Σάββατο 9 Ιουνίου 2007

Kουλό καλοκαίρι!!!

Κουλό καλοκαίρι...Πόσο θέλω να πω αυτή τη φράση μα μάταια, όσο μου ερχονται στο μυαλό οι εξετάσεις όλα γύρο μου φαίνονται χάλια!!!<<Μόνο μια εβδομάδα έμεινε >>,όλοι μου λένε.<<Ναι>> τους απαντώ εγώ!Αλλά τι εβδομάδα;Γεμάτη γραπτά από μαθήματα που υποτίθεται ότι μας εχει διδάξει η δωρεάν παιδεία.Ποιά δωρεάν παιδεία;Κοροϊδευόμαστε;Όποιος δεν πάει φροντιστηριο ειναι ξοφλημένος.Ρωτήστε κι εμένα!Τόσες ώρες διαβάζω και δεν καταλαβαινω τίποτα,γιατί αμα δεν βάλει το λιθαράκι του ο καθηγητής,εσύ πως θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις ωστε να γίνει οικοδόμημα;ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!Τα βιβλία μου εχουν γεμισει απο σκορπιες λεξεις που λενε:κουλό μάθημα,κουλά σχόλια και τέτοια,είναι τα μόνα αυτή την στιγμη που με κάνουν να νιώθω καλύτερα από τους 4 τοίχους του σπιτιού μου.Οπότε ας ανέβω λίγο λέγοντας I LOVE KOULES ISTORIES!!!

10 κουλοσχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

Koula ta les alla poios se akouei? Mono emeis oi koules kai kouloi filoi sou ap'oti fainetai!We love you koulo ftuaraki. Don't worry about studying giati exeis talento stis koules istories. Ekei einai to mellon sou, maybe ws koulh dhmosiografos or sugrafeas?

Ανώνυμος είπε...

Esu mporei na love koules istories alla emeis agapame tin pio kouli apo oles...diladi esena..

το φτυαράτσι είπε...

Les?An kai protimw koulh diaitologos!Kai egw sas agapaw kouloi mou filoi!!!

το φτυαράτσι είπε...

Euxaristw karpouzia ki egw sas agapaw!!!

Unknown είπε...

ολα κουλα λοιπον! ειδες ειναι προφητικο το μπλογκ μας!
αλλο κουλη παιδεια και αλλο κουλη ιστορια!
keep kouling!
εσυ χαραζεις δρομο φτυαρατσι και ας μη το γνωριζουν ακομα οι πολλοι.
θα μας βγαλεις ασπροπροσωπους.
σε λιγο θα διδασκεται και στα σχολεια η κουλη ιστορια!
ολα κουλααααααά!!!

το φτυαράτσι είπε...

Εννοείται οτι θα διδάσκεται η κουλή ιστορία σε λίγο στα σχολεία,γιατί μέσα στα όλα κουλά θέτει και πολλούς προβληματισμούς και ας μη μπορείς να τους δεις με την πρώτη ματιά...Γι αυτό κούλές ιστορίες for ever!!!

Y.Γ.
Ασε που σήμερα τα σχολεία μας είναι πολύ κουλά!

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑψ είσαι μικρό ακόμα, άντε να πάς στην 3βάθμια εκπαίδευση οπού εκεί ο όρος δωρεάν παιδεία αντικαθίσταται από την αυτοπαιδεία γιατί οι μισοί καθηγητές επιτηδες θα κάνουν το μάθημα τραγικά για να μην γεμίζουν το αμφιθέατρο καιαναγκαστικά θα παίρνεις το βιβλίο παραμάσχαλα και θα βγάζεις άκρη μόνη σου. Μια χαρά είσαι,έρχεται και ο Ιούλιος με τον Αύγουστο θα χαλαρώσεις,το να πούμε και εμείς οι Πανεπιστήμονες που στα γεράματα είπαμε να πάμε σε 2η σχολή γιατί μόνον ένα πτυχίο δεν μας άρεσε και τώρα τον Ιύλιο καθώς και τον Σεπτέμβριο έχουμε εξετάσεις γιατί τα οργισμένα νιάτα κρατήσαν όλο το χειμώνα τις σχολές κλειστές.

Τα ήθελε ο πισινός σου θα μου πείς και δίκιο θα έχεις. Άντε βρε κουλό καλοκαίρι!

το φτυαράτσι είπε...

Vasilis 2001 Αυτό έχω ακούσει και εγώ για την τριτοβάθμια και ξενερώνω γι' αυτό σκέφτομαι και την περίπτωση να πάω στο εξωτερικό για σπουδες.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τί; εκεί θα είναι καλύτερα;
Δεν ξέρω τι να σου πώς εγώ με το εξωτερικό δεν έχω και την καλύτερη σχέση.

το φτυαράτσι είπε...

Vasilis2001 Δε ξέρω ακόμα αλλα πιστεύω οτι παρέχουν καλύτερη παιδεία και είναι πιο οργανωμένοι σε σχέση με την Ελλάδα.