Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

Αδιαφορία!


Τα νεύρα μου!Αυτή η αδιαφορία με σκοτώνει και κυρίως όταν είναι οι γονείς αδιάφοροι μαζί σου, σου τη δίνει ακόμα περισσότερο!Τόσο καιρό τους λέω να πάμε να γραφτώ σε φροντιστήριο και κάθε μέρα το αναβάλουν ή το φορτώνει ο ένας στον άλλον με αποτέλεσμα να μην πηγαίνει κανείς να κανει την εγγραφή.Μετά εγώ θα φταίω αν τα πάρω και πάω για σπουδές στη Θεσσαλονόκη για να ησυχάσω από αυτούς ή εκείνοι;Κοίτα έχουν και το θράσος επειδη περι θράσους πρόκειται να περάσω Αθήνα, αν δεν γραφτώ σε φροντιστήριο ούτε στην Αλεξανδρούπολη που είναι τόσα χιλιόμετρα μακρυά θα περάσω.Αλλά ετσι είναι,όταν κάνεις τις πλάκες σου μια χαρά είναι,αν τους θες ομως κάτι σοβαρό την κάνουν με ελαφρά και αν τους πεις το προβλημά σου στα ίσια, κάνουν την πάπια και βρίσκουν ένα κάρο δικαιολογίες.

Αμάν πια!!!

6 κουλοσχολίασαν:

MiSparrow είπε...

Εεε, ναι, τώρα θέτεις ένα δύσκολο θέμα...Είσαι σίγουρη ότι πρόκειται περί αδιαφορίας και δεν υπάρχει άλλος λόγος (δν ξέρω, υποθέσεις κάνω)..
Ακόμα όμως κι έτσι να είναι, γιατί δεν λες στους γονείς σου να πάτε μαζί σε κάποιο φροντιστήριο, να τους δείξεις δηλ ότι δε φορτώνεις όλη την ευθύνη επάνω τους (για κάτι που ούτως ή άλλως σε αφορά άμεσα).

Btw, οι εγγραφές στα φροντιστήρια από τώρα αρχίζουν?? Εγώ βέβαια δν έκανα, αλλά θυμάμαι ότι άρχιζαν Αύγουστο ή κάτι τέτοιο...

το φτυαράτσι είπε...

Μα misparrow θα πάω και εγώ μαζί τους για την εγγραφη!Οι εγγραφές για τα θερινά μαθήματα αρχίσανε!!!

Ανώνυμος είπε...

φτυαράτσι
κανείς δεν ξέρει τα του οίκου του καλύτερα από τον ίδιο, οπότε δεν μπορώ να κρίνω.
Έχω νιώσει οργή και θυμό όμως, και μπορώ τουλάχιστον να σου πω αυτό: βρες τρόπο να ξεδίνεις δημιουργικά γιατί αν αρχίσεις να ξεσπάς άγαρμπα θα γίνει η κατάσταση ακόμα πιο σκατά!
εύχομαι καλή δύναμη (για σχολείο και για σπίτι!)

το φτυαράτσι είπε...

Eυχαριστώ παπί!!!Ευτύχως όλα λυθηκαν με αίσιο τρόπο οπότε δεν έγιναν τα πράγματα σκατά!!!

Ανώνυμος είπε...

χρειαζεται και φροντιστηριο για να περασεις ζαμπονοκοπτικη Κοζανης?
τσαμπα τα λεφτα...
μετα τι ακολουθει?
μεταπτυχιακο στην καπνιστη γαλοπουλα?
καλα κανουν και αδιαφορουν
κατμαν

το φτυαράτσι είπε...

katman:Απαξιώ!!!LOL!!!Τώρα έμαθα οτί στην ζαμπονοκοπτική έχει πολλά μεταπτυχιακά και δεν μπορώ να αντα πεξέλθω,οπότε θα σπουδάσω κάτι πιο απλό οπως η ψυχολογία ή η διαιτολογία.ΧΑΧΑ!!!