Πέμπτη 14 Ιουνίου 2007

Eίμαι εκτός εαυτού!!!


Ψάχνω όλη μέρα σήμερα να βρω τι θα σπουδάσω και δε βρίσκω τίποτα που να μου αρέσει και να μπορώ να γίνω!Θέλω τη βοήθεια σας και τις γνώμες σας μπας και και βρω κατι και ηρεμήσω λίγο.Γιατί τόσο καιρό δεν με αποσχολούσε αυτό το θέμα αλλα τώρα που θα γραφτώ στο φροντηστήριο, πρέπει να δηλωσω ένα μαθημα επιλογής και αυτό για να γίνει, πρεπει να διαλέξω τη δέσμη που θα ακολουθήσω,αλλά εμένα μου αρέσουν σχόλες απο τρείς διαφορετικές δέσμες και εκεί είναι το προβλημά μου!


  1. Ψυχολογία (αλλά θέλει πολλά μόρια)

  2. Διαιτολόγος (αλλά δεν είναι της κατεύθηνσής μου γιατί είμαι στη θεωρητική και θα χάσω πολλά μόρια εκτός και αν πάω στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης)

  3. Εμπορίας και διαφήμισης (αλλά θα πρέπει να δώσω μαθηματικα και για να σας πω και την αλήθεια εγώ είμαι άσος κυριολεκτικά στα μαθηματικά)

  4. Αισθητικός (αλλά δε μου αρέσει να κάνω αποτριχώσεις)

  5. ΜΜΕ (αλλά έτσι όπως εχουν καταντήσει και αυτά...)

Θέλω να μου πείτε και εσείς αν υπάρχει κάποια άλλη σχολή που δεν έχω σκεφτεί εγώ και ειναι ενδιαφέρουσα και προσοδοφόρα ή να μου πείτε πιο απο αυτά τα 5 είναι το καλύτερο για να αποφασίζω και να του δώσω περισσότερη βαρύτητα και να μην μπερδεύω το μυαλό μου με πολλα και τρελαίνομαι!!!PLEASE I WANT YOYR HELP!!!

15 κουλοσχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

Katalabainw pws auto tha einai mia polu duskolh apofash, ftuaratsi. Skepsou ti goustareis pragmatika kai mhn epikentrwneis thn prosoxh sou mono stis dyskolies. For example, an thes na gineis aisthhtikos this doesnt mean that you would have to do apotrixwseis. Mporeis na eidikeuteis se therapeies proswpou, lets say. Oso pio duskolo einai na petuxeis ton stoxo sou toso pio polu tha prepei na uposxetheis ston eauto sou oti tha baleis ta dunata sou. Kserw oti plhtteis pros to paron but the more you try the more energised you become.

Ανώνυμος είπε...

φτυαράτσι

Καμιά φορά αν δεν πάρουμε τον λάθος δρόμο, δεν βρίσκουμε τον σωστό προορισμό.

το φτυαράτσι είπε...

To ξέρω παπί έχεις δίκαιο αλλά μετά θα βρω σιγουρα τον σωστό προορισμό;

Ανώνυμος είπε...

Psychology is the way to go! Psychotherapy, psychotherapy, psychotherapy! Our favourite song!

Ανώνυμος είπε...

Αν δε σταματήσεις να τον αναζητείς, θα τον βρεις φτυαράτσι!
Πάρτο κι αλλιώς αν θες:
Ο μόνος σίγουρος προορισμός είναι ο θάνατος, Οπότε κάθε στάση κέρδος είναι!

το φτυαράτσι είπε...

Αχ ρε παπί,τι μου το θύμισες το θάνατο;Κάθε αναζήτηση στη ζωή αποβλέπει στο να μας κάνει να ξεχνάμε έστω και λίγο ότι το τέλος είναι αναπόφευκτο!Anyway!I love the way you think!!!

Aντώνης είπε...

Πάντως τα δικά μου ενδιαφέροντα ποτέ δεν βγήκαν προσοδοφόρα. Δεν μετάνιωσα όμως που τα ακολούθησα, πρακτικά ίσως μόνο, ηθικά με διαμόρφωσαν ευτυχισμένα. Κι αυτό ίσως είναι το μόνο και το μεγαλύτερο κέρδος πέρα από τις όποιες δυσκολίες. Φιλοσοφική και Δραματική οι επιλογές μου.

το φτυαράτσι είπε...

Σωστά τα λες Αντώνη και οι επιλογές που έκανες είναι πολυ ενδιαφέρουσες!!!

MiSparrow είπε...

Γεια!
Αν σε παρηγορεί αυτό, ούτε εγώ ξέρω πού θέλω να περάσω, παρόλο που πρέπει να κάνω μηχανογραφικό τον Ιούλιο (που μας έρχεται, δυστυχώς)!!!
Όσο για το μάθημα επιλογής, εγώ πήρα μαθηματικά ΓΠ γιατί η μισή ύλη είναι η ίδια με αυτήν της κατεύθυνσης..(τεχνολογική ήμουν & δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή!).

Η συμβουλή μου είναι αν δεν θες 5ο πεδίο (οικονομία κτλ) στο οποίο είναι απαραίτητα τα Μαθ ΓΠ, και αφού δεν σου αρέσουν κιόλας να πάρεις βιολογία (=παπαγαλία αλλά εσείς της θεωρητικής έχετε συνηθίσει) :)

Όσο για το σωστό προορισμό....εχμ...ναι, όπως λέω πολύ συχνα "θα δείξει"!
Καλό κουράγιο & πες τελικά τι αποφάσισες...;)

το φτυαράτσι είπε...

Mis θα ακολόυθήσω πιστεύω την συμβουλή σου και θα επιλέξω βιολογία που μου αρέσει και περισσότερο.Μάλλον για ψυχολογία θα πάω μιας και έχει πάει και η αδερφή μου και μπορεί να με βοηθήσει.Ελπίζω να βρείς μια σχολή που πραγματικά σου αρέσει και να περάσεις.Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ψυχολογος ε;;; Γιατι; εσυ θα βοηθησεις τους ασθενεις σου η θα γινει το αντιθετο;

το φτυαράτσι είπε...

Mα και φυσικά εγώ θα βοηθάω τους ασθενείς μου Flor τι υπονοείς;

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ψάξε μια γενική πολύ γενική κατεύθυνση, που να σε βολεύει και να μπορεί να σε ενδιαφέρει γενικώς κι άσε τις πολλές φιλολογίες. Ξέρω πολλούς πάρα πολλούς που είτε άλλο σπούδασαν κι άλλο δουλεύουν, είτε πέρασαν σε μια σχολή κι από την πολλή φόρα που είχαν, βγήκαν από την απέναντι πόρτα. Το πτυχίο δεν εξασφαλίζει δουλειά, οπότε κοίτα να μορφωθείς και να ευχαριστηθείς.
Και βλέπουμε...

το φτυαράτσι είπε...

o σκύλος της βάλια κάλντα:Συμφωνώ οτι τώρα οι άνθρωποι άλλο σπουδάζουν και άλλο επάγγελμα κάνουν, αλλα εμένα δε μου αρέσει αυτό γιατί πιστεύω πως αν μου συμβεί θα νιώθω αυτά τα 4 χρόνια στη σχολή χαμένο χρόνο και δεν το θέλω γιατί θα πέσω πολύ ψυχολογικά

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Εγώ το παράτησα το πανεπιστήμιο και κάνω άσχετη δουλειά απ' αυτή που θα σπούδαζα. Ομως κατά τη διάρκεια των «σπουδών» μου:
α. διασκέδασα
β. πολιτικοποιήθηκα
γ. γνώρισα κόσμο
δ. ερωτεύθηκα
ε. πήρα τα α***α μου
και κυρίως:
στ. βρήκα τις άκρες μέσω των οποίων μπήκα στη δουλειά, όπου είμαι τώρα.