Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

δεν εχεις ιδεα ποσο το θελω ολο αυτο!

Ναι,έτσι θα γίνει....Όσο σου το γράφω το ταξιδεύω..Και χαμογελάω..
Θα κοιμόμαστε κατά τις 10...άντε 10 και μισή...και θα ξυπνάμε πάντα πριν να βγει ο ήλιος ..
.θα κάνουμε καφέ και θα τον περιμένουμε ...πόσο όμορφη η μυρωδιά του καφέ τα πρωινά...και θα έχουμε αυτές τις κούπες τις μεγάλες να νομιζουμε ότι δεν θα τελειώσει ποτέ...
και θα τον περιμένουμε και θα του λέμε ...¨πάλι σε προλάβαμε¨..και εκείνος θα μας ανταμείβει με μερικές απο τις αχτίδες του..Θα κοιτάμε τη θέα από το μπαλκόνι και δεν θα την χορταίνουμε...
Η δική μας η θέα θα είναι η καλύτερη ...όλοι θα την ζηλεύουν...εκεί θα σταματάμε τον χρόνο...ναι θα μπορούμε...μη ρωτήσεις πως ...είναι μυστικό...Θα κάθεται μαζί μας και θα μας λέει ιστορίες ...
Να ξεχνιέται...
Μετά θα κάνουμε τη γάτα,το σκύλο και ό,τι άλλο θα έχεις μάθει...τον ήλιο είπαμε θα τον χαιρετάμε πρωί πρωί..και θα γελάμε...θα γελάμε πολύ ..όχι για να ξεχάσουμε..έτσι...γιατί έτσι μας αρέσει..

Έπειτα θα κατηφορίζουμε στης Άννας ..με τα μήλα..Εκεί θα είναι όλοι κάθε πρωί...θα της κάνεις παρατηρήσεις για όλα αυτά που κρεμάει στους τοίχους και εκείνη θα φωνάζει το όνομα σου σαν να σε ξέρει από παλιά.. θα ζητάμε ζεστά κρουασάν ..και καφέ ..και πάλι θα γελάμε ...και μετά θα σωπαίνουμε για λίγο ....μέχρι να πάμε πίσω ....και να λύσουμε την σιωπή πάνω στα χαρτιά...Σου είπα για τα γραφεία μας ε ? Γεμάτα πολύχρωμα χαρτιά και μολύβια ...αλλά δεν θα τα χρησιμοποιούμε..όχι πάντα.Αφού είμαστε τεμπέληδες ...Ξέρεις τι θα κανουμε....θα τα ηχογραφούμε και μετά θα λέμε σε όλους ότι αυτή είναι καλύτερη και πιο έγκυρη μέθοδος ...μπορεί και να ναι...
Θα μοιραζόμαστε αυτά που φτιάχνουμε και ο ένας θα επεμβαίνει στου άλλου ...και θα γίνονται καλύτερα..Πιο πολύ θα μας αρέσει να επεμβαινουμε παρά να φτιάχνουμε..μου το υπόσχεσαι αυτο?..και θα γελάμε..αυτό στο υπόσχομαι..
Και θα σου λέω άντε να μαγειρέψεις κάτι να φάμε τώρα..Εσύ το έχεις αναλάβει αυτό...και εγώ θα προσποιούμε οτι σε βοηθάω ...θα βάζω μουσική..όχι πολύ δυνατά..και το σπίτι θα γεμίζει μυρωδιές και τραγούδια...και εγώ θα μιλάω για τα τραγούδια του Μάνου..και συ θα κάνεις σαν να μην στα έχω ξαναπεί...θα βάζουμε και κάστανα στο τζάκι..για το άρωμα και γιατί μου αρέσει σαν εικόνα..
Και τότε θα μιλάμε γι αυτούς που ξέρουμε..με λίγη κακία..ξέρεις τι λέω..δεν με παρεξηγείς εσύ..και θα γελάμε...θα διαβάζουμε τα μηνύματα που θα μας στέλνουν και θα απαντάμε παρέα..και θα τους καλούμε να έρθουν για να πάμε να μαζέψουμε κάστανα...από τα μονοπάτια που μόνο εμείς θα ξέρουμε...και εκείνοι θα έρχονται ..Και θα μας φέρνουν καλούδια από την πόλη..εμείς θα κάνουμε πως μας έχει λείψει...και θα κάνουμε σχέδια για το πότε θα κατέβουμε..και θα παίζουμε παιχνίδια ..και θα μαλώνουμε ...μονιασμένοι..θα πίνουμε αγριοτσουκνίδα...θα έχουμε μάθει να την φτιάχνουμε μόνοι μας ...σπιτική ...θα κάνουμε ότι μας αρέσει και θα είμαστε πολύ μούρη..ε??
Πότε πήγε 10...Άντε πάμε για ύπνο θα σου λέω και εσύ θα λες να κάτσουμε λίγο ακόμα αλλά τα μάτια σου θα κλείνουν ...δεν θα μπορείς να τον νικήσεις τον ύπνο..και έτσι όπως θα ακουμπάς στο μαξιλάρι θα χεις κιόλας κοιμηθεί..
Πέμπτη αύριο......Τι ωραία!!!
Καληνύχτα σου δεντράκι...

5 κουλοσχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

Koules istories, teleiwmenes, monaxikes, apelpismenes. Istories gia enan erwta pou den mas xtuphse pote thn porta h gia enan erwta toso megalo pou mas afhse toso mikrous, usterikous, upopsiasmenous anupopsiastous!

Exw mia upopsia. Edw tha perasoume KOULA!!!!!!!!!!!!!!!
Fate ta mhla ths Annas: Sas bohthane na breite th milia sas!

Unknown είπε...

δεν μπορω να σχολιασω τιποτα.
μονο να υποσχεθω υπακουα οτι θες εσυ.οτι θες εσυ! ααα και να μου τραγουδας και γω θα κανω πως εκνευριζομαι και θα μαλωνουμε μονιασμενα. αχ και θα μας ζηλευουν ολοι!
θελωωωωωωωωω!
υποσχεσαι????

Unknown είπε...

θελω να πω οτι η συγκεκριμενη εγκαινια ιστορια ειναι του "αγοριου με τα μηλα" ή καιροσκοπου ή δεν ξερω τι nick θα διαλεξει τελοσπαντων, ο οποιος δεν εχει ανοιξει ακομη account και ετσι το ανερτησα εγω και τον ευχαριστω πολυ. εεε μην παρω και αδικως τα ευσημα!
με συγκινησες βλακα!

η τελειωμένη είπε...

Agori me tas mhla kai koritsi me...? oti theleis anyway. Mporw na sas episkeptomai ki egw kapou-kapou?Mou fainetai pws h agriotsouknida sas exei apisteutes therapeutikes idiothtes tis opoies tis xreiazomai asap!!! An ksemeinete apo agritsouknida pinw kai caffe den uparxei problhma. Mazi sas na mai ki oti na nai!H mhpws oti prepei???

2B είπε...

Δάκρυσα διαβάζοντας...γιατί το θέλω κι εγώ αυτό πολύ...γιατί το είχα κάποια στιγμή αλλά ήταν τόσο παλιά που δεν είμαι πια σίγουρη αν το έζησα. Ίσως και να μην το έζησα. Μπορεί να το ονειρεύτηκα τόσο πολύ έντονα που νόμιζα ότι έγινε...