from bloggoios...kai tote tha mporei na sou tragoudhsei: Eisai trelo laxeio kai poios de tha se thelei, ma egw o tuxeroulhs se kerdisa ston kouloxeri. (kai to kouple) Eisai koulh eimai koukli ela na zhsoume mazi!

το φτυαράτσι είπε...

Δεν το ξέρω το τραγουδάκι!Ποιος το λέει?Πείτε μου αμα είναι να αγοράσω το cd να το βάζω δυνατά για να το ακούει κι εκεινος μπας και μου το αφιερώσει!Χαχα!!!

το φτυαράτσι είπε...

Φίλη μου καλή και αγαπημένη το αγόρι που ζητάς βρήκε άλλη!Οπότε τώρα πρέπει να ζητήσεις βόηθεια για το πως θα την εξολοθρέψεις!!!
Χαχα!!!